Τα καλύτερα RGB Mousepads του 2024

Ένα mousepad σάς βοηθά να μειώσετε την πιθανότητα το ποντίκι σας να μαζέψει περίεργες ανωμαλίες στην επιφάνεια του γραφείου σας που διαταράσσουν τις λειτουργίες του. Ωστόσο, τα οφέλη ενός καλού mousepad δεν πρέπει να σταματούν στη λειτουργία. Υπάρχει πάντα χώρος για λίγη pizzazz, επίσης, και αν ψάχνετε για μια αισθητική gamer, μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά στυλ και χρώματος με ένα mousepad RGB.

Κουρσάρος

Ένα καλό mousepad έχει ομοιόμορφη αίσθηση, αλλά ένα υπέροχο mousepad αισθάνεται σαν να γλιστράτε στον πάγο. Με το Corsair MM700 RGB, όχι μόνο προσθέτετε αίσθηση στις ρυθμίσεις σας, αλλά ανεβάζετε την εμπειρία παιχνιδιού σας στο επόμενο επίπεδο.

Το Corsair MM700 RGB διαθέτει μια μεταξένια λεία υφαντική επιφάνεια με ενισχυμένη ολίσθηση που κάνει τις κινήσεις και τα σκουπίσματα να αισθάνονται ρευστά. Είναι το είδος του ελέγχου που θέλετε πάνω στο ποντίκι σας εάν συμμετέχετε συχνά σε ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η αντιολισθητική βάση από καουτσούκ από κάτω κρατά επίσης τα πάντα στη θέση τους όταν τα παιχνίδια γίνονται άγρια.

Εκτός από τις επιδόσεις, το Corsair MM700 RGB φέρνει στυλ και χρησιμότητα στο τραπέζι. Επάνω δεξιά υπάρχει το κουμπί που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε πολλαπλά χρωματικά προφίλ RGB, μαζί με την επιλογή να φτιάξετε το δικό σας με το λογισμικό iCue της Corsair. Το κουμπί λειτουργεί και ως διανομέας USB, οπότε αν έχετε ενσύρματο ποντίκι ή ακουστικά, έχετε δύο βολικά τοποθετημένες θύρες USB ακριβώς εκεί.

Corsair MM700 RGB Extended Cloth Mouse Pad

Καλύτερο Συνολικά

$50 $60 Εξοικονομήστε $10

Το Corsair MM700 προσφέρει άφθονο χώρο για το ποντίκι σας, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά φαρδύ για ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους. Για να διατηρεί τα πάντα σταθερά και λεία, έχει επίσης μια παχιά, αντιολισθητική βάση από καουτσούκ.

Πλεονεκτήματα

  • Αρκετά μεγάλο για πληκτρολόγιο και ποντίκι πλήρους μεγέθους
  • Διαθέτει δύο θύρες USB με διέλευση
  • Το ποντίκι γλιστράει υπέροχα στην επιφάνεια

ΚΤΡΙΟ

Η κατασκευή ενός υπολογιστή δεν είναι φθηνή, ακόμη και με έναν προϋπολογισμό, και μπορεί να κόψετε μερικές γωνίες—όπως να επιλέξετε ένα μέτριο mousepad. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε το KTRIO RGB Gaming Mousepad, το οποίο είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό και εξαιρετικό υποψήφιο για την αναβάθμιση της εγκατάστασης σας.

  Πώς να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης GPU (Πλήρης οδηγός)

Το KTRIO RGB Gaming Mousepad είναι τεράστιο, με διαστάσεις 31,5 x 11,8 ίντσες. Αυτή είναι άφθονη επιφάνεια για να χωρέσετε πληκτρολόγια πλήρους μεγέθους και έχετε ακόμα χώρο για να σκουπίσετε και να κουνήσετε το ποντίκι σας.

Το καλύτερο από όλα, το KTRIO RGB Gaming Mousepad είναι εκπληκτικά ανθεκτικό. Οι άκρες είναι όμορφα ραμμένες για να μειώνεται το ξέφτισμα με την πάροδο του χρόνου, κάτι που είναι εξαιρετικό για μακροζωία. Ενώ η επιφάνεια έχει μια μικρή ποσότητα τριβής, αυστηρά για έλεγχο, είναι τελικά μια πολύ ομαλή εμπειρία. Διαθέτει επίσης επίστρωση που δεν χυθεί, έτσι ώστε τα υγρά να κολλάνε για εύκολο καθάρισμα αντί να εμποτίζονται αμέσως στο ύφασμα.

KTRIO RGB Large Gaming Mouse Pad

Καλύτερος προϋπολογισμός

Το KTRIO RGB Large Gaming Mouse Pad είναι αυτό που χρειάζεστε όταν το μέγεθος και το RGB είναι όλα όσα πραγματικά θέλετε. Η επιφάνειά του είναι επίσης αρκετά λεία, και είναι αδιάβροχο.

Πλεονεκτήματα

  • Αδιάβροχη επίστρωση
  • Η βάση από καουτσούκ κρατά μια ωραία λαβή στο γραφείο
  • Ποιοτική ραφή γύρω από τις άκρες

Μειονεκτήματα

  • Οι λεκέδες είναι δύσκολο να βγουν

Thermaltake

Είστε ανταγωνιστικός παίκτης; Είτε βρίσκεστε μέχρι τα γόνατα στα χαρακώματα του PVP είτε απλώς ασχολείστε τόσο συχνά, θέλετε κάθε πλεονέκτημα που μπορείτε να βρείτε. Το Thermaltake ARGENT MP1 είναι ένα τέτοιο πλεονέκτημα που συσκευάζεται σε κομψό σχεδιασμό.

Το Thermaltake ARGENT MP1 δεν θα διπλωθεί πάνω σας ούτε θα σύρει το ποντίκι σας προς τα κάτω και όλα αυτά χάρη στην —σχετικά μεγάλη— πλαστική του επιφάνεια. Θα έχετε τελικά μεγαλύτερο έλεγχο στις κινήσεις των λεπτών, που είναι το ακριβές είδος πλεονεκτήματος που θέλουν να υιοθετήσουν οι ανταγωνιστικοί παίκτες.

Το Thermaltake ARGENT MP1 φαίνεται επίσης απλά καλό. Το σκούρο φινίρισμα σε γκρι gun-metal φαίνεται υπέροχο καθώς στρογγυλεύει κατά μήκος της κορυφής. Παρά το ότι είναι λεπτό, είναι εξαιρετικά άκαμπτο. Το cherry στην κορυφή είναι οι 20 προσαρμόσιμες ζώνες RGB που μπορούν να προγραμματιστούν με διαφορετικά εφέ, όπως αναπνοή ή στερεά.

  Μπορείτε να λάβετε πίσω τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU;

Ποντίκι Thermaltake Argent MP1 RGB

Πιο ανθεκτικό

Το Thermaltake Argent MP1 RGB Mousepad παραιτείται από ύφασμα για αλουμίνιο και σκληρή επιφάνεια. Η αντοχή του είναι εφάμιλλη με τις επιδόσεις του.

Πλεονεκτήματα

  • Στιβαρή, στιβαρή κατασκευή
  • Η σκληρή επιφάνεια μειώνει σημαντικά την τριβή
  • Μεγάλος χώρος για μετακίνηση

Μειονεκτήματα

  • Χρειάζεται άφθονη επιφάνεια ακίνητης περιουσίας

HyperX

Όταν θέλετε ένα τεράστιο mousepad να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο, με ανθεκτικότητα και απόδοση για εκκίνηση, το HyperX Pulsefire Mat είναι η τέλεια επιλογή.

Με διαστάσεις 35,4 ίντσες σε πλάτος και 15,2 ίντσες βάθος, χρειάζεστε αρκετή ακίνητη περιουσία γραφείου για να φιλοξενήσετε ένα τόσο τεράστιο mousepad. Για να το θέσουμε σε μια προοπτική: υπάρχει αρκετός χώρος για ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους και έχετε ακόμα χώρο να διαθέσετε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να μετρήσετε το γραφείο σας για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει.

Το μέγεθος ενός mousepad δεν αξίζει πολλά αν καταρρεύσει. Ευτυχώς, το HyperX Pulsefire Mat είναι σχετικά παχύ, με ραφές κατά της φθοράς στις άκρες. Η επιφάνεια από πυκνό ύφασμα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί έναν αγωνιστικό χώρο που μοιάζει περισσότερο με παγοδρόμιο. Επιτυγχάνει μια κορυφαία ισορροπία μεταξύ ελέγχου και ταχύτητας.

HyperX Pulsefire Mat

Το καλύτερο για μεγάλα γραφεία

Η λεία επιφάνεια ακριβείας του HyperX Pulsefire Mat είναι ιδανική για όσους παίζουν πολλά είδη. Το λογισμικό RGB είναι επίσης απίστευτα εύκολο στη χρήση, για να μην αναφέρουμε το μπόνους ενός βολικά τοποθετημένου κουμπιού RGB.

Πλεονεκτήματα

  • Λεία επιφάνεια ακριβείας
  • Ραφή κατά της φθοράς
  • Όλος ο χώρος που θα χρειαστείτε ποτέ

ASUS ROG

Εάν επιτέλους έχετε κάνει το άλμα σε ένα ασύρματο ποντίκι παιχνιδιών, τότε γνωρίζετε ήδη ότι πρέπει να επαναφορτιστεί κάποια στιγμή. Για να αποτρέψετε την πρόωρη διακοπή λειτουργίας και να εμπλουτίσετε το γραφείο σας με RGB, το ASUS ROG Balteus Qi δεν είναι καθόλου έξυπνο.

Τοποθετημένο σε βολική τοποθεσία στην επάνω δεξιά γωνία, το ASUS ROG Balteus Qi διαθέτει ασύρματη φόρτιση για συσκευές συμβατές με Qi, παρέχοντας ισχύ έως και 10 watt. Και ναι, αυτό λειτουργεί επίσης για οποιοδήποτε smartphone συμβατό με Qi.

  Επεξήγηση των πρωτοκόλλων δικτύου υπολογιστών, οι βασικοί τύποι

Για στυλ, το ASUS ROG Balteus Qi έρχεται με 15 ζώνες RGB. Μέσω του λογισμικού Armory II της ASUS, μπορείτε να αφήσετε τα χρώματα σε μία από τις εννέα προκαθορισμένες επιλογές ή να γίνετε φανταχτεροί και να προσαρμόσετε μόνοι σας τα χρώματα και τη φωτεινότητα. Ακόμη και σε καλά φωτισμένα δωμάτια, το RGB δεν έχει πρόβλημα να επιδειχθεί.

ASUS ROG Balteus Qi

Το καλύτερο για ασύρματες συσκευές

Το ASUS ROG Balteus Qi παραιτείται από το ύφασμα για μια πιο σκληρή επιφάνεια με υφή που μειώνει σημαντικά την τριβή. Διαθέτει επίσης μια βολικά τοποθετημένη ζώνη φόρτισης Qi.

Πλεονεκτήματα

  • Φόρτιση Qi 10W
  • Σκληρή επιφάνεια με χαμηλή τριβή
  • Διέλευση USB

Μειονεκτήματα

  • Λεπτές επιλογές για ποντίκια συμβατά με Qi

FAQ

Ε: Τι σημαίνει RGB;

Το RGB σημαίνει κόκκινο, πράσινο και μπλε. Ο φωτισμός RGB χρησιμοποιείται στα παιχνίδια καθώς αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων σάς επιτρέπει να κάνετε πάνω από 16 εκατομμύρια άλλους συνδυασμούς χρωμάτων.

Ε: Μπορείτε να πλύνετε ένα mousepad RGB;

Μπορείτε να καθαρίσετε ένα mousepad RGB με ένα υγρό μαντηλάκι, εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι παραμένει ωραίο και καθαρό. Απλώς προσέξτε να μην πέσει καθόλου το υγρό καθαρισμού από το μαντηλάκι σε κανένα από τα ηλεκτρικά εξαρτήματα.

Οτιδήποτε πιο υγρό από ένα υγρό μαντηλάκι δεν συνιστάται γενικά λόγω του κινδύνου διαρροής υγρού στο όριο του ποντικιού.

Ε: Γιατί τόσα πολλά αξεσουάρ παιχνιδιών έχουν RGB;

Οι παίκτες λατρεύουν τον φωτισμό RGB καθώς παρέχει ένα ελκυστικό οπτικό σκηνικό για τη ρύθμιση παιχνιδιών τους και βελτιώνει τη συνολική εμπειρία τους όταν παίζουν.

Ε: Το RGB προκαλεί καθυστέρηση εισόδου ή απόδοση;

Σε γενικές γραμμές, ο φωτισμός RGB δεν θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοση του υπολογιστή σας. Ωστόσο, εάν η ρύθμισή σας είναι αρκετά βαριά σε RGB, υπάρχει πιθανότητα αυτό να επιβαρύνει τη CPU σας, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια καθυστέρηση εισόδου.