Μεταδώστε φωτογραφίες από το Android στην τηλεόρασή σας με το Photowall για το Chromecast

Το Chromecast dongle ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Google, που εδραιώθηκε από το γεγονός ότι πολλοί προγραμματιστές δημιουργούν τώρα εφαρμογές για αυτό το μικρό gadget ροής. Ωστόσο, δεν είναι μόνο η απίστευτη υποστήριξη τρίτων, η ίδια η εταιρεία τεχνολογίας που βασίζεται στο Mountain View είναι επίσης αρκετά ενεργή στην ενθάρρυνση της ανάπτυξης της συσκευής. Το Fresh out of Mountain View Headquarters είναι μια εφαρμογή για iOS και Android που ονομάζεται Photowall για Chromecast, η οποία επιτρέπει σε μια ομάδα ατόμων να μεταδίδουν φωτογραφίες από τις συσκευές τους Android ή iOS σε μια τηλεόραση συνδεδεμένη με Chromecast, επιτρέποντάς τους να δουν τις εικόνες τους σε μεγαλύτερες οθόνες. Λεπτομέρειες που ακολουθούν.

  Πώς να κλείσετε εφαρμογές Chromebook που δεν ανταποκρίνονται

Η εφαρμογή έχει πολύ απλή εμφάνιση, παρουσιάζει την ίδια διεπαφή και στις δύο υποστηριζόμενες πλατφόρμες και διαθέτει μερικές διασκεδαστικές λειτουργίες, όπως να επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν doodles στις εικόνες και να γράφουν σημειώσεις σε αυτές για να διατηρήσουν τις αναμνήσεις μιας συγκεκριμένης περίστασης ή εκδήλωσης, ας πούμε, ένα πάρτι γενεθλίων, ο γάμος ενός φίλου ή το πρώτο σας ταξίδι στο Παρίσι. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα μοντάζ στο YouTube από τις φωτογραφίες, μετατρέποντάς τις σε βίντεο που στη συνέχεια μπορεί να μοιραστεί με άλλους.

Τα στοιχεία συνεργασίας της εφαρμογής την καθιστούν ιδανική, ειδικά για οικογενειακές συγκεντρώσεις όπου οι χρήστες μπορεί να θέλουν να μοιραστούν άμεσα φωτογραφίες με άλλους, καθώς με το Photowall, μπορούν να το κάνουν χωρίς να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι όποιος δεν έχει καν εγκατεστημένη την εφαρμογή μπορεί να δει το Photowall που μοιράζονταν μαζί τους.

  Πώς να επιτρέπετε ή να αποκλείετε τα αναδυόμενα παράθυρα στο Chrome

Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σας και το Chromecast στο ίδιο δίκτυο WiFi. Μόλις εκκινηθεί η εφαρμογή, πατήστε το εικονίδιο του Chromecast στην εφαρμογή και θα σας ειδοποιήσει αμέσως όταν έχει πραγματοποιηθεί μια επιτυχημένη σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών. Μετά από αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

Τόσο οι εφαρμογές Android όσο και iOS είναι δωρεάν, αλλά είναι διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένες χώρες από τη σύνταξη αυτού του παρόντος.

Εγκαταστήστε το Photowall για Chrome στο Android

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram στο Chrome για την επιφάνεια εργασίας

Εγκαταστήστε το Photowall για Chromecast σε iOS