Πώς να κάνετε τη λίστα στενών φίλων στο Instagram

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Instagram και όσοι παραμένουν ενεργοί κοινωνικά τους αρέσει να δημοσιεύουν τις καθημερινές τους εκδηλώσεις στο IG. Δεν έχει σημασία πόσο καλοί ή κακοί μπορεί να είναι. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες είναι λίγο ντροπαλοί, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν θέλουν να μοιραστούν τις εκδηλώσεις τους με τον κόσμο. Επίσης, θέλουν μόνο λίγοι άνθρωποι να το γνωρίζουν, όπως μόνο οι ακόλουθοί τους. Για τέτοιους χρήστες που δεν είναι πολύ άνετοι και θέλουν να μοιράζονται τις εκδηλώσεις τους με λίγους μόνο για τέτοιους χρήστες, το Instagram έχει την επιλογή Close Friends. Το Close Friends στο Instagram είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να προσθέτετε ή να αφαιρείτε άτομα από τη λίστα των στενών σας φίλων. Και όταν μοιράζεστε οποιαδήποτε ιστορία ή τροχό, μπορείτε να επιλέξετε να το μοιραστείτε μόνο με όσους βρίσκονται στη λίστα στενών φίλων, καθώς κανένα άλλο άτομο εκτός λίστας δεν θα το μάθει. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε βήματα για το πώς να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram και να προσθέσετε φίλους σε αυτήν. Θα σας βοηθήσει επίσης να μάθετε τι σημαίνει όταν κάποιος σας προσθέτει στους στενούς του φίλους στο Instagram και πώς να προσθέσετε φίλους στη λίστα σας. Έτσι, αν θέλετε να μάθετε αν μπορείτε να έχετε πολλές λίστες στενών φίλων στο Instagram ή όχι, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πώς να κάνετε τη λίστα στενών φίλων στο Instagram

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Κλείστε τους φίλους, δεν χρειάζεται να την ενεργοποιήσετε. Είναι προεπιλεγμένο ενεργοποιημένο στην εφαρμογή Instagram. Χρειάζεται μόνο να προσθέσετε τους φίλους σας σε αυτήν τη λίστα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι ακριβώς είναι η λίστα στενών φίλων και πώς λειτουργεί με όλα τα οφέλη από τη χρήση της, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει με αυτό. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να κάνετε στενούς φίλους στο Instagram λεπτομερώς, με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

  Πώς να παρακάμψετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Instagram

Τι είναι η λίστα στενών φίλων στο Instagram;

Η λίστα στενών φίλων στο Instagram είναι μια λίστα με άτομα που είναι πολύ ξεχωριστά για ορισμένους χρήστες και ο χρήστης θέλει να μοιραστεί ορισμένες ειδικές αναμνήσεις ή γεγονότα στο Instagram μόνο με αυτούς τους φίλους. Κάθε χρήστης στο Instagram έχει την επιλογή των στενών φίλων, η οποία δημιουργείται από προεπιλογή αλλά είναι κενή. Μπορείτε να προσθέσετε άλλους χρήστες σε αυτήν ή να διαγράψετε τους χρήστες από αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε στη λίστα των στενών σας φίλων. μπορεί να είναι το άτομο που ακολουθείτε ή το άτομο που δεν ακολουθείτε. Οι στενοί φίλοι σας στο Instagram μπορούν να προβληθούν και να διαχειρίζονται μόνο εσείς και κανείς άλλος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό από το προφίλ τους. Έτσι, αυτό σημαίνει μια λίστα στενών φίλων στο IG.

Τι σημαίνει όταν κάποιος σας προσθέτει στη λίστα στενών φίλων του;

Όταν κάποιος σας προσθέτει στη λίστα των στενών φίλων του, σημαίνει ότι είστε το άτομο που είναι ο καλύτερος φίλος του ή το άτομο με το οποίο θέλει να μοιραστεί ορισμένες αναμνήσεις ή γεγονότα κρύβοντας από άλλους. Οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει μια λίστα με στενούς φίλους στο Instagram, η οποία μπορεί να περιέχει είτε ένα άτομο είτε οποιονδήποτε αριθμό ατόμων. Μόνο εσείς μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα των στενών φίλων σας, να προσθέσετε όσα άτομα θέλετε και να τα αφαιρέσετε εάν απαιτείται. Η κατάργηση κάποιου από τη λίστα των στενών φίλων σας δεν τον αφαιρεί από τη λίστα των ακολούθων σας ή τον καταργείτε. Σημαίνει απλώς ότι δεν είναι πλέον στη λίστα των στενών φίλων σας. Είναι αυτό που σημαίνει όταν κάποιος σας προσθέτει στη λίστα των στενών φίλων του και σας αφαιρεί από αυτήν.

Γνωρίζουν οι στενοί φίλοι στο Instagram ότι είναι στενοί φίλοι;

Ναι, μόνο μέσω ενός σεναρίου μπορείτε να μάθετε εάν βρίσκεστε ή όχι στη λίστα των στενών φίλων σας στο Instagram κάποιου. Καθώς το Instagram δεν ειδοποιεί τους χρήστες όταν προστίθενται στη λίστα στενών φίλων ή όταν διαγράφονται από τη λίστα στενών φίλων στο Instagram, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθετε. Μπορείτε να το μάθετε μέσω ιστοριών ή τροχών που δημοσιεύει ο χρήστης στο Instagram. Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε στη λίστα των στενών φίλων ενός χρήστη του Instagram, ας πούμε του φίλου σας, και κάθε φορά που ο φίλος σας δημοσιεύει κάποια ιστορία ή Reel και το μοιράζεται μόνο για να κλείσει τους φίλους, όλοι οι χρήστες που βρίσκονται στις λίστες στενών φίλων θα μπορούν να δείτε το πράσινο εξωτερικό δαχτυλίδι στην ιστορία του φίλου σας στην καρτέλα Ιστορία. Επειδή ο πράσινος εξωτερικός δακτύλιος της ιστορίας υποδηλώνει ότι το άτομο έχει μοιραστεί την ιστορία ή τον κύλινδρο μόνο με όσους βρίσκονται στη λίστα των στενών φίλων στο Instagram.

  Πώς να διαγράψετε ένα σχόλιο στο Instagram

Μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα στενών φίλων κάποιου στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα στενών φίλων κάποιου στο IG μόνοι σας. Το Insta δεν δημιουργεί λίστα στενών φίλων. παρέχει στους χρήστες μόνο τη δυνατότητα των στενών φίλων. Εξαρτάται από τον χρήστη που διαχειρίζεται τη λίστα στενών φίλων του/της. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα στενών φίλων στο Instagram και κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να τη δει ή να την επεξεργαστεί. Δεν υπάρχουν κριτήρια για τα οποία, εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, μπορείτε να είστε στη λίστα στενών φίλων κάποιου. Εξαρτάται απόλυτα από το άτομο που το διαχειρίζεται. Τώρα μπορεί να γνωρίζετε εάν μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα στενών φίλων κάποιου στο IG ή όχι.

Πώς να φτιάξετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram και να προσθέσετε φίλους;

Για να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων και να προσθέσετε φίλους, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

4. Πατήστε στην επιλογή Κλείσιμο φίλων από το αναδυόμενο μενού.

5. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε το επιθυμητό όνομα χρήστη.

6. Επιλέξτε το προφίλ και πατήστε στην επιλογή Τέλος για να προσθέσετε αυτό το άτομο στη λίστα στενών φίλων σας στο IG.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram και να προσθέσετε φίλους στη λίστα στενών φίλων σας στο Instagram.

Πώς να αφαιρέσετε άτομα από τη λίστα στενών φίλων;

Για να μάθετε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε άτομα από τη λίστα στενών φίλων σας στο IG, απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Instagram.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στην επιλογή Κλείσιμο φίλων από το αναδυόμενο μενού.

4. Πατήστε στο επιλεγμένο προφίλ που θέλετε για να το καταργήσετε και να το αφαιρέσετε από τη λίστα.

  Πώς να κάνετε χειροκρότημα σε κάποιον στο Instagram Live

5. Πατήστε Τέλος για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αφαιρέσετε άτομα από τη λίστα των στενών σας φίλων στο Insta.

Πόσους στενούς φίλους μπορείτε να έχετε στο Instagram;

Μπορείτε να προσθέσετε όσους στενούς φίλους θέλετε γιατί δεν υπάρχει όριο στην προσθήκη στενών φίλων. Μπορείτε να προσθέσετε μόνο άτομα από τη λίστα ακολούθων ή την ακόλουθη λίστα στους στενούς σας φίλους στο Instagram. Ακριβώς όπως προσθέτετε άτομα, μπορείτε επίσης να τα αφαιρέσετε από τη λίστα στενών φίλων. Και όλες αυτές οι λειτουργίες γίνονται χωρίς να ειδοποιούνται οι χρήστες που έχουν προστεθεί ή αφαιρεθεί. Είστε το μόνο άτομο που μπορεί να δει τη λίστα των στενών φίλων και να τη διαχειριστεί, και κανείς άλλος. Τώρα, ξέρετε πόσους στενούς φίλους μπορείτε να έχετε στο Instagram.

Πώς να μάθετε αν βρίσκεστε στη λίστα στενών φίλων κάποιου;

Δεν θα ειδοποιηθείτε όταν κάποιος σας προσθέσει στη λίστα στενών φίλων του στο Insta. Επομένως, για να μάθετε αν βρίσκεστε στη λίστα στενών φίλων κάποιου ή όχι, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας.

2. Εντοπίστε την ιστορία με έναν πράσινο κύκλο γύρω της. Εάν ο εξωτερικός δακτύλιος έχει πράσινο χρώμα, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεστε στη λίστα των στενών φίλων αυτού του ατόμου.

Σημείωση: Ο εξωτερικός δακτύλιος ιστορίας με πράσινο χρώμα θα εμφανίζεται μόνο όταν το άτομο μοιραστεί την ιστορία του σε στενούς φίλους.

Έτσι μπορείτε να μάθετε αν βρίσκεστε στη λίστα στενών φίλων κάποιου στο IG ή όχι.

Μπορείτε να έχετε πολλές λίστες στενών φίλων στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να έχετε πολλές λίστες στενών φίλων στο Instagram. Μπορείτε να έχετε πολλούς στενούς φίλους της IG και μπορείτε επίσης να έχετε πολλές λίστες φίλων στο Instagram, όπως αγαπημένους και στενούς φίλους. Αλλά εσείς και κανείς στο Instagram δεν μπορείτε να κάνετε πολλές λίστες στενών φίλων. Υπάρχει μόνο μία λίστα στενών φίλων στο Insta και, αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε οποιονδήποτε από τη λίστα σας ανά πάσα στιγμή. Η λίστα στενών φίλων περιέχει αυτούς που είναι πιο κοντινοί και αγαπητοί σε εσάς και θέλετε να μοιράζεστε ορισμένες αναρτήσεις, ιστορίες ή τροχούς μόνο με αυτούς και όχι με άλλους ακόλουθούς σας στο IG.

Μπορείτε να δείτε τους στενούς φίλους κάποιου στο Instagram;

Όχι, δεν μπορείτε να δείτε τους στενούς φίλους κάποιου στο IG. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των στενών φίλων σας στο IG μόνο μέσω του λογαριασμού σας στο IG. Καθώς δεν μπορείτε να δείτε τη λίστα στενών φίλων κάποιου, δεν μπορείτε να πείτε εάν βρίσκεστε ή όχι στην ίδια λίστα. Όταν κάποιος στο Instagram σας προσθέτει στη λίστα στενών φίλων του ή σας αφαιρεί από τη λίστα των στενών φίλων του, δεν λαμβάνετε ειδοποίηση ότι το άτομο σας έχει προσθέσει ως στενό φίλο. Και καθώς δεν λαμβάνετε ειδοποίηση, δεν θα μπορείτε να προσδιορίσετε εάν βρίσκεστε στη λίστα στενών φίλων ή όχι.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς να γίνετε φίλοι στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.