Τα καλύτερα ακουστικά για Steam Deck το 2024

Με τον ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό του, σε συνδυασμό με τη συμβατότητά του με χιλιάδες παιχνίδια, το Steam Deck είναι το απόλυτο φορητό σύστημα παιχνιδιών. Και χάρη στη θύρα USB-C του φορητού υπολογιστή, το Bluetooth και την υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, έχετε μια πολύ μεγαλύτερη γκάμα ακουστικών για να διαλέξετε το Steam Deck, ενσύρματα και ασύρματα.

Razer

Αν ψάχνετε για ακουστικά που να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας για gaming, το Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​είναι μια εξαιρετική επιλογή. Χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3, δεν είναι μόνο εξαιρετικό για το Steam Deck, αλλά και ιδανικό για χρήση με κονσόλες, ακόμη και με τον υπολογιστή παιχνιδιών σας.

Το Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​προσφέρει εντυπωσιακή Ακύρωση Ενεργού Θορύβου (ANC), η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά στο να αποκλείει τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Με την εφαρμογή Razer Audio στο smartphone σας, μπορείτε να προσαρμόσετε το ANC χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό της εφαρμογής για να προσδιορίσετε πόσο θόρυβο φόντου θέλετε να επιτρέψετε.

Με εντυπωσιακή μέση διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 30 ώρες και άλλες 24 ώρες από τη θήκη φόρτισης, το Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​είναι τέλειο αν θέλετε να απολαύσετε το Steam Deck σας ενώ μετακινείστε.

Razer Hammerhead Pro HyperSpeed

Καλύτερο Συνολικά

Το Razer Hammerhead Pro HyperSpeed ​​έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού σας με απίστευτη ποιότητα ήχου και έντονο μπάσο.

Πλεονεκτήματα

  • Ανετος
  • Μεγάλη ANC
  • Λειτουργεί με άλλες κονσόλες παιχνιδιών και υπολογιστή
  • Εντυπωσιακή ποιότητα ήχου

Μειονεκτήματα

  • Η ποιότητα κατασκευής είναι λίγο φθηνή

Παραλία Χελώνας

Εάν έχετε προϋπολογισμό, τα Turtle Beach Battle Buds μπορεί να είναι απλώς τα καλύτερα ακουστικά Steam Deck για εσάς. Όχι μόνο διατίθενται σε πολύ λογική τιμή, αλλά χάρη στη συνδεσιμότητα USB, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί η μπαταρία ενώ ταξιδεύετε.

Τα Turtle Beach Battle Buds είναι εξαιρετικά ελαφριά και άνετα, καθιστώντας τα τέλεια για να τα παίρνετε μαζί σας εν κινήσει. Διαθέτουν πολλαπλές άκρες για τα αυτιά, ώστε να μπορείτε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή σας και να εξασφαλίσετε άνεση που διαρκεί.

  Πώς να κάνετε το Steam να απενεργοποιεί την αυτόματη ενημέρωση

Με το ενσωματωμένο ενσωματωμένο χειριστήριο, η αλλαγή της έντασης του ήχου, η σίγαση του μικροφώνου και η λήψη κλήσεων είναι πιο εύκολη από ποτέ—όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στα χέρια σας.

Turtle Beach Battle Buds

Καλύτερος προϋπολογισμός

Τα Turtle Beach Battle Buds είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ακουστικά για χρήση με το Steam Deck σας με περιορισμένο προϋπολογισμό. Και δεν είναι πολύ χαμηλές σε ποιότητα ήχου, χάρη στα ηχεία των 10 mm.

Πλεονεκτήματα

  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο boom
  • Εντυπωσιακή αξία
  • Αποσπώμενο μικρόφωνο

HyperX

Το HyperX είναι γνωστό για την κατασκευή εξοπλισμού gaming υψηλής ποιότητας. Το HyperX Cirro Buds Pro είναι το πιο πρόσφατο σετ ακουστικών gaming, σχεδιασμένο να λειτουργεί μέσω Bluetooth σε οποιαδήποτε συσκευή παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του Steam Deck και άλλων υπολογιστών gaming.

Τα HyperX Cirro Buds Pro έχουν βαθμολογία IPX4, που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικά στη σκόνη καθώς και στα πιτσιλίσματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βροχή. Αν και δεν είναι τα πιο ακριβά ακουστικά στη λίστα, έχουν σίγουρα μια κατασκευή υψηλής ποιότητας που κάνει τα ακουστικά και τη θήκη να αισθάνονται σταθερά.

Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία παιχνιδιού, το HyperX Cirro Buds Pro διαθέτει εντυπωσιακό λανθάνοντα χρόνο 90 ​​ms, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανεχτείτε την καθυστέρηση Bluetooth, καθιστώντας τα ένα από τα ακουστικά με τη μεγαλύτερη απόκριση εκεί έξω. Και για όσους βρίσκονται εν κινήσει, το HyperX Cirro Buds Pro έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας 35 ωρών κατά μέσο όρο, καθώς και γρήγορη φόρτιση και χρειάζονται μόνο 40 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως.

HyperX Cirro Buds Pro

Το καλύτερο για χαμηλή καθυστέρηση

$70 $80 Εξοικονομήστε $10

Για όσους αναζητούν ακουστικά Steam Deck με προϋπολογισμό μεσαίας κατηγορίας, το HyperX Cirro Buds Pro προσφέρει εντυπωσιακή υβριδική ακύρωση θορύβου, Bluetooth 5.2 και βαθμολογία IPX4.

Πλεονεκτήματα

  • Ακρίβεια ακύρωσης θορύβου
  • Λειτουργία ήχου περιβάλλοντος
  • Bluetooth 5.2
  • Χαμηλή καθυστέρηση

Καλύτερα ενσύρματα ακουστικά για το Steam Deck: Final VR3000

Τελικός

  Πώς να διορθώσετε το ζήτημα σε εκκρεμότητα αγοράς στο Steam

​​​​Είτε εξακολουθείτε να ορκίζεστε με ενσύρματα ακουστικά, είτε θέλετε να εξοικονομήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας απενεργοποιώντας το Bluetooth ή να ελευθερώσετε τη θύρα USB-C, το Final VR3000 κατασκευάστηκε ειδικά για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Το Final VR3000 έχει αρκετά άνετη εφαρμογή, χάρη στο εργονομικό σχήμα και τη μαλακή φλάντζα του. Μαζί με τους παρεχόμενους γάντζους αυτιών και πέντε ζεύγη άκρων αυτιών (διαφορετικών μεγεθών), μπορείτε να προσαρμόσετε αυτή την άνεση στα αυτιά σας. Επίσης, με μόλις 8 γραμμάρια ανά ακουστικό, είναι μόνο 2 γραμμάρια βαρύτερο από το Razer Hammerhead Pro HyperSpeed, ώστε τα αυτιά σας να μην κουράζονται σύντομα.

Φυσικά, αυτό που θα σας αρέσει περισσότερο στο Final VR3000 είναι η χωρική του ποιότητα ήχου. Αυτή η φυσική αίσθηση κατεύθυνσης μπορεί πραγματικά να σας δώσει ένα πλεονέκτημα στο gaming!

Τελικό VR3000

Τα καλύτερα ενσύρματα ακουστικά

Το Final VR3000 το βγάζει από το πάρκο με την κατευθυντική του ακοή, ένα χαρακτηριστικό που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στο gaming. Και επειδή έχουν άνετη εφαρμογή και είναι αρκετά ελαφριά, μπορείτε να τα φορέσετε για λίγο.

Πλεονεκτήματα

  • Το σχήμα, η άκρη και το βάρος δημιουργούν μια άνετη εμπειρία
  • Η κατευθυντική ακοή είναι εξαιρετική
  • Ενσωματωμένο μικρόφωνο με χειριστήριο 3 κουμπιών
  • Περιλαμβάνει μια θήκη μεταφοράς, πέντε ζεύγη άκρες αυτιών και άγκιστρα αυτιών

Μειονεκτήματα

  • Συντονισμένος για gaming, όχι για μουσική
  • Δεν έχει καμία ακύρωση θορύβου

Kris Henges / MakeUseOf

ο Ασύρματα ακουστικά ακουστικών Google Pixel Buds A-Series μπορεί να φαίνεται περίεργη επιλογή για τα ακουστικά Steam Deck, αλλά ακούστε μας. Δεν είναι μόνο ακουστικά πολλαπλών χρήσεων που λειτουργούν εξαιρετικά καλά με συσκευές Android, αλλά λειτουργούν και με iOS και προσφέρουν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου και δυνατότητες σε λογική τιμή.

Τα ασύρματα ακουστικά A-Series Google Pixel Buds διαθέτουν προσαρμοστικό ήχο, ο οποίος προσαρμόζει αυτόματα την ένταση όταν μετακινείστε ανάμεσα σε θορυβώδεις και ήσυχες περιοχές, καθιστώντας τα ιδανικά για παίκτες που βρίσκονται πάντα εν κινήσει.

  Διορθώστε το παιχνίδι Steam που απεγκαταστάθηκε τυχαία στα Windows 10

Διαθέτουν δυναμικά προγράμματα οδήγησης ήχου 12 χιλιοστών που προσφέρουν εντυπωσιακές υψηλές, μεσαίες και εκπληκτικά βαθιά μπάσα. Έχουν βαθμολογία IPX4 που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βροχή και διαθέτουν επίσης μια στιβαρή, καλά σχεδιασμένη θήκη που είναι εξαιρετικά φορητή. Το μόνο μειονέκτημα των ασύρματων ακουστικών A-Series Google Pixel Buds είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, η οποία διαρκεί μόνο έως και 5 ώρες.

,

Ασύρματα ακουστικά ακουστικών Google Pixel Buds A-Series

Καλύτερος πολλαπλών χρήσεων

Το Google Pixel Buds A-Series είναι μια σταθερή επιλογή για όσους αναζητούν αξιόπιστα ασύρματα ακουστικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές συσκευές. Προσφέρουν άνετη εφαρμογή, καλή ποιότητα ήχου και συμβατότητα με Android και iOS.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη γκάμα συμβατών συσκευών
  • Ενσωματώνεται καλά με συσκευές Android
  • Αξιολόγηση IPX4

FAQ

Ε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματα ακουστικά με το Steam Deck;

Ναι, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα ακουστικά στο Steam Deck μέσω Bluetooth.

Ε: Πώς μπορώ να συνδέσω τα ακουστικά μου στο Steam Deck μου;

Μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας μέσω USB-C ή της υποδοχής 3,5 mm, εάν είναι ενσύρματα ή μέσω Bluetooth. Για ενσύρματα ακουστικά, απλώς συνδέστε τα στη σωστή θύρα. Όσο για το Bluetooth, θα πρέπει να ρυθμίσετε τόσο το Steam Deck όσο και τα ακουστικά σας σε λειτουργία Pairing.

  • Πατήστε το κουμπί Steam.
  • Στο παρακάτω μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Επισημάνετε το “Bluetooth” και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας σύζευξης στα ακουστικά σας συνήθως περιλαμβάνει το κράτημα ενός συγκεκριμένου κουμπιού. Ελέγξτε το εγχειρίδιο για βοήθεια!

Ε: Η χρήση Bluetooth επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Steam Deck;

Ναι, το Bluetooth εξαντλεί την μπαταρία, όπως ακριβώς θα έκανε η ενεργοποίηση του Wi-Fi. Ωστόσο, είναι τόσο μικρή κατανάλωση ενέργειας, που δεν θα παρατηρήσετε καν τη διαφορά αν παίζετε παιχνίδια. Ωστόσο, αξίζει να το απενεργοποιήσετε όταν δεν το χρειάζεστε.

Ε: Πόσο καιρό διαρκεί το Steam Deck πριν χρειαστεί επαναφόρτιση;

Ανάλογα με τα παιχνίδια που παίζετε, το αρχικό Steam Deck θα σας εξασφαλίσει περίπου δύο έως οκτώ ώρες παιχνιδιού, ενώ το Steam Deck OLED μπορεί να διαρκέσει τρεις έως 12 ώρες. Όλα εξαρτώνται από το ίδιο το παιχνίδι και τις ρυθμίσεις σας, οπότε αν θέλετε λίγο περισσότερο χυμό, υπάρχουν τρόποι να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Steam Deck σας.