Πώς να διορθώσετε το PUBG Naked Avatar στο κινητό

Το Player Unknowns’ Battleground είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι του 2017 που κυκλοφόρησε φέτος για Android και iOS. Η έκδοση για κινητά του παιχνιδιού έχει γίνει μεγάλη επιτυχία, αν και οι κάτοχοι iPhone με παλιές συσκευές μπορεί να είναι δυσαρεστημένοι όταν μάθουν ότι οι συσκευές τους δεν υποστηρίζονται. Η έκδοση για κινητά του παιχνιδιού έχει τα προβλήματά της και ξεπερνιούνται. Όταν αρχίσετε να παίζετε την έκδοση του παιχνιδιού για κινητά, θα παρατηρήσετε ότι το avatar σας δεν ντύνεται ποτέ. Το γυμνό avatar του PUBG είναι κάτι που φαίνεται να είναι σφάλμα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

PUBG Naked Avatar

Εδώ μιλάμε για την έκδοση της εφαρμογής για κινητά. Η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές/υπολογιστές αυτού του παιχνιδιού είχε κάποια στιγμή ένα σφάλμα που είχε ως αποτέλεσμα ένα γυμνό avatar, ωστόσο αυτό το σφάλμα έχει διορθωθεί από τότε. Το γυμνό avatar του PUBG στο κινητό δεν είναι σφάλμα. Είναι ένα, τολμήστε το, χαρακτηριστικό. Το avatar σου, όταν το έστησες για πρώτη φορά, είναι με το σώβρακο του. Μπορείτε να επιλέξετε φύλο, χρώμα δέρματος και μαλλιά. Αυτό το κομμάτι είναι χαρακτηριστικό για τα περισσότερα παιχνίδια τόσο σε υπολογιστή όσο και σε κινητά, αλλά η ομοιότητα σταματά εκεί. Δεν προχωράτε σε μια οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα παντελόνι ή ένα μπλουζάκι.

  Πώς να επιλέξετε τυχαία ένα Drop Point για Fortnite και PUBG

Ντύνεται

Αναμένεται να παίξετε με τα εσώρουχά σας, να πετάξετε με αλεξίπτωτο μέχρι το σημείο πτώσης με τα εσώρουχά σας, να σκοτώσετε κάποιον με τα εσώρουχά σας και να κλέψετε κιβώτια για ρούχα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα μπορείτε να βρείτε ένα ζευγάρι μπότες μάχης απλά ψάχνοντας κτίρια, αλλά ένα παντελόνι είναι δύσκολο να το βρείτε.

Τα άτομα που πέφτουν μαζί σας ή αυτά που βλέπετε λίγο πριν ξεκινήσει ένας αγώνας είναι ένας συνδυασμός ντυμένων, ξεντυμένων και μισοντυμένων. Εάν δεν θέλετε να παίξετε μόνο με τα εσώρουχά σας, μπορείτε πάντα να αγοράσετε ρούχα με πραγματικά χρήματα.

  Πώς να παίξετε PUBG Mobile στα Windows 10

Μόλις βρείτε ένα κλουβί που έχει ρούχα μέσα, το γυμνό avatar του PUBG θα ντυθεί στο βαθμό που τα ρούχα είναι διαθέσιμα και θα αποθηκευτεί. Την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στο παιχνίδι, το avatar σας θα είναι ντυμένο. Είναι λίγο αποσπώντας την προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι άνθρωποι πυροβολούν εναντίον σας και θέλετε να ντυθείτε πριν πεθάνετε, αλλά προσθέτει λίγο στο χιούμορ του παιχνιδιού. Επίσης, τα ρούχα γενικά δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε περισσότερα αντικείμενα ή να αυξάνουν την υγεία σας. Μόνο τα ειδικά αντικείμενα όπως η πανοπλία θα σας προσφέρουν καλύτερη προστασία, επομένως επιλέξτε σε τι θέλετε να ξοδέψετε χρήματα και σε τι θέλετε να διακινδυνεύσετε τη ζωή σας λεηλατώντας. Εάν παίζετε επτά ημέρες στη σειρά, μπορείτε να αποκτήσετε μια πλήρη στολή συλλέγοντας τις καθημερινές ανταμοιβές που σας δίνει το παιχνίδι.

  Πώς να διορθώσετε το "Σφάλμα Διαδικτύου" στις εφαρμογές PUBG για κινητά

Εάν έχετε συνδέσει το παιχνίδι σας με τον λογαριασμό σας στο Facebook, η πρόοδος και τα ρούχα σας θα πρέπει να εξοικονομηθούν με αυτό. Με τη λειτουργία επισκέπτη, το avatar σας θα πρέπει να αποθηκεύεται και με ρούχα, αλλά το παιχνίδι έχει τα σφάλματα του, οπότε αυτό είναι λίγο ρίσκο. Εάν σκοπεύετε να παίξετε το παιχνίδι μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook.