Ρυθμίστε χειροκίνητα την ισορροπία λευκού, την ταχύτητα κλείστρου, το ISO και άλλα με το Reuk [Paid]

Μόλις πριν από λίγες μέρες σας δείξαμε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την εστίαση και την έκθεση στην εφαρμογή Κάμερα στο iOS 8. Μιλήσαμε για το πώς πριν το iOS 8 επέτρεπε στους χρήστες να προσαρμόσουν την έκθεση ξεχωριστά, οι άνθρωποι βασίζονταν σε εφαρμογές τρίτων για να το κάνουν. Δεν ήταν τόσο περιορισμός υλικού όσο λογισμικού. Με το iOS 8, η Apple έδωσε στους προγραμματιστές περισσότερο έλεγχο της κάμερας. Συγκεκριμένα, επέτρεψε στους προγραμματιστές να ελέγχουν την έκθεση, την ισορροπία λευκού και την εστίαση. Το Reuk είναι μια εφαρμογή iOS αξίας 0,99 $ στο App Store που εκμεταλλεύεται αυτό. Σας δίνει πλήρη έλεγχο της ευαισθησίας ISO, της ταχύτητας κλείστρου και της ισορροπίας λευκού. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα το σημείο εστίασης και ένας ενσωματωμένος ρυθμιστής επιπέδου σάς δείχνει εάν κρατάτε την κάμερα στο σωστό επίπεδο ή όχι. Η εφαρμογή έρχεται με μια εξαιρετική δυνατότητα φλας και χρονοδιακόπτη.

  Τι είναι το iCloud της Apple και τι δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας;

Εκκινήστε το Reuk και παραχωρήστε του πρόσβαση στην κάμερα. Εάν γνωρίζετε σε τι χρησιμεύουν αυτές οι ρυθμίσεις, η χρήση του Reuk θα είναι ακόμα πιο απλή. Στο κάτω μέρος του προγράμματος εύρεσης προβολής βρίσκονται οι πέντε ρυθμίσεις που η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ελέγχετε. φλας, ταχύτητα κλείστρου (ες), ISO, ισορροπία λευκού (WB) και εστίαση. Στη γραμμή κουμπιών κλείστρου υπάρχει ένα κουμπί οδοντωτού τροχού που σας δίνει πρόσβαση στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Οι ρυθμίσεις του Reuk σάς επιτρέπουν να αποκρύψετε το πλέγμα, να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο επιπέδου, να απενεργοποιήσετε την προσθήκη ετικετών τοποθεσίας στις φωτογραφίες σας και να απενεργοποιήσετε το φλας που σβήνει για κάθε δευτερόλεπτο στο χρονόμετρο που μετράται αντίστροφα.

Ας ξεκινήσουμε με τη ρύθμιση ελέγχου Ισορροπίας λευκού που είναι κάτι που αγάπησα αμέσως για τον τρόπο που σχεδιάστηκε και ενσωματώθηκε. Πατήστε το κουμπί WB για να εμφανίσετε τα χειριστήρια και σύρετε το δάχτυλό σας πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά για να προσαρμόσετε την ισορροπία λευκού. Ένας λευκός κύκλος εμφανίζεται στο κέντρο ως σημείο αναφοράς. Το πρόγραμμα εύρεσης προβολής χωρίζεται σε τεταρτημόρια και η ολίσθηση προς κάθε τεταρτημόριο θα τονίσει έναν συγκεκριμένο χρωματικό τόνο. Το χρώμα στο οποίο αντιστοιχεί κάθε τεταρτημόριο εμφανίζεται στις δύο γραμμές που βρίσκονται πάνω από τη γραμμή του κουμπιού κλείστρου. Ένα άλλο ημιδιαφανές κουμπί εμφανίζεται για να δείξει σε ποιο σημείο του πλέγματος έχετε προσαρμόσει το WB.

  Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Twitter

Η ταχύτητα κλείστρου μπορεί να ρυθμιστεί τόσο χαμηλή όσο 1/2,0 και μέχρι 1/1000. Η ευαισθησία στο φως, ISO, μπορεί να ρυθμιστεί τόσο υψηλές όσο το 1856 και έως το 29. Αυτές οι υψηλές και χαμηλές τιμές αφορούν συγκεκριμένες συσκευές και οι αριθμοί που αναφέραμε εδώ είναι για το iPhone 6. Για χρήστες iOS που χρησιμοποιούν παλαιότερο/διαφορετικό, θα Γίνε διαφορετικός.

Το κουμπί φλας επάνω αριστερά (το τηλέφωνο κρατιέται σε κατακόρυφο προσανατολισμό) σάς επιτρέπει να ενεργοποιείτε το φλας και έχει επίσης μια λειτουργία που το διατηρεί αναμμένο ενώ προσαρμόζετε το ISO, την ταχύτητα κλείστρου και το WB. Το υπέροχο με το Reuk είναι ότι είναι απίστευτα απλό στη χρήση και τα 0,99 $ είναι μια πολύ καλή τιμή για όποιον θέλει περισσότερο έλεγχο στην εφαρμογή της κάμερας. Η συσκευή σας πρέπει να εκτελεί iOS 8 ή νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας XFCE

Εγκαταστήστε το Reuk από το App Store (0,99 $)