Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Song στο Instagram

Το Shazam είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο που είναι χρήσιμο όταν θέλετε να ακούσετε μουσική αλλά δεν έχετε λεπτομέρειες, όπως ο τίτλος του τραγουδιού και το όνομα του μουσικού. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σύντομο μουσικό δείγμα που παίζεται από το μικρόφωνο. Αναπτύχθηκε από την Shazam Entertainment με έδρα το Λονδίνο το 2002, αν και η Apple Inc. την απέκτησε στις αρχές του 2018. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη μέσω επέκτασης Google Chrome και σε Android, macOS και iOS. Το Shazam συλλέγει ένα μικρό δείγμα ήχου που μεταδίδεται χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο σε smartphone ή υπολογιστή. Στη συνέχεια, το Shazam πραγματοποιεί αναζήτηση σε μια βάση δεδομένων εκατομμυρίων κομματιών για έναν αγώνα χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από τον ηχογραφημένο ήχο και μπορεί να αναγνωρίσει τη μουσική που αναπαράγεται από οποιοδήποτε κανάλι, εφόσον ο θόρυβος του φόντου δεν είναι πολύ δυνατός για να παρεμβαίνει στην απόδοσή του. Μπορείτε να Shazam ένα βίντεο στο Instagram. Όπως λειτουργεί με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shazam και στο Instagram. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει να συνδέσετε το Shazam με το Instagram και οποιοδήποτε τραγούδι Shazam στο Instagram.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Song στο Instagram

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να χρησιμοποιείτε το τραγούδι Shazam στο Instagram με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση

  Διορθώστε τη κολλημένη ανάρτηση στο Instagram κατά την αποστολή

Τι είναι η συντόμευση Shazam;

Μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στο Shazam πολύ πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στη συσκευή σας Apple από ποτέ χρησιμοποιώντας τη συντόμευση Shazam. Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να ανοίξετε το Κέντρο Ελέγχου και να προσθέσετε το Shazam κάτω από την ετικέτα Αναγνώριση μουσικής. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο Shazam στο κάτω μέρος του μενού Drag Down της συσκευής σας. Είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα των συσκευών Apple, καθώς κατέχουν το Shazam, κάτι που κάνει την αναζήτηση ενός τραγουδιού πολύ πιο εύκολη.

Σημείωση: Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την ετικέτα Shazam, ελέγξτε εάν η συσκευή σας είναι πλήρως ενημερωμένη.

Μπορώ να κάνω Shazam ένα τραγούδι στο Instagram;

Ναί! Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shazam για να βρείτε τραγούδια που δυσκολεύεστε να θυμηθείτε ή δεν έχετε ξανακούσει. Εάν ακούσετε ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, σε ένα κατάστημα ή οπουδήποτε αλλού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shazam για να το αναγνωρίσετε. Το Shazam διατηρεί τα τραγούδια που έχετε αναγνωρίσει, επιτρέποντάς σας να τα κάνετε προεπισκόπηση και να βρείτε νέα μουσική, κάτι που μπορείτε να κάνετε στο Instagram.

Πώς να κάνετε Shazam Song στο Instagram;

Για να Shazam ένα τραγούδι στο Instagram, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε το Shazam εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και πατήστε Βιβλιοθήκη.

2. Από την επάνω αριστερή γωνία, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

3. Ενεργοποιήστε το διακόπτη τόσο για τη γραμμή ειδοποιήσεων όσο και για τα δικαιώματα αναδυόμενων παραθύρων. Αυτό θα επιτρέψει στο Shazam να εμφανίζεται στο Instagram.

4. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και παίξτε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε.

5. Από τον πίνακα ειδοποιήσεων, πατήστε στην ειδοποίηση Tap to Shazam, όπως φαίνεται παρακάτω.

6. Όταν σας ζητηθεί άδεια, πατήστε ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

7. Επιτέλους, το Shazam σας είναι έτοιμο να λειτουργήσει! Κατά την αναπαραγωγή του βίντεο, πατήστε στο εικονίδιο Shazam. Μετά από περίπου 10 δευτερόλεπτα, θα εμφανιστούν οι λεπτομέρειες του τραγουδιού.

  Πώς να αποθηκεύσετε ένα ζωντανό βίντεο Instagram

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam στο Instagram Android;

Το Shazam είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για να ανακαλύψετε περισσότερα για το μουσική που παίζει στο σκηνικό. Εξηγήσαμε πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam στο Instagram στα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για την εφαρμογή Android.

Πώς κάνετε Shazam ένα τραγούδι στο Instagram στο iPhone; Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam στο Instagram iPhone;

Κάθε φορά που χρειάζεται να κάνετε Shazam οποιαδήποτε μουσική στο Instagram, η διαδικασία είναι πάνω κάτω η ίδια, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι επιτρέπεται στο Shazam να εμφανίζεται πάνω από όλες τις άλλες εφαρμογές και στη συνέχεια το έμβλημά του θα είναι ορατό και προσβάσιμο, επιτρέποντάς σας να παίζετε το τραγούδι Shazam στο Instagram στο παρασκήνιο. Μπορείτε απρόσκοπτα κατεβάστε οποιαδήποτε μουσική έχει βρει ο Shazam από τη βιβλιοθήκη του επίσης.

Υπάρχουν 4 βασικές μέθοδοι για να χρησιμοποιήσετε το Shazam για iPhone με βάση την άνεσή σας:

  • Χρήση της εφαρμογής για τον εντοπισμό εξωτερικής πηγής ήχου.
  • Ρύθμιση του κουμπιού Shazam μέσω του Κέντρου Ελέγχου στο τηλέφωνό σας.
  • Συγχρονισμός αναγνώρισης μουσικής με την εφαρμογή.
  • Χρησιμοποιήστε το Auto-Shazam για να ξεκινήσετε αυτόματα να ακούτε μουσική γύρω σας όταν ξεκινά η εφαρμογή.

Τώρα, ας δούμε μία από τις μεθόδους χρήσης του Shazam στην εφαρμογή Instagram iPhone.

1. Ανοίξτε το Shazam εφαρμογή στη συσκευή σας iOS.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχουν εκχωρηθεί όλα τα δικαιώματα για τη χρήση αυτής της εφαρμογής στο iPhone σας προτού επιχειρήσετε τα ακόλουθα βήματα.

2. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Shazam από τη μέση της οθόνης για να ενεργοποιήσετε το Auto Shazam.

3. Εκκινήστε το Instagram και παίξτε το επιθυμητό βίντεο IG για να επιτρέψετε στο Shazam να εντοπίσει το τραγούδι που παίζει στο παρασκήνιο.

4. Τώρα, επιστρέψτε στην εφαρμογή Shazam. Σύρετε προς τα επάνω και πατήστε το Shazams για να δείτε το αναγνωρισμένο τραγούδι.

  Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις από κάποιον στο Instagram

5. Εδώ, θα δείτε στην οθόνη τα αναγνωρισμένα τραγούδια.

Πώς Shazam ένα τραγούδι στο Instagram Story;

Οι ιστορίες του Instagram συχνά περιλαμβάνουν υποτιμημένα τραγούδια και καλλιτέχνες που δεν έχετε ακούσει. Έχετε ακούσει ποτέ ένα τραγούδι για την ιστορία κάποιου και δεν μπορούσατε να το βγάλετε από το μυαλό σας; Λοιπόν, είναι απλό, απλά το Shazam!

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και μεταβείτε στην επιθυμητή ιστορία.

2. Τώρα, ανοίξτε την ιστορία και πατήστε το εικονίδιο Shazam από τη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε στην ειδοποίηση Shazam από τον παραπάνω πίνακα ειδοποιήσεων.

3. Η εφαρμογή θα ξεκινήσει την αναζήτηση για μουσική και θα εμφανίσει το όνομα και τις λεπτομέρειες του τραγουδιού αφού εντοπίσει μια αντιστοίχιση.

Πώς μπορώ να συνδέσω το Shazam με το Instagram;

Μπορείτε να συνδέσετε το Shazam με το Instagram αρκετά εύκολα, ακολουθώντας τα βήματα που παρέχουμε παρακάτω:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Shazam και πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης του τραγουδιού που θέλετε.

2. Τώρα, θα βρείτε μια σειρά από πλατφόρμες όπου μπορείτε να μοιραστείτε το τραγούδι από το αναπτυσσόμενο μενού. Πατήστε στις ιστορίες Instagram.

3. Τέλος, η εικόνα του εξωφύλλου θα αναρτηθεί στην ιστορία σας στο Instagram.

Πώς μπορώ να κάνω Shazam ένα βίντεο στο Instagram iPhone;

Όπως έχουμε αναφέρει πριν, είναι σχετικά εύκολο να χρησιμοποιήσετε το Shazam για να μάθετε το όνομα ενός τραγουδιού που ψάχνετε. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε το Instagram στο iPhone σας και θέλετε να βρείτε το όνομα του τραγουδιού ή του καλλιτέχνη σε ένα βίντεο, μπορείτε να βασιστείτε στο Shazam για να σας βοηθήσει σε αυτό το στενό σημείο. Ακολουθήστε τα βήματα σύμφωνα με τις οδηγίες.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Αναζητήστε το Κέντρο ελέγχου και πατήστε το από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο Πράσινο συν δίπλα στην επιλογή Αναγνώριση μουσικής για να το προσθέσετε στο Κέντρο Ελέγχου.

4. Τώρα, σύρετε προς τα κάτω στην αρχική οθόνη για να ανοίξετε το Κέντρο ελέγχου και πατήστε το εικονίδιο Shazam.

5. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και ανοίξτε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε.

6. Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που θα δείχνει το αποτέλεσμα αναζήτησης του βίντεό σας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να χρησιμοποιείτε το τραγούδι Shazam στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.