Στείλτε εφαρμογές από το Chrome για εγκατάσταση στο iPhone σας

Το App Store έχει χιλιάδες και χιλιάδες εφαρμογές. Η εγκατάστασή τους είναι αρκετά εύκολη από μια συσκευή iOS και λίγο αδέξια αν το κάνετε χρησιμοποιώντας το iTunes. Εκεί που το App Store είναι εκπληκτικό για τη συλλογή εφαρμογών του, δεν είναι πραγματικά βολικό όταν πρόκειται για την εγκατάσταση μιας εφαρμογής. Αν αναρωτιέστε πώς φαίνεται η ευκολία, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο το Google Play Store σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές στο Android. Μπορείτε να στείλετε μια εντολή εγκατάστασης από το πρόγραμμα περιήγησής σας και να ξεκινήσετε τη λήψη μιας εφαρμογής χωρίς να χρειαστεί ποτέ να αγγίξετε τη συσκευή σας. Η Apple δεν έχει κάτι τέτοιο, αλλά το LookMark είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που λειτουργεί με επέκταση Chrome για να σας προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία.

  Μεταδώστε φωτογραφίες από το Android στην τηλεόρασή σας με το Photowall για το Chromecast

Το LookMark σάς επιτρέπει να στέλνετε μια εφαρμογή από το Chrome στην επιφάνεια εργασίας σας στην εφαρμογή LookMark στη συσκευή σας iOS. Όταν πατάτε την εφαρμογή μέσα στην εφαρμογή LookMark, αρχίζει να εγκαθίσταται.

Στο Chrome, εγκαταστήστε την επέκταση LookMark και, στη συνέχεια, μεταβείτε σε μια σελίδα της εφαρμογής iTunes. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το LookMark, οπότε κάντε το πρώτα. Η επέκταση προσθέτει έναν μικρό κύκλο μέσα στη γραμμή URL που είναι ορατός μόνο όταν βρίσκεστε σε μια σελίδα App Store. Αφού εγγραφείτε, κάντε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης. Θα αναφέρει τη μία εφαρμογή που έχει βρει με το όνομά της και το όνομα εκδότη.

  4 καλύτερες διανομές Linux για εγκατάσταση σε Google Chromebook

Για να στείλετε την εφαρμογή στη συσκευή σας iOS, απλώς ενεργοποιήστε τον διακόπτη δίπλα στο όνομα της εφαρμογής.

Στο iPhone σας, εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε. Θα γεμίσει με μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που της στείλατε από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Πατήστε μια εφαρμογή για να την ανοίξετε μέσα στο Lookmark και πατήστε “Λήψη” για να την αγοράσετε και να την εγκαταστήσετε. Μόλις εγκατασταθεί μια εφαρμογή, δεν εξαφανίζεται αυτόματα από τη λίστα. Για να αφαιρέσετε μια εφαρμογή από τη λίστα, σύρετε προς τα αριστερά και πατήστε Διαγραφή.

Το LookMark λειτουργεί επίσης ως επέκταση iOS, επομένως εάν θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε μια εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε αργότερα (όπως όταν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού ενεργειών κοινής χρήσης για να την στείλετε στην εφαρμογή.

  Πώς να κατεβάσετε αρχεία στο Chrome στο Android

Εγκαταστήστε το Lookmark από το App Store

Εγκαταστήστε το Lookmark από το Chrome Web Store