Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Twitter

Εάν έχετε μια καλά επιμελημένη ροή, η κύλιση στο Twitter μπορεί να είναι διασκεδαστική και ενημερωτική. Οι περισσότεροι άνθρωποι πατούν γενναιόδωρα το κουμπί “μου αρέσει” εάν κάποιος κάνει μια καλή άποψη ή μοιράζεται ένα μοντέρνο μιμίδιο.

Ανάλογα με τον χρόνο που αφιερώνετε στο Twitter, ο αριθμός των likes που έχετε αφήσει κάτω από τα tweets μπορεί να είναι αρκετά σημαντικός. Λοιπόν, τι γίνεται αν θέλετε να επιστρέψετε και να δείτε τα tweets που σας άρεσαν στο παρελθόν;

Ίσως θέλετε να ξαναεπισκεφτείτε μια αστεία ανάρτηση ή θέλετε να κάνετε unlike σε ένα tweet με το οποίο δεν συμφωνείτε πια. Ευτυχώς, είναι εύκολο να επιστρέψετε και να δείτε τα likes σας, καθώς το Twitter διατηρεί αρχείο με αυτά.

Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Twitter σε ένα iPhone

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Twitter, οι χρήστες κινητών συσκευών περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα από τους χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών. Στην πραγματικότητα, είναι σχεδόν 80% πιο πιθανό να ελέγχουν το Twitter πολλές φορές την ημέρα. Πιθανώς, εκτός από το tweet, αφήνουν ένα ίχνος like στο feed τους.

Εάν είστε χρήστης iPhone και θέλετε να ελέγξετε τις προτιμήσεις σας, ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή Twitter στο iPhone σας.
  • Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.
  • Όταν εμφανιστεί ένα μενού, επιλέξτε “Προφίλ”.
  • Θα δείτε τέσσερις καρτέλες: “Tweets”, “Tweets & Απαντήσεις”, “Μέσα” και “Μου αρέσει”.
  • Φροντίστε να μετακινηθείτε στην καρτέλα “Μου αρέσει”.
  •   Πώς να διαγράψετε όλα τα retweet στο Twitter

    Τώρα μπορείτε να κάνετε κύλιση σε όλα τα tweets που σας άρεσαν μέχρι εκείνο το σημείο. Το τελευταίο tweet που σας άρεσε εμφανίζεται στην κορυφή και καθώς κάνετε κύλιση, μπορείτε να ξαναεπισκεφτείτε τα tweets που σας άρεσαν τις προηγούμενες ημέρες, εβδομάδες, μήνες, ακόμη και χρόνια. Ωστόσο, το να πάτε τόσο μακριά μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.

    Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Twitter σε μια συσκευή Android

    Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Android, η εφαρμογή Twitter για κινητά λειτουργεί όπως και στην πλατφόρμα iOS. Έτσι, εάν θέλετε να διασχίσετε τη λωρίδα μνήμης όλων των tweets που σας άρεσαν στο παρελθόν, ακολουθούν τα βήματα:

  • Ανοίξτε το Twitter στο τηλέφωνο ή το tablet σας Android.
  • Μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας στην εικόνα του προφίλ σας και επιλέγοντας την ενότητα “Προφίλ”.
  • Από προεπιλογή, θα προσγειωθείτε στην καρτέλα των tweets σας. Πατήστε την καρτέλα “Μου αρέσει” για να δείτε όλα τα tweets που σας αρέσουν.
  • Κάθε tweet που σας άρεσε θα εμφανίζεται στη λίστα, ξεκινώντας από την τελευταία ανάρτηση που έχετε κοσμήσει με μια καρδιά.

    Πώς να δείτε τα δικά σας Likes στο Twitter σε υπολογιστή

    Η χρήση του Twitter στον υπολογιστή σας μπορεί να είναι η λιγότερο δημοφιλής επιλογή, αλλά έχει τα προνόμιά της. Εάν θέλετε να ελέγξετε τη ροή ενώ εργάζεστε ή κάνετε τις εργασίες σας, μπορεί να είναι πιο εύκολο να ανοίξετε το Twitter σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και να μετακινηθείτε με το ποντίκι σας.

    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την διαδικτυακή έκδοση του Twitter για να προβάλετε τα δικά σας likes και, για παράδειγμα, να μοιραστείτε ένα viral tweet με έναν φίλο. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα tweets που σας αρέσουν σε έναν υπολογιστή:

  • Χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, μεταβείτε στο Κελάδημα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Επιλέξτε “Προφίλ” από τον πίνακα στην αριστερή πλευρά της οθόνης.
  • Θα δείτε όλα τα tweet και τα retweets σας. Για να δείτε τα tweets που σας άρεσαν, επιλέξτε το κουμπί “Μου αρέσει”.
  •   Πώς να αναζητήσετε και να προσθέσετε GIF στην εφαρμογή Twitter για κινητά

    Όλα τα tweets που σας άρεσαν θα εμφανίζονται στη λίστα ξεκινώντας από το τελευταίο. Τη στιγμή που θα σας αρέσει ένα άλλο tweet, θα προστεθεί στη λίστα.

    Πώς να κάνετε Unlike στα Tweets που σας άρεσαν;

    Ενώ εξετάζετε τα tweet που σας αρέσουν, μπορεί να συναντήσετε ένα ή δύο tweet που δεν σας αρέσουν πια, ή ίσως ένα που σας άρεσε κατά λάθος και δεν θέλετε να συνδέεστε πια.

    Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτό. Μπορείτε να αντιγράψετε ένα tweet πατώντας απλώς το κουμπί της καρδιάς ξανά. Μόλις το κάνετε, αυτό το tweet θα εξαφανιστεί οριστικά από τη λίστα με τα tweet που σας αρέσουν.

    Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει τρόπος να διαχωρίσετε πολλά tweets ταυτόχρονα – μπορείτε να το κάνετε μόνο ένα προς ένα. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρο να μην αρέσεις σε κάθε tweet που δεν υποστηρίζεις πλέον.

    Μπορούν άλλοι άνθρωποι να δουν τα Tweet που μου αρέσουν;

    Μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστο, αλλά άλλοι χρήστες του Twitter μπορούν να βρουν τα like σας με τον ίδιο τρόπο που βρίσκετε εσείς. Ένα άτομο μπορεί να μεταβεί στο προφίλ σας, να επιλέξει την καρτέλα “Μου αρέσει” και να δει ποια tweets κέντρισαν το ενδιαφέρον σας.

    Φυσικά, μπορείτε να κάνετε το ίδιο – επισκεφθείτε το προφίλ οποιουδήποτε και μπορείτε να περιηγηθείτε στα tweets που τους αρέσουν. Είναι ένα κάπως ασαφές χαρακτηριστικό που το Instagram, για παράδειγμα, αφαίρεσε πριν από λίγο.

    Μπορεί να αισθάνεται ενοχλητικό και πολλοί διάσημοι άνθρωποι και πολιτικοί έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με αυτόν τον τρόπο στο παρελθόν. Φυσικά, μπορεί να αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να κρύψετε τα tweets που σας αρέσουν από το κοινό.

      Πώς να επαναφέρετε τον παλιό ιστότοπο Twitter

    Πώς να κρύψετε τα like σας στο Twitter

    Το Twitter δεν έχει καθορισμένη δυνατότητα για την αφαίρεση της καρτέλας “Μου αρέσει” από το προφίλ σας. Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter μπορούν να κάνουν τα προφίλ τους ιδιωτικά αν θέλουν. Δεν είναι πολύ συνηθισμένο, καθώς η πλατφόρμα λειτουργεί ως χώρος δημόσιου λόγου.

    Ωστόσο, πολλοί χρήστες έχουν ιδιωτικά προφίλ, πράγμα που σημαίνει ότι άλλοι πρέπει να στείλουν ένα αίτημα παρακολούθησης για να εγκριθούν πριν από την προβολή των tweets και τα tweet του χρήστη δεν μπορούν να αναζητηθούν. Έτσι, εκτός και αν κάποιος σας ακολουθήσει, δεν θα μπορεί να δει τα tweets, τα retweets και τα likes σας. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το προφίλ σας στο Twitter ιδιωτικό:

  • Μεταβείτε στο Twitter και επιλέξτε “Ρυθμίσεις και απόρρητο” από το κύριο μενού.
  • Τώρα, επιλέξτε «Απόρρητο και ασφάλεια».
  • Στη συνέχεια, επιλέξτε “Κοινό και προσθήκη ετικετών”.
  • Ενεργοποιήστε το κουμπί διακόπτη δίπλα στην επιλογή “Προστασία των tweets σας”.
  • Τα βήματα είναι τα ίδια είτε χρησιμοποιείτε Android, iPhone ή υπολογιστή. Όλο το περιεχόμενό σας στο Twitter θα είναι ορατό σε άτομα των οποίων τα αιτήματα παρακολούθησης έχετε αποδεχτεί.

    Το μειονέκτημα αυτού είναι ότι τα tweets σας δεν θα εμφανίζονται στις απαντήσεις των άλλων και το Twitter δεν θα πιέσει τα tweet σας για να τα δουν οι άλλοι.

    Τα αγαπημένα σας στο Twitter Πείτε μια ιστορία

    Η προβολή των δικών σας likes στο Twitter μπορεί να είναι πολύ περιπέτεια, ειδικά αν χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα εδώ και χρόνια. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ξεχάσει πολλά υπέροχα tweets που σας άρεσαν και αν τα ξαναδείτε μπορεί να σας προκαλέσει ένα συναίσθημα, μια ανάμνηση ή ένα γέλιο.

    Αλλά μπορεί επίσης να προκαλεί έκπληξη εάν πέφτετε πάνω σε ένα tweet που σας αρέσει που φαίνεται ανόητο ή ακατάλληλο. Ευτυχώς, η αποσύνδεση ενός tweet είναι αρκετά απλή – απλώς πατήστε ξανά το κουμπί της καρδιάς.

    Επίσης, λάβετε υπόψη ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κύλιση στα tweets που σας αρέσουν, εκτός εάν το προφίλ σας είναι ιδιωτικό. Και μπορείτε να μάθετε ένα ή δύο πράγματα για κάποιον άλλον, κοιτάζοντας επίσης τις προτιμήσεις του.

    Σας αρέσουν πολλά tweets; Θα επέστρεφες πίσω και θα διαφέρεις από τα likes στο Twitter; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.