Πώς να προσθέσετε μουσική στις Παρουσιάσεις Google

Η προσθήκη μουσικής σε μια κατά τα άλλα βαριά παρουσίαση του Google Slides μπορεί να το ωραιοποιήσει. Αν θέλετε να προσθέσετε μουσική στις Παρουσιάσεις Google, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα βίντεο YouTube ή Google Drive ή να συνδεθείτε σε μια υπηρεσία ροής τρίτου μέρους.

Προσθέστε ένα βίντεο YouTube

Δεν μπορείτε να προσθέσετε αρχεία ήχου στις παρουσιάσεις των Παρουσιάσεων Google, αλλά μπορείτε να προσθέσετε βίντεο. Η πιο εύκολη λύση για τους χρήστες που θέλουν να προσθέσουν μουσική στην παρουσίασή τους στο Google Slides είναι να προσθέσουν ένα βίντεο στο YouTube.

Αυτό προσθέτει απευθείας ένα βίντεο YouTube στην παρουσίασή σας στις Παρουσιάσεις Google, φορτώνοντας το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο YouTube με επιλογές αναπαραγωγής. Μόλις ξεκινήσει η αναπαραγωγή ενός βίντεο, θα συνεχίσει να παίζει μέχρι να μεταβείτε στην επόμενη διαφάνεια.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Παρουσιάσεις Google παρουσίαση και κάντε κλικ στη διαφάνεια όπου θέλετε να προσθέσετε το βίντεό σας στο YouTube. Στο επάνω μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή > Βίντεο.

Μπορείτε να αναζητήσετε βίντεο YouTube στην καρτέλα “Αναζήτηση” του πλαισίου επιλογής “Εισαγωγή βίντεο”. Εάν δεν έχετε συγκεκριμένη διεύθυνση URL του YouTube, χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο αναζήτησης για να βρείτε ένα σχετικό βίντεο.

  Πώς να δώσετε στο Netflix αποκλειστικό έλεγχο ηχείων στα Windows 10

Μόλις βρείτε ένα βίντεο, επιλέξτε το και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλογή” στο κάτω μέρος για να το προσθέσετε στην παρουσίασή σας.

Εάν έχετε ήδη ένα βίντεο YouTube που θέλετε να προσθέσετε και έχετε έτοιμη τη διεύθυνση URL, κάντε κλικ στην καρτέλα “Με διεύθυνση URL” και, στη συνέχεια, επικολλήστε τη διεύθυνση ιστού στο παρεχόμενο πλαίσιο.

Κάτω από αυτό θα εμφανιστεί μια προεπισκόπηση του βίντεό σας. Μόλις είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλογή”.

Το βίντεό σας θα εισαχθεί στη διαφάνεια που έχετε επιλέξει, όπου μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του και να το μετακινήσετε στη θέση του.

Προσθέστε ένα βίντεο Google Drive

Εναλλακτικά για την εισαγωγή βίντεο στο YouTube, οι χρήστες του Google Slides μπορούν να εισάγουν τα δικά τους ιδιωτικά βίντεο στο Google Drive. Μπορείτε να εισαγάγετε αυτά τα βίντεο από το ίδιο πλαίσιο επιλογής “Εισαγωγή βίντεο” όπως παραπάνω.

Όπως και με τα βίντεο YouTube, τα βίντεο του Google Drive που έχουν εισαχθεί θα συνεχίσουν να αναπαράγονται μέχρι να μεταβείτε σε άλλη διαφάνεια.

Για να προσθέσετε ένα βίντεο Google Drive, μεταβείτε στη διαφάνεια που έχετε επιλέξει, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή > Βίντεο, κάντε κλικ στην καρτέλα “Google Drive” και, στη συνέχεια, βρείτε το βίντεό σας από τον αποθηκευτικό χώρο στο cloud.

  Πώς να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις ασφαλούς λειτουργίας στα Windows 10

Θα πρέπει πρώτα να συγχρονίσετε τα αρχεία βίντεο στο Google Drive, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή υπολογιστή ή ανεβάζοντας το βίντεο από το Ιστότοπος Google Drive.

Μόλις βρείτε ένα βίντεο στον αποθηκευτικό χώρο σας στο Google Drive, κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλογή”.

Το βίντεό σας θα εισαχθεί στη διαφάνειά σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να το μετακινήσετε και να αλλάξετε το μέγεθός του ώστε να ταιριάζει στην παρουσίασή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να προσθέσετε βίντεο μόνο από τον ίδιο λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε την παρουσίασή σας στις Παρουσιάσεις Google. Εάν θέλετε να εισαγάγετε άλλους τύπους βίντεο, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα δημόσιο βίντεο YouTube.

Προσθέστε μουσική από μια υπηρεσία διαδικτυακής ροής

Δυστυχώς, η Google δεν σας επιτρέπει να εισάγετε αρχεία μουσικής απευθείας όπως μπορείτε με ένα βίντεο YouTube ή Google Drive. Ως λύση, μπορείτε να συνδέσετε τραγούδια που φιλοξενούνται σε διαδικτυακές υπηρεσίες ροής όπως το Spotify ή το SoundCloud.

Η μουσική από μία από αυτές τις υπηρεσίες θα φορτωθεί σε μια καρτέλα φόντου, όπου θα συνεχίσει να παίζει μέχρι να την κλείσετε χειροκίνητα ή να ολοκληρωθεί ο ήχος.

  Καλύτεροι διαχειριστές προχείρου για Windows 10

Για να ξεκινήσετε, εισαγάγετε ένα κατάλληλο αντικείμενο αναπαραγωγής για να το κάνετε εύκολα κλικ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας, όπως μια εικόνα, ένα σχήμα ή ένα μεγάλο πλαίσιο κειμένου. Για να εισαγάγετε ένα σχήμα, για παράδειγμα, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή > Σχήμα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το σχήμα που έχετε επιλέξει από τα πρόσθετα μενού.

Στις Παρουσιάσεις Google, κάντε κλικ στην επιλογή Εισαγωγή > Σχήμα > Σχήματα” width=”610″ ύψος=”339″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Με το ποντίκι σας, σύρετε για να δημιουργήσετε το σχήμα που έχετε επιλέξει.  Μόλις δημιουργηθεί, μπορείτε να αρχίσετε να πληκτρολογείτε για να προσθέσετε κείμενο στο σχήμα σας για να διευκρινίσετε τον σκοπό του.</p>
<p>Κάντε δεξί κλικ στο αντικείμενο σας και κάντε κλικ στο “Σύνδεσμος” από το μενού.  Θα χρειαστείτε έτοιμο το URL για τον ήχο που έχετε επιλέξει σε αυτό το σημείο.</p>
<p><img loading=

Στο πλαίσιο “Σύνδεσμος”, επικολλήστε τη διεύθυνση URL ήχου από την επιλεγμένη υπηρεσία τρίτου μέρους. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εφαρμογή» για επιβεβαίωση.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής σας στις Παρουσιάσεις Google, κάνοντας κλικ σε αυτό το αντικείμενο θα φορτωθεί το επιλεγμένο ηχητικό περιεχόμενο.

Ωστόσο, μπορεί να το κάνει αυτό μόνο σε ξεχωριστή καρτέλα, οπότε αν προτιμάτε να κρατήσετε τα πάντα μέσα στην παρουσίασή σας, χρησιμοποιήστε ένα βίντεο Google Drive ή YouTube.