Ρυθμίστε μια συντόμευση για να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας [iOS]


Ένα αναγνωριστικό email είναι αυτό που ξεκλειδώνει σχεδόν κάθε υπηρεσία ιστού που αξίζει να χρησιμοποιήσετε. Οι συνδέσεις στο Facebook, το Google και το Twitter είναι μια επιλογή που αναπτύσσεται σιγά σιγά, αλλά το email εξακολουθεί να κυριαρχεί. Η εισαγωγή του email σας στην επιφάνεια εργασίας σας δεν είναι πρόβλημα, καθώς το πιο πιθανό είναι να το κάνετε από το πρόγραμμα περιήγησής σας που θυμάται τα αναγνωριστικά email. Αυτό όμως δεν ισχύει για ένα iPhone. Δεν υπάρχουν ενσωματωμένες συντομεύσεις για την γρήγορη και εύκολη εισαγωγή του email σας, αλλά υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό. Το ένα χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο πρόγραμμα επέκτασης κειμένου που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας και το άλλο χρησιμοποιώντας ένα tweak της Cydia που ονομάζεται Tap TheAt, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο εάν η συσκευή σας είναι jailbroken,

  Πώς να δημιουργήσετε επαφές παλαιού τύπου στο iOS 15

Εάν δεν έχετε κάνει jailbroken τη συσκευή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό hack με τις συντομεύσεις πληκτρολογίου. Μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και στην περιοχή Γενικά> Πληκτρολόγιο, εισαγάγετε μια νέα συντόμευση. Μπορείτε να εισαγάγετε οποιονδήποτε συνδυασμό δύο ή περισσότερων χαρακτήρων στο πεδίο συντόμευσης και να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας στο πεδίο Φράση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δύο ή τρεις πρώτους χαρακτήρες της διεύθυνσης email σας ή να χρησιμοποιήσετε το σύμβολο @ που έχετε εισαγάγει δύο φορές, ώστε να είναι πιο εύκολο να το θυμάστε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για σχεδόν κάθε είδους πληροφορίες που πρέπει να εισάγετε επανειλημμένα, όπως έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια φυσική διεύθυνση ή ίσως ακόμη και έναν σύνδεσμο προς τον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

  Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα σε φωτογραφίες στο Twitter για iOS και Android

Εάν έχετε μια συσκευή με jailbroken, δεν χρειάζεται να προσθέσετε συντόμευση. Αντ’ αυτού, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Tap TheAt που είναι διαθέσιμο στο αποθετήριο BigBoss. Εισάγει τη διεύθυνση email σας σε ένα πεδίο κειμένου όταν πατάτε παρατεταμένα το κουμπί @ και το αφήνετε. Για να διαμορφώσετε το email σας, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε την προτίμηση Tap TheAt. Δεν χρειάζεται να εισάγετε ένα έναυσμα ή συντόμευση για αυτό. Χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε τη διεύθυνση email που θέλετε να της εκχωρήσετε.

Με τη συντόμευση πληκτρολογίου, μπορείτε φυσικά να εκχωρήσετε και να χρησιμοποιήσετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το μόνο πρόβλημα είναι να θυμάστε τη συντόμευση για το καθένα. Δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα εάν ακολουθήσετε την ίδια αρχή για τον ορισμό συντομεύσεων, π.χ. χρησιμοποιώντας τους πρώτους χαρακτήρες μιας διεύθυνσης. Με το tweak, είναι μια συμφωνία μιας διεύθυνσης και δεν υπάρχει τρόπος να τροποποιήσετε ποιο κλειδί την ενεργοποιεί. Ωστόσο, το tweak είναι ανοιχτού κώδικα, ώστε ο καθένας να μπορεί να παίξει και ίσως ακόμη και να το βελτιώσει, ώστε να μπορεί να υποστηρίζει περισσότερες από μία διευθύνσεις email.

  Δημιουργήστε ένα κολάζ για κοινή χρήση στο Instagram με τη νέα του εφαρμογή διάταξης [iOS]