Δείτε θέσεις συναυλίας και γηπέδου σε VR πριν αγοράσετε εισιτήρια [iOS]


Η παρακολούθηση μιας ζωντανής εκδήλωσης, είτε πρόκειται για παιχνίδι χόκεϊ είτε για συναυλία, έχει να κάνει με την εμπειρία της πραγματικής παρουσίας εκεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η θέα που βλέπετε βλέποντας κάτι στο σπίτι θα είναι πάντα καλύτερη από τη θέα που έχετε από ένα σταθερό κάθισμα στις κερκίδες. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε σε μια ζωντανή εκδήλωση, όπως ένας αγώνας μπέιζμπολ και ορισμένες θέσεις σας προσφέρουν καλύτερη θέα από άλλες. Η Rukkus Tickets είναι μια υπηρεσία που πουλάει εισιτήρια για αθλητικές εκδηλώσεις και συναυλίες. Η υπηρεσία διαθέτει μια εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να ελέγχετε τα εισιτήρια που αγοράζετε και από μια πρόσφατη ενημέρωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να δείτε την προβολή από τις επιλεγμένες θέσεις σας σε VR. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να «δοκιμάζετε» τις θέσεις σε VR προτού τις αγοράσετε. Θα χρειαστείτε είτε το Google Cardboard είτε ένα παρόμοιο σετ ακουστικών VR.

  Πώς λειτουργούν τα γραφικά στοιχεία της αρχικής οθόνης του iPhone στο iOS 14

Εγκαταστήστε το Rukkus Tickets και ανοίξτε το. Επιλέξτε τον τύπο εκδήλωσης που θέλετε να αποκτήσετε εισιτήρια για π.χ. έναν αγώνα μπέιζμπολ και η εφαρμογή θα εμφανίσει όλους τους χώρους διεξαγωγής που έχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Επιλέξτε έναν χώρο και μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις. Πατήστε μια θέση στον χάρτη ορόφων του γηπέδου για να μεταβείτε στην οθόνη αγοράς. Εάν η προβολή VR είναι διαθέσιμη για την επιλεγμένη αρένα, θα υπάρχει ένα κουμπί σετ ακουστικών εικονικής πραγματικότητας επάνω δεξιά. Πατήστε το για να εισέλθετε στην προβολή VR για τις επιλεγμένες θέσεις.

Σύρετε το τηλέφωνό σας στα ακουστικά VR και ρίξτε μια ματιά τριγύρω. Η εφαρμογή σάς δίνει μια πολύ καλή ιδέα για το τι είδους θέα θα έχετε από τις θέσεις που έχετε επιλέξει. Πατήστε το κουμπί κλεισίματος επάνω δεξιά για να επιστρέψετε στην οθόνη αγορών όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ή να επιλέξετε διαφορετικές θέσεις.

  Πώς να μεταφράσετε το iOS Emoji για χρήστες Android

Η Rukkus Tickets χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα το VR. Δεν θα φανταζόσασταν ότι μια εφαρμογή ή μια υπηρεσία όπως το Rukkus θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την πλατφόρμα VR, αλλά το έχουν κάνει και μάλιστα πολύ έξυπνα. Η εφαρμογή βρίσκεται στη διαδικασία προσθήκης προεπισκοπήσεων VR για περισσότερες αρένες. Η δυνατότητα VR δεν έχει προστεθεί ακόμα στα Rukkus Tickets για Android.

Εγκαταστήστε τα εισιτήρια Rukkus από το App Store

Επισκεφθείτε το Rukkus