Τα 15 καλύτερα παιχνίδια για κινητά δύο παικτών για να παίξετε με φίλους ή αγνώστους

Όπου κι αν βρίσκεστε και ό,τι κι αν κάνετε, τα παιχνίδια για κινητά για δύο παίκτες μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε την ώρα σας. Επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά δύο παικτών που μπορείτε να δοκιμάσετε σήμερα.

1. Marvel Snap

Το Marvel Snap κυκλοφόρησε το 2023 και έγινε αμέσως επιτυχία. Οι μεταγενέστερες ενημερώσεις εισήγαγαν επίσης τη δυνατότητα στους παίκτες να προσκαλούν τους φίλους τους σε παιχνίδια.

Αυτό το παιχνίδι με κάρτες δύο παικτών μπορεί να παιχτεί σε κινητό καθώς και στο Steam. Ενώ η κύρια λειτουργία είναι μια λειτουργία κατάταξης δύο παικτών, έχετε επίσης τη λειτουργία κατάκτησης χωρίς κατάταξη και τη λειτουργία Friendly (που σας επιτρέπει να προσκαλέσετε συγκεκριμένους φίλους).

Οι σύντομοι αγώνες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σκοτώσετε λίγο χρόνο και η μεγάλη ποικιλία από κάρτες μπορεί να προσελκύσει διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.

Λήψη: Marvel Snap για Android | iOS (Ελεύθερος)

2. Rocket League Sideswipe

Το Rocket League Sideswipe είναι μια λήψη για κινητά στο δημοφιλές παιχνίδι Rocket League. Στον τίτλο του κινητού, μπορείτε να παίξετε με φίλους ή αγνώστους στο διαδίκτυο.

Αν θέλετε να παίξετε με φίλους, θα πρέπει να τους προσκαλέσετε σε ένα πάρτι χρησιμοποιώντας την ενσωμάτωση Epic Games εντός εφαρμογής. Αυτό θα σας επιτρέψει να παίξετε σε αγώνες 2v2 με άλλους online.

Εάν θέλετε να παίξετε τη λειτουργία 1v1, το παιχνίδι θα σας ταιριάξει με έναν άλλο παίκτη στο διαδίκτυο.

Ενώ τα χειριστήρια και η προοπτική είναι διαφορετικά, το Rocket League Sideswipe αποτυπώνει τη διασκέδαση και το χάος του αρχικού τίτλου του υπολογιστή.

Λήψη: Rocket League Sideswipe για Android | iOS (Ελεύθερος)

3. Badland

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο διαφορετικό, το Badland είναι ένας μοναδικός τίτλος με εξαιρετικό στυλ τέχνης που οι κριτικοί έχουν επαινέσει. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να καθοδηγήσει το blob σας μέσα από εμπόδια μέχρι να φτάσετε στο τέλος του σταδίου.

Το παιχνίδι έχει τόσο συνεργατικές όσο και ανταγωνιστικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες. Παίζετε στην ίδια συσκευή, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να συντονίσετε τους χαρακτήρες σας σε πραγματικό χρόνο.

Λήψη: Badland για Android (Δωρεάν) | iOS (0,99 $)

4. Ultimate Bowmasters

Το Ultimate Bowmasters συνδυάζει τη φυσική των ragdoll, ένα γοητευτικό στυλ τέχνης και τη βία στα κινούμενα σχέδια για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι που είναι τρομερά διασκεδαστικό. Ο στόχος είναι να εξαλείψετε τον αντίπαλό σας πιέζοντας ένα όπλο προς το μέρος του.

  9 καλύτερες εφαρμογές πρωτοτύπων χωρίς κώδικα για να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα

Ο υπολογισμός της τροχιάς του όπλου σας είναι η μισή διασκέδαση. Εν τω μεταξύ, το άλλο μισό προσγειώνει τον στόχο και παρακολουθεί την απογοήτευση του φίλου σας.

Για να μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τις λειτουργίες PvP του παιχνιδιού, θα πρέπει να ολοκληρώσετε το σεμινάριο. Μετά από αυτό, δύο παίκτες μπορούν να διαγωνιστούν στην ίδια συσκευή.

Ενώ το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και απλό, οι διαφημίσεις του μπορεί να είναι ενοχλητικές. Εάν πιστεύετε ότι απολαμβάνετε πραγματικά το παιχνίδι, ίσως θέλετε να επιλέξετε την αγορά εντός εφαρμογής για να τα αφαιρέσετε.

Λήψη: Ultimate Bowmasters για Android | iOS (Ελεύθερος)

5. Λέξεις με φίλους 2

Μετά την επιτυχία που ήταν το παιχνίδι Words With Friends εμπνευσμένο από το Scrabble, η Zynga κυκλοφόρησε το Words With Friends 2 — μια ενημερωμένη έκδοση. Τα παιχνίδια Android δύο παικτών που μιμούνται τα κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια είναι διαβόητα δημοφιλή και αυτό δεν διαφέρει.

Μπορείτε να παίξετε online είτε με τυχαίους αντιπάλους είτε να προσθέσετε φίλους που προσκαλείτε να παίξουν. Ένα άλλο πλεονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι αν σας διακόψουν, μπορείτε να συνεχίσετε τη σειρά σας αργότερα.

Ωστόσο, πρέπει να συνδεθείτε στο παιχνίδι είτε με το Facebook είτε με τη διεύθυνση email σας.

Λήψη: Words With Friends 2 για Android | iOS (Ελεύθερος)

6. Clash Royale

Το Clash Royale προέρχεται από τους προγραμματιστές του Clash of Clans και είναι μια μίξη μιας κάρτας μάχης και ενός παιχνιδιού άμυνας πύργου. Οι αντίπαλοι τραβούν επιτιθέμενους και αμυντικούς από την τράπουλα τους, με στόχο να καταστρέψουν τους πύργους του ανταγωνιστή πριν καταστραφούν οι δικοί σας.

Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε το σεμινάριο για να μπορέσετε να παίξετε εναντίον ενός φίλου. Μόλις ξεκλειδώσετε αυτήν τη λειτουργία, πρέπει απλώς να προσθέσετε τον φίλο σας και να ξεκινήσετε έναν φιλικό αγώνα. Μπορείτε επίσης να παίξετε με χρήστες από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας την τυπική λειτουργία μάχης του παιχνιδιού.

Λήψη: Clash Royale για Android | iOS (Ελεύθερος)

7. Μάχη γκολφ

Το Golf Battle σάς επιτρέπει να παίζετε αγώνες 1v1 online με τους φίλους σας στο smartphone σας, αλλά μπορείτε να διεξάγετε αγώνες με έως και έξι άτομα. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να συνδεθείτε μέσω Facebook.

Ωστόσο, το παιχνίδι έχει πολλά πράγματα – παρέχοντας άφθονη περιστασιακή διασκέδαση με σύντομες προκλήσεις και αγώνες. Επίσης, δεν απαιτεί υπερβολική συγκέντρωση και δεν έχει απότομη καμπύλη εκμάθησης, καθιστώντας το εύκολο να μπείτε και να απολαύσετε.

  25 Όροι διαδικτυακού μάρκετινγκ που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων

Εάν οι φίλοι σας δεν είναι διαθέσιμοι, μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε δημόσιους αγώνες—την προεπιλεγμένη λειτουργία για πολλούς παίκτες του παιχνιδιού.

Λήψη: Golf Battle για Android | iOS (Ελεύθερος)

8. Genshin Impact

Αν ψάχνετε για κάτι πιο καθηλωτικό, υπάρχει το Genshin Impact. Μέσω της λειτουργίας co-op, ο τίτλος λειτουργεί ως ένα παιχνίδι για φορητές συσκευές πολλαπλών πλατφορμών που μπορείτε να παίξετε με φίλους.

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Hoyoverse για να ξεκινήσετε. Ακόμη και μετά τη λήψη της εφαρμογής, υπάρχουν περισσότερα δεδομένα που θα χρειαστεί να φορτώσετε πριν μπείτε στο παιχνίδι. Σας συνιστούμε να το κάνετε αυτό μέσω Wi-Fi.

Μόλις μπείτε στο παιχνίδι, μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα στη λίστα φίλων σας να συμμετάσχουν σε μια συνεδρία συνεργασίας. Εάν θέλετε να προσθέσετε νέους φίλους, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό χρήστη τους.

Λήψη: Genshin Impact για Android | iOS (Ελεύθερος)

9. Κουκκίδες και κουτιά

Το Dots and Boxes μετατρέπει ένα παραδοσιακό παιχνίδι με στυλό και χαρτί της παιδικής ηλικίας σε έναν βολικό τρόπο για να σκοτώσετε χρόνο με το τηλέφωνό σας. Με το τοπικό multiplayer, δύο άτομα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το ίδιο τηλέφωνο.

Αυτή η λειτουργία εκτός σύνδεσης την καθιστά χρήσιμη όταν δεν έχετε πρόσβαση σε Wi-Fi. Είναι ένα απλό, αλλά ανταγωνιστικό και εθιστικό παιχνίδι.

Λήψη: Dots and Boxes για Android | iOS (Ελεύθερος)

10. Tank Stars

Το Tank Stars είναι ένα τακτικό παιχνίδι εμπνευσμένο από τα Worms που έχει πολύ παρόμοιο γραφικό στυλ με το Ultimate Bowmasters. Η ποικιλία των τανκς και των όπλων, σε συνδυασμό με το στοιχείο ακρίβειας της στόχευσης, κάνει το παιχνίδι έναν ικανοποιητικό τρόπο πρόκλησης των φίλων σας.

Μπορείτε να παίξετε στην ίδια συσκευή ή συνδέοντας μέσω του ίδιου δικτύου Wi-Fi. Ωστόσο, και οι δύο λειτουργίες πρέπει να ξεκλειδωθούν ολοκληρώνοντας μερικούς αγώνες πρακτικής AI.

Το μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι οι διαφημίσεις εντός παιχνιδιού, οι οποίες εμφανίζονται ακόμη και αν έχετε συνδρομή στο Google Play Pass.

Λήψη: Tank Stars για Android | iOS (Ελεύθερος)

11. Crossy Road

Το Crossy Road εμπνέεται από το κλασικό ρετρό παιχνίδι Frogger, προσφέροντας το ίδιο απογοητευτικό και εθιστικό παιχνίδι με διασκεδαστική αισθητική.

Η λειτουργία δύο παικτών σάς επιτρέπει να παίζετε στην ίδια συσκευή χρησιμοποιώντας μια μορφή split-screen για είσοδο. Ενώ το παιχνίδι ανοίγει στην τυπική λειτουργία, μπορείτε να μεταβείτε στην ανταγωνιστική λειτουργία κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με μια πάπια και ένα κοτόπουλο.

Μπορείτε να ανταγωνιστείτε και να σαμποτάρετε ταυτόχρονα τον αντίπαλό σας.

  8 καλύτερες πλατφόρμες DevOps για κινητά για ταχύτερη ανάπτυξη εφαρμογών

Λήψη: Crossy Road για Android | iOS (Ελεύθερος)

12. Terraria

Ενώ τα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για σύντομες περιόδους παιχνιδιού, το Terraria είναι ένα παιχνίδι για κινητά για πολλούς παίκτες που μπορείτε να περάσετε ώρες παίζοντας. Είναι μια θύρα για φορητές συσκευές του δημοφιλούς παιχνιδιού υπολογιστή και σας επιτρέπει να παίζετε με φίλους χρησιμοποιώντας τοπικό Wi-Fi ή συνδέοντας έναν ειδικό διακομιστή.

Είναι ένας φθηνός τρόπος για δύο παίκτες να απολαμβάνουν μαζί ένα παιχνίδι για κινητά. Ωστόσο, η χρήση της έκδοσης για φορητές συσκευές του παιχνιδιού μπορεί να είναι δύσκολη για όσους έχουν συνηθίσει στα απλούστερα χειριστήρια ενός υπολογιστή ή κονσόλας. Σίγουρα θα συνιστούσαμε να συνδέσετε ένα χειριστήριο στο τηλέφωνο Android ή το iPhone σας.

Λήψη: Terraria για Android | iOS (4,99 $)

13. Warcraft Rumble

Το Warcraft Rumble είναι παρόμοιο με το Clash Royale, αλλά έχει θέμα τους χαρακτήρες και τις φιγούρες στο Azeroth – το σκηνικό για τα παιχνίδια Warcraft.

Αντί να συλλέγετε κάρτες, συλλέγετε μίνι φιγούρες. Στη συνέχεια, τοποθετείτε αυτές τις μίνι φιγούρες σε έναν χάρτη και προσπαθείτε να καταστρέψετε τη βάση του αντιπάλου σας.

Το παιχνίδι διαθέτει λειτουργίες PvP και PvE. Από τον Φεβρουάριο του 2024, το παιχνίδι δύο παικτών σάς επιτρέπει να ταιριάζετε μόνο με αγνώστους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, η δυνατότητα αντιστοίχισης με φίλους πιθανότατα θα εισαχθεί στο μέλλον.

Λήψη: Warcraft Rumble για Android | iOS (Ελεύθερος)

14. Μάχη τοξοβολίας 3D

Το Archery Battle είναι ένα αθλητικό παιχνίδι που σας φέρνει εναντίον ενός άλλου αντιπάλου καθώς προσπαθείτε να αποδείξετε τις ικανότητές σας στην τοξοβολία. Ο στόχος είναι απλός: προσπαθήστε να πλησιάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κέντρο του στόχου τοξοβολίας.

Μπορείτε να παίξετε εναντίον αγνώστων στο διαδίκτυο ή να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook για να παίξετε με φίλους.

Λήψη: Τοξοβολία Battle για Android (Ελεύθερος)

15. 8 Μπαλάκια Πισίνα

Το 8 Ball Pool είναι ένα άλλο δωρεάν παιχνίδι για κινητά για δύο παίκτες που σας επιτρέπει να παίξετε ενάντια σε φίλους ή αγνώστους. Μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους να παίξουν μέσω Facebook, προσθέτοντάς τους με ένα μοναδικό αναγνωριστικό ή στέλνοντάς τους έναν σύνδεσμο αιτήματος φιλίας. Διαφορετικά, μπορείτε να προσθέσετε φίλους από τους αγνώστους που παίζετε online.

Οι αγώνες 1v1 ακολουθούν την ίδια μορφή με τους αντίστοιχους της πραγματικής ζωής του παιχνιδιού. Βυθίστε τις μπάλες σας και τέλος τη μαύρη μπάλα πριν από τον άλλο παίκτη.

Οι αγώνες είναι σχετικά γρήγοροι και ο μηχανικός στόχος είναι εκπληκτικά διαισθητικός, δίνοντάς σας μια αίσθηση ικανοποίησης όταν βυθίζετε μια δύσκολη βολή.

Λήψη: 8 Ball Pool για Android | iOS (Ελεύθερος)

Ας ελπίσουμε ότι ένα από αυτά τα παιχνίδια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Καθένα από αυτά σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια δύο παικτών σε smartphone, είτε μέσω διαδικτυακής συνδεσιμότητας είτε χρησιμοποιώντας λειτουργίες co-op στην ίδια συσκευή.