Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις από κάποιον στο Instagram

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δραστηριοποιούνται στην αγορά. Κάθε άλλο άτομο είναι στο Instagram σήμερα. Αλλά είναι σημαντικό να διατηρείτε το απόρρητο κάθε φορά που δημοσιεύετε οτιδήποτε στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Εάν δεν θέλετε ένα συγκεκριμένο άτομο να βλέπει τις αναρτήσεις ή τις ιστορίες σας και θέλετε να αποκρύψετε τις αναρτήσεις στο Instagram εντελώς, τότε πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω σε αυτό το άρθρο. Έτσι, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αποκρύψετε δημοσιεύσεις από κάποιον στο Instagram και πώς να βρείτε κρυφές αναρτήσεις στο Instagram. Επίσης, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το όριο προβολής αναρτήσεων στο Instagram.

Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις από κάποιον στο Instagram

Μπορείτε να αφαιρέσετε αυτόν τον ακόλουθο από το προφίλ σας στο Instagram ή να αλλάξετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό για να αποκρύψετε τις αναρτήσεις από αυτόν. Διαβάστε μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν το ίδιο σε βάθος χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να κεντράρετε ή να επανατοποθετήσετε το βιογραφικό σας στο Instagram

Μπορείτε να περιορίσετε ποιος βλέπει τις αναρτήσεις σας στο Instagram;

Ναι, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα ιδιωτικού λογαριασμού του Instagram, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το όριο προβολής αναρτήσεων στο Instagram και να περιορίσετε ποιος βλέπει τη δημοσίευσή σας στο Instagram. Μόνο τα άτομα που σας ακολουθούν θα μπορούν να δουν τα μέσα σας στο Instagram και κανείς άλλος δεν θα μπορεί να το κάνει.

Μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram από μη οπαδούς;

Ναι, αν μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό, τότε μόνο τα άτομα που σας ακολουθούν θα μπορούν να δουν το περιεχόμενό σας. Και για όλους τους μη ακόλουθους, το περιεχόμενο θα είναι κρυφό.

Μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram από ορισμένους ακόλουθους;

Όχι, δεν μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram από τους ακόλουθούς σας. Ωστόσο, μπορείτε να αφαιρέσετε τα άτομα στα οποία δεν θέλετε να εμφανίζεται το περιεχόμενό σας από τη λίστα των ακολούθων σας. Με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα άτομα θα αφαιρούνταν από τη λίστα των ακολούθων σας και, ως εκ τούτου, δεν θα μπορούν να δουν το περιεχόμενό σας.

Πώς μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις από κάποιον στο Instagram;

Για να αποκρύψετε τις αναρτήσεις στο Instagram από κάποιον, πρέπει είτε να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό είτε να αποκλείσετε τους χρήστες που δεν θέλετε να εμφανίζουν το περιεχόμενό σας. Για να μετατρέψετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό, ακολουθήστε τα επόμενα βήματα:

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον από την προβολή μιας ιστορίας στο Instagram

1. Ανοίξτε το Ίνσταγκραμ εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Απόρρητο.

5. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για τον Ιδιωτικό λογαριασμό.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εναλλαγή σε απόρρητο για επιβεβαίωση.

Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις στο Instagram χωρίς να τις ακολουθήσετε;

Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι για να κρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram από κάποιον. Μπορείτε είτε να αφαιρέσετε αυτά τα άτομα από τη λίστα ακολούθων σας είτε να τα αποκλείσετε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε το Instagram στη συσκευή σας και ανοίξτε το προφίλ που θέλετε να αποκλείσετε.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε Αποκλεισμός.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Κατάργηση ακόλουθου.

4. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα παρακάτω κουμπιά επιλογής και πατήστε στην επιλογή Αποκλεισμός.

  • Αποκλείστε μόνο τον τρέχοντα λογαριασμό τους
  • Αποκλείστε κάθε λογαριασμό που μπορεί να δημιουργήσουν στο μέλλον

Πώς να κρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram από κάποιον χωρίς να τις αποκλείσετε;

Για να αποκρύψετε αναρτήσεις από κάποιον χωρίς να τους αποκλείσετε, πρέπει να κάνετε δύο βήματα. Αρχικά, πρέπει να αφαιρέσετε αυτό το άτομο από τη λίστα των ακολούθων σας. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας έχει οριστεί ως ιδιωτικός. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κάνετε το ίδιο:

  Πώς να δείτε αναρτήσεις με προηγούμενα like στο Instagram

1. Ανοίξτε το επιθυμητό προφίλ αυτού του λογαριασμού και πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες.

2. Πατήστε στο Remove follower.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας από την κάτω γραμμή.

4. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

5. Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις > Απόρρητο.

6. Ενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή Ιδιωτικός λογαριασμός.

7. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Εναλλαγή σε απόρρητο για επιβεβαίωση.

Μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις στο Instagram από ένα άτομο;

Ναι, μπορείτε να αποκρύψετε τις αναρτήσεις σας από ένα άτομο στο Insta. Για αυτό, πρέπει να αποκλείσετε ή να αφαιρέσετε αυτό το άτομο, ώστε να μην μπορεί καν να βρει τον λογαριασμό σας.

Πώς να βρείτε τις κρυφές αναρτήσεις σας στο Instagram;

Δεν μπορείτε να κρύψετε συγκεκριμένα καμία ανάρτηση από κανέναν. Εάν έχετε αποκλείσει κάποιον από το Instagram ή έχετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό, τότε η ανάρτησή σας θα είναι κρυφή από αυτούς τους χρήστες. Αλλά θα μπορείτε να βρείτε όλες τις αναρτήσεις σας στην ενότητα ροής του προφίλ σας. Επίσης, δεν μπορείτε να κρύψετε τις αναρτήσεις για τον εαυτό σας.

Πώς να αποκρύψετε τις αναρτήσεις στο Instagram;

Μπορείτε να αποκρύψετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram στον κόσμο απλώς αλλάζοντας τον ιδιωτικό σας λογαριασμό σε δημόσιο λογαριασμό ή μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τους χρήστες ώστε να μπορούν επίσης να βλέπουν τις αναρτήσεις σας. Για να αλλάξετε τον λογαριασμό σας σε ιδιωτικό, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις.

4. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Απόρρητο.

5. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για τον Ιδιωτικό λογαριασμό.

6. Πατήστε στην επιλογή Switch to Public για να επιβεβαιώσετε την εναλλαγή.

***

Ελπίζουμε να έχετε κατανοήσει τα βήματα για το πώς να αποκρύψετε τις αναρτήσεις από κάποιον στο Instagram και να μπορέσατε να εκτελέσετε τα βήματα για τον τρόπο εύρεσης κρυφών αναρτήσεων Instagram με επιτυχία. Μπορείτε να υποβάλετε τις απορίες σας σχετικά με αυτό το άρθρο και τις προτάσεις θεμάτων για μελλοντικά άρθρα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.