Σύρετε μέσα από τις κάρτες οδηγιών όταν ακολουθείτε μια συνταγή [iOS]

Δεν είναι ακόμα το Σαββατοκύριακο, αλλά η αναζήτησή μου για μια εφαρμογή και η παρόρμησή μου να μαγειρέψω κάτι νέο το Σαββατοκύριακο συγκρούστηκαν σήμερα. Βρήκα το Youmiam για iOS. Είναι μια εφαρμογή που σας δίνει εκατοντάδες συνταγές για περιήγηση και αν έχετε ψάξει τόσο πολύ από ποτέ πώς να φτιάξετε μια ομελέτα, ξέρετε ότι υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που αναφέρουν πολλές συνταγές για να τις περιηγηθείτε. Δεν είναι λόγος να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή. Αυτό που ξεχωρίζει το Youmiam είναι οι οδηγίες μαγειρέματος και παρουσιάζονται. Εάν έχετε ένα iPad στην κουζίνα, το Youmiam θα κάνει τις παρακάτω συνταγές πολύ εύκολες. Εκτός από τις εύκολες οδηγίες που ακολουθούνται, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αναζητάτε συνταγές και να δημιουργείτε μια λίστα αγορών με όλα τα είδη που χρειάζονται για την προετοιμασία ενός πιάτου.

  Δείτε θέσεις συναυλίας και γηπέδου σε VR πριν αγοράσετε εισιτήρια [iOS]

Πρέπει να εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε το Youmiam, αλλά προσφέρει επίσης σύνδεση στο Facebook. Σύρετε προς τα δεξιά από οποιαδήποτε οθόνη για να εμφανιστεί το προφίλ σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες καρτέλες, όπως η λίστα αγορών σας. Σύρετε προς τα αριστερά για να δείτε τις προτεινόμενες συνταγές και να αποκτήσετε πρόσβαση στην αναζήτηση.

Πατήστε μια συνταγή που θέλετε να δοκιμάσετε από τη λίστα με αυτές που προτείνονται ή αναζητούνται. Όταν ανοίξει η συνταγή, κάντε κύλιση προς τα κάτω για να δείτε τι είδους πιάτο είναι, για πόσα άτομα προορίζεται και πόσο χρόνο χρειάζεται για την προετοιμασία. Σύρετε προς τα δεξιά σε αυτήν την κάρτα πληροφοριών για να δείτε τα συστατικά που χρειάζονται για την παρασκευή του πιάτου. Για να προσθέσετε όλα τα συστατικά μιας συνταγής στη λίστα αγορών σας, πατήστε το εικονίδιο του καλαθιού αγορών ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία του ολοκληρωμένου πιάτου. Μπορείτε να το αγαπήσετε ή να το επαναλάβετε επίσης.

  Οι 30 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις iOS του 2015

Αφού έχετε όλα τα υλικά σας και είναι ώρα να ασχοληθείτε με το μαγείρεμα, ανοίξτε τη συνταγή και πατήστε τη φωτογραφία που, θα παρατηρήσετε, έχει ένα κουμπί αναπαραγωγής. Εδώ είναι που ερωτεύεσαι την εφαρμογή. Όλα τα υλικά που χρειάζονται στο πρώτο βήμα της συνταγής φαίνονται πάνω από τις οδηγίες. Μπορείτε να περάσετε στο επόμενο βήμα όπου, όπως αυτό, τα συστατικά που χρειάζονται εμφανίζονται όμορφα και οι οδηγίες είναι γραμμένες με μεγάλα γράμματα. Αυτό ξεπερνά τη λίστα με τις κουκκίδες με οδηγίες που ακολουθώ κάθε μέρα επειδή χάνω συχνά τη θέση μου και πρέπει να δω ποιο βήμα πρέπει να ακολουθήσω στη συνέχεια. Είναι το λιγότερο κουραστικό.

  Πώς να ορίσετε τα ελάχιστα και τα μέγιστα επίπεδα αυτόματης φωτεινότητας στο iOS

Οι συνταγές μπορούν να κοινοποιηθούν, αλλά δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τη λίστα αγορών σας, επομένως αν έχετε ήδη καρότα στο σπίτι, εξαρτάται από εσάς να το θυμάστε και να μην αγοράσετε περισσότερα από το κατάστημα.

Εγκαταστήστε το Youmiam από το App Store