Οι 30 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις iOS του 2015

Το 2015 έκαναν το ντεμπούτο τους μερικές πραγματικά εκπληκτικές εφαρμογές iOS και η Apple κυκλοφόρησε το iOS 9 που είχε αρκετά περίεργα σφάλματα στο όνομά του. Το iOS 9 ήρθε με νέα χαρακτηριστικά, αξιοσημείωτα από τα οποία είναι η νέα δυνατότητα εξοικονόμησης μπαταρίας και η λειτουργία σχολιασμού εικόνας στην εφαρμογή Mail. Μεγάλες εταιρείες όπως η Microsoft και η Google κυκλοφόρησαν δημοφιλείς τίτλους για την πλατφόρμα iOS όπως το Office Lens και το Chrome Remote Desktop. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς αναρτήσεις iOS που καλύψαμε το 2015.

Πίνακας περιεχομένων

Αναζήτηση για αυτοκόλλητα στο Facebook Messenger

Η βιβλιοθήκη αυτοκόλλητων του Facebook Messenger είναι θετικά αξιολάτρευτη και δωρεάν. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα διασκεδαστικά σετ και να τα κατεβάσετε για να τα χρησιμοποιήσετε όποτε θέλετε. Εάν καταλήξετε να κατεβάσετε πάρα πολλά από τα σετ, θα δείτε ότι είναι δύσκολο να βρείτε το σωστό γρήγορα. Γι’ αυτό προστέθηκε μια δυνατότητα αναζήτησης στο Facebook Messenger που διευκολύνει την αναζήτηση αυτοκόλλητων.

Λάβετε μια λίστα με όλες τις εκπομπές ζωντανά στο Periscope

Το Periscope έκανε το ντεμπούτο του για iOS και αργότερα ήρθε στο Android. Για όποιον δεν μπορεί να βρει μια εκπομπή για παρακολούθηση, μια εφαρμογή Ιστού που ονομάζεται On Periscope διευκόλυνε την εύρεση ζωντανών μεταδόσεων και το άνοιγμα τους στην εφαρμογή.

  Πώς να κάνετε αναζήτηση στο Google από το πληκτρολόγιό σας [iOS]

Σάρωση και μετατροπή εικόνων σε κείμενο και εξαγωγή σε MS Word

Η Microsoft κυκλοφόρησε το Office Lens το 2015 και είναι απολύτως μια από τις καλύτερες εφαρμογές για iOS για να σαρώσει οτιδήποτε. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα εκπληκτικό είναι το πόσο καλά λειτουργεί με τη δωρεάν σουίτα Office που είναι διαθέσιμη για iOS. Το OCR είναι απλά τέλειο.

Ρύθμιση γονικού ελέγχου στην εφαρμογή YouTube Kids

Το YouTube παρουσίασε μια εφαρμογή για παιδιά το 2015. Σε αντίθεση με την επίσημη εφαρμογή YouTube, η οποία προφανώς είναι για ενήλικες, αυτή διασφαλίζει ότι το περιεχόμενο που βλέπετε προορίζεται για παιδιά χωρίς καμία απολύτως πιθανότητα να σκοντάψουν σε οτιδήποτε είναι ηλικίας ακατάλληλος. Με το περιεχόμενο φιλτραρίσματος της εφαρμογής, υπάρχει μόνο ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε και αυτό είναι για πόσο καιρό παρακολουθούν τα παιδιά βίντεο. Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένους γονικούς ελέγχους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιορίσετε τον χρόνο που αφιερώνουν τα παιδιά στην εφαρμογή.

Αποστολή GIF στο Facebook Messenger

Για οποιονδήποτε εκτελεί την τρέχουσα ή μια παλαιότερη έκδοση του Messenger (και πιθανώς μια παλαιότερη έκδοση του iOS), αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να στείλετε GIF. Η εφαρμογή, στην τρέχουσα κατάστασή της, σας επιτρέπει να αναζητήσετε GIF και να τα στείλετε μέσα από την ίδια την εφαρμογή.

Διορθώστε το σφάλμα «Το iTunes δεν μπορούσε να συνδεθεί σε αυτό το iPhone».

Τα σφάλματα του iTunes είναι σπάνια, αλλά μόλις αρχίσετε να λαμβάνετε ένα σφάλμα, μπορεί να χρειαστεί το καλύτερο μέρος της ημέρας, ίσως ακόμη και η εβδομάδα, για να διευθετηθεί τι το προκαλεί. Εάν λαμβάνετε το σφάλμα “Το iTunes δεν μπόρεσε να συνδεθεί σε αυτό το iPhone”, ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε και ενδέχεται να το επιλύσουν.

Παρακολουθήστε τη χρήση δικτύου και δεδομένων από το Κέντρο ειδοποιήσεων

Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα χρήσιμο γραφικό στοιχείο για να το τοποθετήσετε στο Κέντρο ειδοποιήσεων, (iOS 8+), μπορείτε να δοκιμάσετε μία από αυτές τις τρεις εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας του δικτύου. Κάθε ένα έχει ένα widget που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε μια σύνοψη της κίνησης που διέρχεται από το δίκτυό σας.

Ορίστε έναν 4ψήφιο κωδικό πρόσβασης στο iOS 9

Στο iOS 9, ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης έχει αλλάξει σε έξι ψηφία. Για όποιον επιθυμεί να ορίσει έναν τετραψήφιο κωδικό πρόσβασης όπως θα μπορούσε σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS, μπορείτε να το κάνετε επειδή η δυνατότητα δεν έχει καταργηθεί. Απλώς δεν είναι πλέον η προεπιλεγμένη. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το επαναφέρετε.

Οδηγίες επί της οθόνης για να συνθέσετε μια καλύτερη φωτογραφία

Το iPhone είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές για λήψη φωτογραφιών. Αν τύχει να έχετε ένα τότε ξέρετε πόσο φοβερή είναι η κάμερα. Είναι επίσης μια καλή συσκευή για να ξεκινήσετε να πειραματίζεστε με τη φωτογραφία και η Camera51 είναι μια εφαρμογή που σας δίνει οδηγίες στην οθόνη για να συνθέσετε μια καλύτερη φωτογραφία.

  Πώς να κρύψετε το σήμα ειδοποίησης για μια εφαρμογή Stock στο iOS

Η νέα εφαρμογή μουσικής στο iOS 8.4

Η εφαρμογή Μουσική στο iOS ανανεώθηκε φέτος με την κυκλοφορία του iOS 8.4 και εξετάσαμε τη νέα διεπαφή χρήστη της.

Απόκρυψη του σήματος ειδοποίησης για μια εφαρμογή μετοχών

Η απόκρυψη του σήματος ειδοποιήσεων για εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει είναι αρκετά εύκολη, αλλά με τις προεπιλεγμένες/στοκ εφαρμογές, είναι λίγο διαφορετικό. Εάν προσπαθείτε να αποκρύψετε ένα σήμα σε μια απόθεμα εφαρμογή iOS, δείτε πώς να το κάνετε.

Υποβάθμιση από iOS 9.1 Beta σε επίσημο iOS 9

Η Apple άνοιξε τις εκδόσεις beta του iOS σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν να το δοκιμάσουν. Μπορείτε να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα Beta ανά πάσα στιγμή και αν αναρωτιέστε πώς να επιστρέψετε στο σταθερό κανάλι, έχουμε αναλυτικά πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Μεταδώστε την οθόνη του iPhone σας σε υπολογιστή με Windows ή Mac

Καθώς η Apple ανοίγει περισσότερες από τις δυνατότητες της στους προγραμματιστές, πολλά πράγματα που διαφορετικά ήταν δύσκολο να γίνουν στη συσκευή ή απαιτούσαν Jailbreak γίνονται πιο απλά. Για όποιον έχει προσπαθήσει ποτέ να μεταδώσει την οθόνη του iPhone του, θα ξέρει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνει δωρεάν ή χωρίς να διαθέτει Mac. Ευτυχώς, υπάρχει τώρα το Lonely Screen που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε την οθόνη μιας συσκευής iOS στον υπολογιστή σας.

5 καλύτερες δυνατότητες στο iOS 9

Το iOS 9 έκανε το ντεμπούτο του το 2015 και ενώ δεν είχε εξαιρετικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, είχε κάποιες χρήσιμες. Ρίξαμε μια ματιά στα πέντε καλύτερα που πρέπει να περιμένουμε, όπως η λειτουργία χαμηλής μπαταρίας και τα στατιστικά χρήσης μπαταρίας.

Μη αυτόματη ρύθμιση ισορροπίας λευκού, ταχύτητα κλείστρου, ISO

Το iOS 9 άνοιξε τα API της κάμερας και αυτό σήμαινε ότι οι προγραμματιστές μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν πλήρως. Το Reuk είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαμορφώνετε με μη αυτόματο τρόπο την ισορροπία λευκού, την ταχύτητα κλείστρου και πολλές άλλες ρυθμίσεις στις οποίες συνήθως δεν έχετε πρόσβαση στην προεπιλεγμένη εφαρμογή.

Δημιουργήστε λίστες ελέγχου στην εφαρμογή Notes

Η εφαρμογή Notes στο iOS 9 είναι πολύ πιο πλούσια σε λειτουργίες από ποτέ. Έφτασε σε ένα σημείο όπου μπορεί να μην είναι δίκαιο να την ονομάσουμε εφαρμογή Notes. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει τώρα να δημιουργείτε λίστες ελέγχου στις οποίες μπορείτε να επισημάνετε τα στοιχεία απενεργοποιημένα.

Εκδήλωση Apple Σεπτεμβρίου 2015 – Προδιαγραφές και τιμολόγηση συσκευής

Αν ψάχνετε για μια ανακεφαλαίωση της εκδήλωσης της Apple του 2015, ίσως μια περίληψη των πολλών συσκευών και των προδιαγραφών τους, καθώς και της τιμολόγησης που ανακοίνωσε η Apple, έχουμε μια αρκετά περιεκτική περίληψη για εσάς.

Μετακίνηση στο iOS από μια συσκευή Android

Το 2015, η Apple ήρθε μετά τη βάση χρηστών του Android με μια εφαρμογή που ονομάζεται Μετακίνηση σε iOS. Ήταν η πρώτη εφαρμογή που κυκλοφόρησε ποτέ η Apple στο Google Play Store (αν και άλλες ακολούθησαν έκτοτε) και διευκόλυνε τους χρήστες να αλλάξουν από μια συσκευή Android σε μια iOS.

  Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας καθημερινά αποκόμματα ειδήσεων του Προφήτη [iOS]

Μειώστε την κατανάλωση δεδομένων από το Chrome

Βρήκαμε μια μικρή ρύθμιση στην εφαρμογή Chrome για iOS που σας επιτρέπει να μειώσετε τη χρήση δεδομένων από την εφαρμογή όταν δεν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-FI. Κάθε κομμάτι αποθηκευμένων δεδομένων μετράει, οπότε δοκιμάστε το.

Εξαγωγή εγγράφων από το Google Drive σε MS Word

Το MS Word δεν έχει ανοίξει αρκετά ώστε άλλες εφαρμογές όπως το Google Drive να μπορούν να εξάγουν αρχεία απευθείας σε αυτό. Ωστόσο, είναι πλήρως ενσωματωμένο στα μενού κοινής χρήσης του iOS και αυτό ακριβώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε ένα έγγραφο του Word από την εφαρμογή Google Drive στο MS Word.

Ένα φύλλο εξαπάτησης για εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο

Αν έχετε αγοράσει το iPhone 6 (και παραπάνω), λαμβάνετε το iMovie δωρεάν και είναι μια απίστευτα πλούσια εφαρμογή επεξεργασίας ταινιών. Εάν δεν έχετε την εφαρμογή και δεν έχετε διάθεση να πληρώσετε για αυτήν, έχουμε μια λίστα με εφαρμογές που σας επιτρέπουν να εκτελείτε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όλες δωρεάν.

Σήμανση εικόνων στην εφαρμογή αλληλογραφίας

Η εφαρμογή Mail έλαβε μια μικρή αναβάθμιση στο iOS 9. Τώρα σας επιτρέπει να επισημαίνετε τις εικόνες που στέλνετε ως συνημμένα. Τα εργαλεία σήμανσης είναι φοβερά. μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, να σχεδιάσετε μια εικόνα και να μεγεθύνετε ένα τμήμα της εικόνας, μεταξύ άλλων. Ακολουθεί ένα γρήγορο σεμινάριο που τα περιγράφει όλα.

Χρησιμοποιήστε την μπροστινή και πίσω κάμερα για εγγραφή ταινιών βίντεο σε βίντεο

Αν ψάχνετε για ένα που μπορεί να καταγράφει βίντεο από την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα, το Twicer είναι αυτό που ψάχνετε. Σας γλιτώνει από τον κόπο να χρειαστεί αργότερα να επεξεργαστείτε ένα βίντεο για να το κάνετε PiP. Το αποκορύφωμα της εφαρμογής είναι ο εκπληκτικός έλεγχος έντασης.

Κοινή χρήση αρχείων από το Dropbox, το Google Drive και το OneDrive μέσω του πληκτρολογίου

Τα πληκτρολόγια τρίτων κατασκευαστών έχουν πραγματικά απογειωθεί από τότε που συμπεριλήφθηκαν στο iOS και το ThingThing είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου που σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία από το πληκτρολόγιό σας. Είναι πολύ φοβερό για χρήση με εφαρμογές όπως η εφαρμογή Mail ή ακόμα και για αποστολή αρχείων μέσω του Facebook Messenger.

Εγγράψτε ένα Screencast στο iPhone σας

Η εγγραφή της οθόνης του iPhone σας δεν είναι εύκολη και σχεδόν πάντα απαιτεί Jailbreak. Το Shou.Tv κυκλοφόρησε μια εφαρμογή για να το κάνει αυτό, αλλά χωρίς να χρειάζεται Mac ή συσκευή Jailbroken. Προορίζεται κυρίως για όποιον θέλει να καταγράψει το παιχνίδι στη συσκευή του, αλλά λειτουργεί καλά και για άλλες εφαρμογές. Έχει τα σφάλματα του και η ομάδα πίσω από την εφαρμογή εργάζεται για τη βελτίωσή της από την κυκλοφορία της, ώστε τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί.

Τακτοποιήστε τις φωτογραφίες στην ανάρτησή σας στο Facebook

Η μεταφόρτωση φωτογραφιών στο Facebook από το τηλέφωνό σας δεν είναι η πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία και δεν μπορείτε να πείτε με ποια σειρά θα εμφανιστούν, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά για φωτογραφίες μέσα από την εφαρμογή Facebook αφού τις δημοσιεύσετε. Να πώς.

Ελέγξτε την επιφάνεια εργασίας σας με την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome

Το πρόγραμμα-πελάτης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Chrome για iOS κυκλοφόρησε το 2015, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση και να ελέγχετε την επιφάνεια εργασίας των Windows ή Mac από τη συσκευή σας iOS.

Μετάφραση κειμένου από το πληκτρολόγιο iOS

Το Google Translate είναι η ευρέως χρησιμοποιούμενη υπηρεσία για τη μετάφραση κειμένου μεταξύ γλωσσών που μιλάτε και γλωσσών που δεν ξέρετε και το TransKey σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό μέσα από το πληκτρολόγιο. Είναι ένα πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή που είναι μια εφαρμογή μεταφραστή.

Επιταχύνετε και επιβραδύνετε την αναπαραγωγή ενός βίντεο

Κάθε βίντεο που δημιουργείτε μπορεί να χρειάζεται λίγη επεξεργασία και επεξεργασία ξεκινά με το να γνωρίζετε ποια μέρη του είναι απαραίτητα και ποια όχι. Το Tempo Video Editor είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να επιταχύνετε μέρη ενός βίντεο (τα λιγότερο σημαντικά) και να επιβραδύνετε άλλα μέρη. Ωστόσο, έχει ένα υδατογράφημα και πρέπει να πληρώσετε για να το αφαιρέσετε.

Προσθήκη Μην παρακολουθείτε την περιήγηση σε όλες τις εφαρμογές

Το Browsesecurley είναι μια πολύ φοβερή επέκταση iOS 9 που θα σας επιτρέψει να ανοίξετε συνδέσμους χωρίς να παρακολουθείτε από καμία εφαρμογή.