Δημιουργήστε ένα κολάζ για κοινή χρήση στο Instagram με τη νέα του εφαρμογή διάταξης [iOS]


Το Instagram κάνει φίλτρα, και θαυμάσια. Υπάρχουν τρία πράγματα που δεν ισχύει όμως. προσθέστε κείμενο σε μια εικόνα, προσθέστε ένα πλαίσιο ή φτιάξτε ένα κολάζ. Μέχρι σήμερα, οι χρήστες βασίζονταν σε άλλες εφαρμογές για να συνθέσουν φωτογραφίες πριν προσθέσουν φίλτρα και τα μοιραστούν από την εφαρμογή Instagram. Το Instagram κυκλοφόρησε μια ολοκαίνουργια εφαρμογή που ονομάζεται Layout, η οποία είναι βασικά μια εφαρμογή κολάζ με όχι περισσότερες από οκτώ διατάξεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα για να υποστηρίζουν δύο φωτογραφίες τη φορά, με δύο να υποστηρίζουν τέσσερις φωτογραφίες σε μία και μία διάταξη που προορίζεται να υποστηρίζει εννέα διαφορετικές φωτογραφίες ταυτόχρονα. Δεν υπάρχουν καρέ, αλλά οι εικόνες που προσθέτετε μπορούν να αντικατοπτριστούν ή να αναστραφούν για να συνθέσουν μια καλύτερη φωτογραφία. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και διαθέσιμη για iOS προς το παρόν με μια έκδοση Android που αναμένεται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

  Πώς να στείλετε αυτοκόλλητα Selfie στο Instagram

Εκκινήστε την εφαρμογή και επιλέξτε μια φωτογραφία και μια διάταξη για να την συνοδεύσετε. Μπορείτε να αντικαταστήσετε μια φωτογραφία στο κολάζ ανά πάσα στιγμή πριν την αποθηκεύσετε ή την εξαγάγετε. Πατήστε ένα από τα καρέ μέσα στη φωτογραφία για να επιλέξετε μια φωτογραφία. Αφού επιλέξετε τόσο μια διάταξη όσο και τις φωτογραφίες που θα μπουν στα αντίστοιχα καρέ, προχωρήστε στην επεξεργασία της.

Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος ενός πλαισίου μέσα στο κολάζ επιλέγοντας ένα πλαίσιο και σύροντας τη λαβή προς τα μέσα ή προς τα έξω. Στο κάτω μέρος της οθόνης επεξεργασίας υπάρχουν κουμπιά για την αντικατάσταση μιας φωτογραφίας στο επιλεγμένο πλαίσιο με μια άλλη, το κουμπί καθρέφτη για τον καθρέφτη μιας φωτογραφίας και ένα κουμπί αναστροφής για την αναστροφή της.

  Πώς να φιλτράρετε τα ανεπιθύμητα SMS στο iOS 11

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία στο ρολό της κάμερας, να την εξαγάγετε στο Instagram ή να την ανοίξετε σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών όταν τελειώσετε.

Αντικειμενικά μιλώντας, το Layout δεν έχει πολλές διατάξεις ακόμα και όσον αφορά τις δωρεάν εφαρμογές. Το Frame Swagg προσφέρει περισσότερες διατάξεις καθώς και μια δυνατότητα πλαισίου, αλλά οι επιλογές επεξεργασίας στο Layout από το Instagram είναι μοναδικές. Ο ρυθμιστής μεγέθους πλαισίου έχει τη δυνατότητα να είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Αν μη τι άλλο, το χαρακτηριστικό σίγουρα ξεχωρίζει. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα προστεθούν καρέ στην εφαρμογή.

Εγκαταστήστε το Layout από το Instagram από το App Store

  Πώς να φιλτράρετε τα προσβλητικά σχόλια στο Instagram