Πώς να διορθώσετε το ζήτημα σε εκκρεμότητα αγοράς στο Steam

Οι αγορές σας στο Steam έχουν κολλήσει σε αδιέξοδο; Ας διερευνήσουμε γιατί μπορεί να παρουσιαστεί αυτό το σφάλμα και πώς να το διορθώσετε.

Αντιμετωπίσατε ένα μήνυμα σφάλματος ενώ προσπαθείτε να κάνετε μια νέα αγορά στο Steam που λέει ότι η τελευταία σας αγορά είναι ακόμη σε εκκρεμότητα; Το αναδυόμενο παράθυρο μερικές φορές προειδοποιεί τους χρήστες ότι το Steam μπορεί να ακυρώσει την προηγούμενη αγορά τους εάν κάνουν μια νέα, ακόμα κι αν η τράπεζά τους τους έχει ήδη χρεώσει. Αυτό κάνει την κατάσταση πιο περίπλοκη.

Αυτό εγείρει το ερώτημα: Τι πρέπει να κάνετε όταν λάβετε αυτήν την προειδοποίηση και ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από αυτήν;

Τι ενεργοποιεί την προειδοποίηση εκκρεμούς αγοράς στο Steam;

Το σφάλμα αγοράς Steam σε εκκρεμότητα μπορεί να εμφανιστεί σε διάφορες μορφές. Ακολουθούν ορισμένοι πιθανοί λόγοι για τους οποίους το Steam μπορεί να εμφανίσει την προειδοποίηση αγοράς σε εκκρεμότητα όταν αγοράζετε κάτι:

  • Την τελευταία φορά που αγοράσατε στο Steam, δεν το ολοκληρώσατε.
  • Έχουν περάσει μόλις λίγα λεπτά από την πραγματοποίηση της συναλλαγής και η διαδικασία αγοράς είναι ακόμα σε εξέλιξη.
  • Ένα πρόβλημα με το backend του επεξεργαστή πληρωμών σας εμπόδισε την επεξεργασία της πληρωμής σας.
  • Η τράπεζά σας διεκπεραίωσε την πληρωμή, αλλά το Steam δεν την έχει επιβεβαιώσει ακόμα λόγω προβλημάτων από την πλευρά του διακομιστή στο τέλος της.
  • Έχετε χρησιμοποιήσει έναν τρόπο πληρωμής που δεν επιτρέπει διεθνείς συναλλαγές ή ηλεκτρονικές αγορές.
  • Πληρώνετε μέσω ξένου τραπεζικού λογαριασμού ενώ διαμένετε σε άλλη χώρα.
  Πώς να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις αναζήτησης Steam

Με απλά λόγια, ένα πρόβλημα στο τέλος του Steam ή του επεξεργαστή πληρωμής σας μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία αγοράς σας και να παρουσιάσει την προειδοποίηση αγοράς σε εκκρεμότητα. Έχοντας εντοπίσει τις αιτίες, ας διερευνήσουμε πιθανές λύσεις.

Διορθώσεις για το ζήτημα του Steam σε εκκρεμότητα αγοράς

Ακολουθούν ορισμένοι έλεγχοι και διορθώσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα αγοράς σε εκκρεμότητα και να κάνετε την αγορά σας επιτυχή:

  • Ελέγξτε το ιστορικό αγορών σας στο Steam. Εάν η πιο πρόσφατη αγορά ήταν επιτυχής, το αναδυόμενο παράθυρο προειδοποίησης είναι πιθανώς ένα μικρό σφάλμα, οπότε αναφέρετέ το στο Steam. Εάν έχετε μια ημιτελή ή κολλημένη αγορά, ολοκληρώστε την για να απαλλαγείτε από το σφάλμα.
  • Οι αγορές Steam μερικές φορές χρειάζονται πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν. Εάν μόλις κάνατε μια αγορά, περιμένετε λίγο για να την επεξεργαστεί η τράπεζα ή το Steam.
  • Εάν η αγορά σας σε εκκρεμότητα έχει κολλήσει για αρκετό καιρό και η τράπεζά σας δεν έχει αφαιρέσει καμία πληρωμή, ακυρώστε την και ξεκινήστε από την αρχή.
  • Εάν το Steam δεν έχει επεξεργαστεί την πληρωμή σας παρά την αφαίρεση από την τράπεζά σας, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Steam ή ακυρώστε τη συναλλαγή και ζητήστε επιστροφή χρημάτων από την τράπεζά σας. Στη συνέχεια, αγοράστε ξανά το αντικείμενο.
  • Το Steam απαιτεί η συσκευή σας να είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο για επιβεβαίωση της επεξεργασίας πληρωμής. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι πλήρως συνδεδεμένη.
  • Ορισμένες τράπεζες δεν επεξεργάζονται πληρωμές τα Σαββατοκύριακα, επομένως μεταφέρονται στην επόμενη εργάσιμη ημέρα. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
  • Εάν μετακομίσατε πρόσφατα σε μια νέα χώρα, ενημερώστε τη χώρα καταστήματος πριν κάνετε μια νέα αγορά. Μπορείτε να το αλλάξετε στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς ή καλαθιού.
  • Για να είναι επιτυχής η αγορά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν τοπικό τραπεζικό λογαριασμό της ίδιας χώρας όπου διαμένετε.
  • Η πληρωμή σας μπορεί να κολλήσει εάν το backend του Steam αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα. Ελεγξε το Ιστότοπος Steam Status για να διασφαλίσετε ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν.
  • Περιστασιακά, οι πληρωμές Steam μπορεί να κολλήσουν όταν γίνονται με λογαριασμό πληρωμών που δεν είναι δολάρια. Εάν πραγματοποιήσατε την αγορά χρησιμοποιώντας μια μέθοδο πληρωμής που δεν αντιστοιχεί σε δολάρια, σκεφτείτε να την αλλάξετε.
  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος 118 Steam στα Windows 10

Εάν καμία από τις παραπάνω επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί και δεν καταφέρετε να προσδιορίσετε γιατί λαμβάνετε την προειδοποίηση αγοράς σε εκκρεμότητα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Steam για να διερευνήσετε περαιτέρω το ζήτημα.

Αγοράστε παιχνίδια Steam χωρίς πρόβλημα

Το να αντιμετωπίζετε μια προειδοποίηση αγοράς σε εκκρεμότητα όταν κάνετε μια νέα αγορά στο Steam μπορεί να είναι απογοητευτικό. Εάν δεν χειριστείτε σωστά την προειδοποίηση, θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο συζητώντας με την υποστήριξη του Steam ή της τράπεζάς σας για να ακυρώσετε την αγορά και να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

  Πώς να συνδέσετε τον λογαριασμό Smite με το Steam

Ας ελπίσουμε ότι τώρα έχετε μια σαφή εικόνα του γιατί παρουσιάζεται αυτό το πρόβλημα. Εάν εφαρμόσετε τους ελέγχους και τις διορθώσεις που αναφέρονται παραπάνω, θα μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα και να ολοκληρώσετε την επόμενη αγορά σας. Εάν δεν λειτουργεί τίποτα, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Steam.