Μπορείτε να λάβετε πίσω τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU;

Το IMVU είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με έναν διαδικτυακό εικονικό κόσμο που βασίζεται σε avatar. Με περισσότερους από 7 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες συναντώνται, επικοινωνούν και παίζουν παιχνίδια με άλλους χρήστες, ενώ δημιουργούν επίσης τα δικά τους 3D avatar. Οι χρήστες του IMVU δημιουργούν μια εντελώς νέα κοινωνική εμπειρία που εκτείνεται πέρα ​​από τα συνηθισμένα ψηφιακά μέσα, μια εμπειρία στην οποία οι διαδικτυακές συνδέσεις είναι καθηλωτικές και οι ανταλλαγές φαίνονται πραγματικές. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με άτομα από όλο τον κόσμο στο εικονικό περιβάλλον IMVU. Είστε χρήστης του IMVU και αναρωτιέστε μήπως το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς; Ή γιατί ο λογαριασμός σας IMVU διαγράφηκε; Εάν είστε κάποιος που αναζητά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IMVU, σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας, όπως εάν μπορείτε να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU και πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας IMVU.

Μπορείτε να λάβετε πίσω τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU;

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε εάν μπορείτε πραγματικά να επαναφέρετε λεπτομερώς τον διαγραμμένο λογαριασμό σας. Αλλά πριν από αυτό, δεν αναρωτιέστε αν το IMVU είναι μια εφαρμογή γνωριμιών ή όχι; Ας το μάθουμε στην άμεση ενότητα!

Είναι το IMVU μια εφαρμογή γνωριμιών;

Όχι πραγματικά. Το IMVU είναι μια πλατφόρμα δικτύωσης εικονικής πραγματικότητας χωρίς ακουστικά, στην οποία περισσότεροι από 140 εκατομμύρια χρήστες του ιστότοπου μιλούν, εξερευνούν και συμμετέχουν σε κοινωνική αλληλεπίδραση καθημερινά. Έχετε πολλές επιλογές προσαρμογής για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση για τον εαυτό σας. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο και χρονοβόρο να συναντήσετε άτομα προσωπικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε στο IMVU είναι να συνδεθείτε και να αρχίσετε να μιλάτε. Ωστόσο, αυτή η κοινωνική απόδραση προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών σε εκατομμύρια ανύπαντρους να χρησιμοποιήσουν το IMVU ως εφαρμογή γνωριμιών. Επίσης, το IMVU προσφέρει τη δυνατότητα Get Matched που σας ταιριάζει με ελκυστικούς χρήστες που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας και είναι ιδιαίτερα επωφελής για τους single που επιθυμούν να γνωρίσουν άτομα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε μία από τις περισσότερες από 100.000 ομάδες συνομιλίας για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο με άλλους χρήστες.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία παιχνιδιού στο Fall Creators Update

Τι είναι το IMVU Stand For;

IMVU είναι ένα αρκτικόλεξο για το Virtual Universe για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων. Είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης όπου οι χρήστες μπορούν:

  • Δημιουργήστε τα τρισδιάστατα avatar τους
  • Γνωρίστε νέα άτομα
  • Συζήτηση με φίλους
  • Αγοράστε εικονικά αντικείμενα

Είναι όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η διαφορά είναι ότι χρησιμοποιεί επαυξημένη πραγματικότητα για να δημιουργήσει και να αλληλεπιδράσει χρησιμοποιώντας τα τρισδιάστατα avatar του. Τα τρισδιάστατα είδωλα είναι πλήρως προσαρμόσιμα και μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας σε άλλους χρήστες εικονικά. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU.

Πώς μπορείτε να μάθετε το email σας για το IMVU;

Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να μάθετε το email που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας IMVU.

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος του IMVU στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας IMVU χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας IMVU.

3. Στην αρχική σελίδα του IMVU, κάντε κλικ στην επιλογή Λογαριασμός από την κορυφή για να ανοίξετε τη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού.

4. Τώρα, στη σελίδα Ρυθμίσεις και Εργαλεία λογαριασμού, κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση σύνδεσης της διεύθυνσης email σας.

5. Εδώ, στις Ρυθμίσεις Email, θα εμφανιστεί η διεύθυνση email σας για τον λογαριασμό IMVU, όπως φαίνεται παρακάτω.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μάθετε τη διεύθυνση email σας για τον λογαριασμό σας IMVU.

Το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Ναι, το IMVU διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς που δεν ήταν ενεργοί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι λογαριασμοί, οι οποίοι δεν χρησιμοποιούνται για περισσότερα από δύο χρόνια, διαγράφονται και ο χρήστης λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τις ενέργειες που έγιναν από το IMVU. Οι λογαριασμοί, οι οποίοι ήταν πρόσφατα ανενεργοί για μερικούς μήνες, απενεργοποιήθηκαν προσωρινά και ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί ξανά για να πάρει πίσω τον λογαριασμό του.

Γιατί διαγράφηκε ο λογαριασμός σας IMVU;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό σας IMVU, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο λογαριασμός σας IMVU να έχει διαγραφεί από το IMVU. Αν αναρωτιέστε γιατί διαγράφηκε ο λογαριασμός σας IMVU, τότε εδώ είναι μερικοί λόγοι.

  • Ο λογαριασμός σας μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί εάν εισάγετε επανειλημμένα λάθος κωδικό πρόσβασης και κλειδωθείτε έξω.
  • Το IMVU θα διαγράψει τον λογαριασμό σας εάν πιστεύει ότι έχετε παραβιάσει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του IMVU ή εάν κάνετε κάποια ύποπτη δραστηριότητα που μπορεί να θεωρήσει απάτη ή ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
  • Εάν έχετε δημοσιεύσει κάτι καταχρηστικό ή έχετε πολλούς λογαριασμούς IMVU και κάποιος σας αναφέρει, τότε το IMVU θα καταργήσει τον λογαριασμό σας.
  • Επίσης, οι λογαριασμοί που είναι ανενεργοί για περισσότερο από ένα χρόνο διαγράφονται αυτόματα από το IMVU. Το IMVU στέλνει πάντα ένα email πριν διαγράψει τον λογαριασμό σας IMVU.
  Πώς να αντιστοιχίσετε το VLC σε μια οθόνη σε μια εγκατάσταση πολλαπλών οθονών

Μπορείτε να λάβετε πίσω τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τον διαγραμμένο λογαριασμό σας IMVU. Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, το IMVU σάς στέλνει ένα email επιβεβαίωσης με έναν σύνδεσμο επανενεργοποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε ξανά τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU. Έτσι, θα πρέπει να ελέγξετε τα εισερχόμενά σας για ένα email από το IMVU. Ωστόσο, εάν δεν επικυρώσατε ποτέ τον λογαριασμό σας όταν τον καταχωρίσατε για πρώτη φορά, ενδέχεται να μην λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών IMVU.

Τι μπορείτε να κάνετε όταν ο λογαριασμός σας IMVU είναι απενεργοποιημένος;

Εάν ο λογαριασμός σας στο IMVU είναι απενεργοποιημένος επειδή έχετε παραβιάσει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του, διαβάστε αυτήν την ενότητα για να λάβετε απαντήσεις. Μπορεί να έχετε αναφερθεί από κάποιον για οποιονδήποτε άλλο λόγο και αναρωτιέστε ποια πρέπει να είναι τα βήματα για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας στο IMVU το συντομότερο δυνατό. Ακολουθεί ένας οδηγός για το τι μπορείτε να κάνετε όταν ο λογαριασμός σας IMVU είναι απενεργοποιημένος.

Επιλογή I: Επανενεργοποίηση Email από το IMVU

Ο λογαριασμός σας μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί εάν εισάγετε επανειλημμένα λάθος κωδικό πρόσβασης και κλειδώνεστε έξω ή εάν έχετε απενεργοποιήσει οικειοθελώς τον λογαριασμό σας. Το IMVU θα σας στείλει ένα email επιβεβαίωσης με έναν σύνδεσμο επανενεργοποίησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε ξανά τον απενεργοποιημένο λογαριασμό σας IMVU. Ελέγξτε λοιπόν τα εισερχόμενά σας για ένα email από το IMVU. Εάν, ωστόσο, δεν επικυρώσατε ποτέ τον λογαριασμό σας όταν τον καταχωρίσατε για πρώτη φορά, ενδέχεται να μην λάβετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε Υποστήριξη πελατών IMVU όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ας δούμε έναν άλλο τρόπο για να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό σας IMVU.

Επιλογή II: Χρήση εισιτηρίου για υποβολή υπόθεσης

Εάν δεν έχετε λάβει ένα email επανενεργοποίησης από το IMVU ή για κάποιο λόγο δεν καταφέρατε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο επανενεργοποίησης, μπορείτε να ζητήσετε επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας χρησιμοποιώντας ένα εισιτήριο για να υποβάλετε μια υπόθεση στο IMVU. Για αυτό πρώτα, πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό IMVU χρησιμοποιώντας μια νέα διεύθυνση email. Μετά από αυτό, έχετε δημιουργήσει και συνδεθείτε με επιτυχία στον νέο σας λογαριασμό. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

2. Κάντε κλικ στο Κέντρο βοήθειας από το αναπτυσσόμενο μενού.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Live Chat With Support.

Σημείωση: Θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε ζωντανά και διαδικτυακά με ένα στέλεχος εξυπηρέτησης πελατών εάν έχετε λογαριασμό VIP. Εάν όχι, πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο υποβολή υπόθεσης για να στείλετε ένα εισιτήριο email.

  Πώς να μετατρέψετε εικόνες από CMYK σε λειτουργία RGB στο Photoshop

4. Συμπληρώστε τη φόρμα στην ενότητα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ, παρέχοντας όλες τις λεπτομέρειες και αίτημα για επανενεργοποίηση του διαγραμμένου λογαριασμού σας.

Σημείωση: Είτε επιλέξετε τη ζωντανή συνομιλία είτε την επιλογή εισιτηρίου υποστήριξης, βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι με όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον παλιό σας απενεργοποιημένο λογαριασμό IMVU.

Το IMVU θα επανεξετάσει την υπόθεσή σας και μπορείτε να αναμένετε νέα ακρόαση από το IMVU σχετικά με το αποτέλεσμα αυτής της υποβληθείσας αναφοράς, πιθανότατα μέσω email. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU. Εάν όχι, τότε μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τον νέο σας λογαριασμό IMVU εάν δεν είστε επιτυχείς.

Πώς μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας IMVU;

Το IMVU μπορεί να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας εάν έχετε παραβιάσει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ή εάν αναφέρεστε από κάποιον για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Και αν αναρωτιέστε ποια πρέπει να είναι τα βήματα για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού σας IMVU το συντομότερο δυνατό, διαβάστε και ακολουθήστε τα προαναφερθέντα βήματα για να το κάνετε αυτό.

Γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο IMVU;

Οι λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας IMVU είναι:

  • Χρήση λανθασμένου κωδικού πρόσβασης κατά τη σύνδεση
  • Πολλαπλές προσπάθειες σύνδεσης
  • Παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του IMVU

Πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε για να συνδεθείτε ξανά στο IMVU;

Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας IMVU με λάθος κωδικό πρόσβασης, επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία πολλές φορές. Στη συνέχεια, μετά από πολλές προσπάθειες σύνδεσης με λανθασμένα διαπιστευτήρια, θα κλειδώσει προσωρινά ο λογαριασμός σας IMVU και θα εμφανιστεί ένα μήνυμα ειδοποίησης για πάρα πολλές προσπάθειες σύνδεσης. Μετά από 15 λεπτά, θα μπορείτε να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας και μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε με τον σωστό κωδικό πρόσβασης ή να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.

Πώς μπορείτε να μάθετε ποιος σας ανέφερε στο IMVU;

Δεν μπορείτε να μάθετε ποιος σας ανέφερε στο IMVU. Μπορείτε να αναφέρετε οποιονδήποτε λογαριασμό IMVU και κανείς δεν θα μάθει ποτέ ποιος το έκανε επειδή διατηρεί ανώνυμα αυτήν τη δυνατότητα αναφοράς. Το IMVU δεν δημοσιοποιεί αυτές τις πληροφορίες και η μόνη μέθοδος για να πάρετε μια ιδέα για το ποιος σας ανέφερε στο IMVU είναι να εξετάσετε τις πιο πρόσφατες αλληλεπιδράσεις, συνομιλίες και αναρτήσεις που έχετε ανεβάσει.

Τι σημαίνει Συνταξιούχος στο IMVU;

Οι λογαριασμοί IMVU που δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, περισσότερο από δύο χρόνια, επισημαίνονται ως αποσυρμένοι λογαριασμοί και τα avatar τους ονομάζονται συνταξιούχοι avatar. Οι αποσυρθέντες λογαριασμοί διαγράφονται αυτόματα και το όνομα χρήστη avatar τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο νέο λογαριασμό IMVU. Όλοι οι ανενεργοί λογαριασμοί δεν είναι λογαριασμοί που έχουν αποσυρθεί, αλλά μόνο αυτοί που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή δεν είναι ενεργοί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τον διαγραμμένο λογαριασμό IMVU και επίσης πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό του λογαριασμού IMVU. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.