Τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε ένα όνομα τομέα

Εάν δεν έχετε σύνδεση στο ICANN, τον οργανισμό που είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση της δημιουργίας ονομάτων τομέα, θα αγοράζετε το όνομα τομέα σας από έναν “Καταχωρητή ονομάτων τομέα”, μια εταιρεία διαπιστευμένη από τον ICANN για την πώληση ονομάτων τομέα.

Μπορείτε να αγοράσετε το όνομα τομέα σας από οποιονδήποτε από αυτούς τους καταχωρητές και θα λειτουργήσει το ίδιο. Το μόνο πράγμα που διαχωρίζει αυτές τις εταιρείες μεταξύ τους είναι η ευκολία χρήσης της υπηρεσίας τους και οι άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνουν με τον τομέα, όπως η υπηρεσία email, Ποιος είναι προστασία, καθώς και την ποιότητα των διακομιστών ονομάτων τους.

Τομείς Google: Απλοί τομείς, εύκολες ενσωματώσεις

Τομείς Google είναι ένας απλός καταχωρητής χωρίς ταλαιπωρία. Ανατριχιάζει την κομψή σχεδίαση της Google, σε συνδυασμό με εξαιρετικά εργαλεία DNS και κορυφαία ασφάλεια στον κλάδο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που αναζητούν έναν τομέα θέλουν επίσης το email να συνοδεύεται από αυτόν και οι Τομείς Google θα ενσωματωθούν καλά με την υπάρχουσα συνδρομή σας στο G Suite. Λάβετε υπόψη ότι αυτό απαιτεί να πληρώσετε για την premium υπηρεσία email της Google. δεν θα λειτουργήσει με έναν τυπικό λογαριασμό Gmail.

  Πώς να διορθώσετε το PUBG Naked Avatar στο κινητό

Η λειτουργία αναζήτησής τους είναι αρκετά βασική, αλλά δεν σας εμποδίζει. Εάν ξέρετε τι ψάχνετε, μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς.

Η τιμολόγησή τους είναι αρκετά μέτρια, αλλά αν θέλετε να ανεβάσετε τον ιστότοπό σας γρήγορα χωρίς κανένα χάος, το Google είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας.

Hover: Εξαιρετικά εργαλεία αναζήτησης και προτάσεις

Φτερουγίζω είναι ένας απλός καταχωρητής, που προσφέρει μέσες τιμές και καλή εξυπηρέτηση. Εκεί που λάμπει το Hover είναι οι προτάσεις τους, εμφανίζοντας παρόμοιους τομείς με διαφορετικά στυλ και συνώνυμα για να σας βοηθήσουν να περιορίσετε τον τομέα που θέλετε. Η σελίδα αναζήτησής τους έχει μια χρήσιμη πλαϊνή γραμμή με διαφορετικές κατηγορίες και φίλτρα για διαφορετικές επεκτάσεις.

Εδώ, αναζητήσαμε τον τομέα “cookiesbygrandma.com”, ο οποίος καταλήφθηκε. Ο Hover πρότεινε αυτόματα μια λίστα τομέων που είναι αρκετά παρόμοιοι με τον όρο αναζήτησής μας, ώστε να είμαστε εντάξει με αυτούς. Εάν δεν είστε σίγουροι ακριβώς ποιος τομέας θέλετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε να κάνετε αναζήτηση στο Hover.

  Γιατί το ποντίκι μου κάνει διπλό κλικ;

Οι τομείς .com τους ξεκινούν από 12,99 $ ετησίως και προσφέρουν προώθηση email με 5 $ ετησίως, καθώς και δωρεάν απόρρητο WhoIs.

GoDaddy: Τομείς και φιλοξενία, υψηλότερες τιμές

Πάμε μπαμπά είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε φιλοξενία ιστού μαζί με τον τομέα σας ή θέλετε να γίνεται η διαχείριση όλων κάτω από την ίδια ομπρέλα. Γενικά, είναι ιδανικό να διατηρείτε τον τομέα σας χωριστά από τον πάροχο φιλοξενίας σας σε περίπτωση που θέλετε να μεταβείτε σε διαφορετικό πάροχο κάποια στιγμή. Αλλά το GoDaddy είναι πρώτα ένας καταχωρητής τομέα και μετά μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, επομένως μπορείτε πάντα να μεταφέρετε τον τομέα σε διαφορετικό καταχωρητή ή να αλλάξετε το DNS για να υποδείξει έναν νέο κεντρικό υπολογιστή.

Το GoDaddy προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας, προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων και διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, μαζί με πολλά πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Είναι λίγο ακριβοί και ο οικοδεσπότης Ιστού τους μπορεί να είναι λίγο άβολος για οτιδήποτε περίπλοκο, αλλά αν φτιάχνετε έναν απλό ιστότοπο, θα κάνει τη δουλειά.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το "Σήκω από εκεί που αφήσατε" στο Microsoft Office

Οι τιμές του GoDaddy φαίνονται χαμηλές στην αρχή, αλλά ανεβαίνουν μετά τον πρώτο χρόνο. Σε πλήρη τιμή, οι τομείς .com τους είναι 15 $ ετησίως, αλλά είναι το τίμημα που πληρώνετε για να είστε στο μεγαλύτερο καταχωρητή τομέα.

NameCheap: Φτηνές τιμές, αξιοπρεπή εξυπηρέτηση

ΌνομαΦτηνό είναι τόσο φθηνό όσο υποδηλώνει το όνομα. Προσφέρουν εξαιρετικές προσφορές που ξεκινούν από μόλις 8,88 $ για τους περισσότερους τομείς .com, με ορισμένες πιο ασαφείς επεκτάσεις ακόμη και κάτω από ένα δολάριο. Το DNS τους δεν είναι επίσης κακό, καθώς προσφέρει δωρεάν προστασία WhoI και έναν ισχυρό πάροχο DNS που είναι εύκολο να διαχειριστεί και να μεταφέρει.

Έχουν μια επιλογή “μαζικής αναζήτησης” που σας επιτρέπει να αναζητήσετε έως και 50 ονόματα τομέα ταυτόχρονα, οπότε αν έχετε μια ολόκληρη λίστα ιδεών, μπορείτε να τις εισαγάγετε όλες, να δείτε ποιες μπορεί να ληφθούν και να ελέγξετε τις τιμές για διαφορετικές TLDs.

Προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress μέσω του EasyWP, αν και είναι πιθανώς καλύτερο να πάτε με έναν καλύτερο πάροχο WordPress και να προωθήσετε τον τομέα σε αυτόν τον ιστότοπο.

Συντελεστές εικόνας: Maxx-Studio/Shutterstock