Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα σε φωτογραφίες στο Twitter για iOS και Android


Το Twitter μόλις εισήγαγε αυτοκόλλητα στις εφαρμογές του για iOS και Android. Τα αυτοκόλλητα μπορούν να προστεθούν σε φωτογραφίες που στέλνετε στο Twitter. Η δυνατότητα μιμείται την ομώνυμη λειτουργία του Facebook που έχει ακόμη και τη δική του αυτόνομη εφαρμογή. Η λειτουργία κυκλοφορεί αργά καθώς η ενημερωμένη εφαρμογή διατίθεται σε διαφορετικές περιοχές και δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στη διεπαφή ιστού, αλλά πιθανότατα θα προστεθεί σε αυτήν όπως ήταν η λειτουργία GIF. Ετσι δουλευει.

  Πώς να αποκτήσετε την προεπισκόπηση προγραμματιστή Android O

Πριν ξεκινήσετε να στέλνετε στο Twitter φωτογραφίες με αυτοκόλλητα, βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Twitter είναι ενημερωμένη. Ανοίξτε την εφαρμογή Twitter και συντάξτε ένα νέο Tweet. Δεν θα δείτε το κουμπί με αυτοκόλλητα μέχρι να επιλέξετε πρώτα μια φωτογραφία. Μόλις επιλεγεί μια φωτογραφία(ες), θα δείτε ένα μικρό κουμπί με χαμόγελο δίπλα στο κουμπί επεξεργασίας φωτογραφίας. Πατήστε το για να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο. Εάν επιλέξετε να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών του Twitter, θα δείτε το ίδιο κουμπί smiley να εμφανίζεται δίπλα στο εργαλείο περικοπής.

Επιλέξτε ένα αυτοκόλλητο, τσιμπήστε το για να αλλάξετε το μέγεθος και περιστρέψτε το, σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη για να το τοποθετήσετε και πατήστε «Αποθήκευση» όταν τελειώσετε. Για να διαγράψετε ένα αυτοκόλλητο, πατήστε το και σύρετέ το στο εικονίδιο διαγραφής που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να προσθέσετε πολλά αυτοκόλλητα σε μία φωτογραφία. Οι καρτέλες επιλογής αυτοκόλλητων έχουν επίσης μια καρτέλα «συχνή» που σας επιτρέπει να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτοκόλλητα που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα.

  Το vHome προσθέτει ένα πιο ακριβές εικονικό κουμπί αρχικής οθόνης στο iOS [Jailbreak]

Τα αυτοκόλλητα είναι βασικά οι ίδιοι χαρακτήρες που λαμβάνετε σε ένα πληκτρολόγιο Emoji και χωρίζονται στις ίδιες κατηγορίες. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο όσον αφορά τους χαρακτήρες και οι ερμηνείες δεν είναι καν τόσο χαριτωμένες. Έχουν επίπεδο σχέδιο και χλωμό σε σύγκριση με την αγορά αυτοκόλλητων του Facebook. Αν το Twitter δεν αποφασίσει αργότερα να δημιουργήσει καλύτερα αυτοκόλλητα ή ανοίξει τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να δημιουργήσει το δικό του σύνολο αυτοκόλλητων, αυτή η δυνατότητα δεν είναι πιθανό να είναι τόσο δημοφιλής.