Πώς να βρείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια, καλλιτέχνες και άλλα

Καθώς μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του έτους, το Spotify κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη συλλογή του Wrapped 2022 για ακροατές παγκοσμίως. Το Spotify Wrapped 2022 έρχεται αμέσως μετά το Apple Music Replay 2022 και σας δίνει μια λεπτομερή επισκόπηση των ακουστικών σας συνηθειών φέτος. Έτσι, αν περίμενες να μάθεις αν το BTS έφτασε στην κορυφή της λίστας αναπαραγωγής σου ή αν είσαι αληθινός Swiftie, τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να προβάλετε τη συλλογή σας στο Spotify Wrapped 2022. Ας μάθουμε τι σας επιφυλάσσει το Spotify Wrapped το 2022.

Δείτε το Spotify Wrapped 2022

Σε αντίθεση με την Apple Music, το Spotify Wrapped 2022 παρουσιάζει μια κομψή διεπαφή που μοιάζει με ιστορία. Όπως κάθε χρόνο, γνωρίζεις τους κορυφαίους καλλιτέχνες σου, τα τραγούδια με τα περισσότερα stream και τα αγαπημένα σου είδη. Αλλά φέτος, το Spotify εισήγαγε δύο νέα χαρακτηριστικά – Ημέρα ήχου (πώς εξελίχθηκε η μουσική σας γεύση κατά τη διάρκεια της ημέρας) και Προσωπικότητα ακρόασης (όπως οι προσωπικότητες MBTI). Έχουμε αναλυτικά όλα αυτά και περισσότερα παρακάτω, οπότε ας βουτήξουμε:

Βρείτε το Spotify Wrapped 2022 σε κινητά (Android και iOS)

Θέλετε να δείτε τη συλλογή σας στο Spotify Wrapped και να βρείτε τον καλλιτέχνη σας με τη μεγαλύτερη ροή; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να βρείτε το Spotify Wrapped 2022 στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android:

  4 τρόποι για να χωρίσετε τη συμβολοσειρά με οριοθέτηση στην SQL

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Spotify και θα δείτε μια ετικέτα “#SpotifyWrapped” μαζί με το καρουζέλ “Το 2022 σας σε ανασκόπηση” επικολλημένο στην αρχική σελίδα.

2. Εάν, για κάποιο λόγο, δεν βλέπετε την ενότητα Spotify Wrapped στην αρχική σελίδα, μεταβείτε στην καρτέλα “Αναζήτηση” από την κάτω γραμμή πλοήγησης. Εδώ, θα βρείτε τις ιστορίες “Your 2022 Wrapped” και την ενότητα “2022 Wrapped” στην ίδια τη σελίδα αναζήτησης.

3. Προβάλαμε την ανακεφαλαίωση του Spotify Wrapped και στις συσκευές μας Android και iOS. Και τα κυριότερα σημεία για μένα ήταν οι νέοι τύποι προσωπικότητας ακρόασης, τους οποίους έχουμε εξηγήσει λεπτομερώς παρακάτω. Σύμφωνα με το Spotify, είμαι τυχοδιώκτης, πάντα σε αναζήτηση νέας μουσικής και καλλιτεχνών.

4. Τέλος, εάν θέλετε να δείξετε πώς φαίνεται το Spotify Wrapped 2022, μπορείτε να μοιραστείτε μια ανακεφαλαίωση με φίλους στο Instagram Stories, στο Snapchat και σε άλλες εφαρμογές και ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε λήψη της εικόνας στρογγυλοποίησης τέλους έτους στη συσκευή σας.

Βρείτε το Spotify Wrapped 2022 σε επιτραπέζιο υπολογιστή

Χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Spotify για επιτραπέζιους υπολογιστές σε Windows, Mac ή Linux για τις μουσικές σας επιθυμίες; Εάν ναι, θα απογοητευτείτε αν μάθετε ότι δεν μπορείτε να δείτε την ανακεφαλαίωση του Spotify Wrapped 2022 στην εφαρμογή για υπολογιστές. Επίσης, το Spotify μοιράζεται α www.spotify.com/wrapped σύνδεσμος, αλλά δεν σας επιτρέπει επίσης να δείτε την ανακεφαλαίωση. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Android και εφαρμογές iOS για να βρείτε τις πληροφορίες σας για το Wrapped 2022.

  Κορυφαίες 13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SolarMovie για παρακολούθηση ταινιών στο Διαδίκτυο

Βρείτε την προσωπικότητά σας που ακούει με το Spotify Wrapped 2022

Εκτός από τη συνηθισμένη ανακεφαλαίωση των αγαπημένων σας τραγουδιών και καλλιτεχνών ή των λεπτών που αφιερώσατε ακούγοντας μουσική στο Spotify, ο γίγαντας ροής εκχωρεί επίσης μια “Προσωπικότητα ακρόασης” στους χρήστες του. Στο Spotify Wrapped 2022, θα δείτε μία από τις 16 προσωπικότητες ακρόασης, οι οποίες καθόρισαν τις συνήθειες ακρόασης μουσικής σας. Έχουμε παραθέσει όλους τους τύπους προσωπικότητας που ακούει στο Spotify εδώ:

Λίστα με 16 τύπους προσωπικότητας:

  • Adventurer (ENVU)
  • Πρόωρη υιοθέτηση (ENVC)
  • Deep Diver (FTVU)
  • The Devotee (FNLU)
  • The Replayer (FTLU)
  • Γνώστης (FTLC)
  • The Maverick (ETLU)
  • Fan Clubber (FNVC)
  • The Top Charter (ETLC)
  • The Enthusiast (FNLC)
  • Ταξιδιώτης στο χρόνο (ETVU)
  • Μουσικολόγος (ETVC)
  • The Nomad (ENLU)
  • The Voyager (ENLC)
  • Jukeboxer (FTVC)
  • Ο ειδικός (FNVU)

Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας:

  • Ε – Εξερεύνηση
  • Ν -Νέα
  • V – Ποικιλία
  • U – Μοναδικότητα
  • Γ – Κοινότητα
  • ΣΤ – Οικειότητα
  • Τ – Διαχρονικότητα
  • L – Πιστότητα

Αν θέλετε να μάθετε λεπτομερώς τους τύπους προσωπικότητας που ακούει στο Wrapped 2022, ακολουθήστε αυτό σύνδεσμο προς την επίσημη ιστοσελίδα. Δεν περιγράφει και συγκρίνει κάθε χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, αλλά και λεπτομερώς τι λέει για εσάς κάθε προσωπικότητα που ακούει.

  8 Εργαλεία δημιουργίας γραμμής θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για καλύτερη μετατροπή

Συχνές ερωτήσεις στο Spotify

Πώς μπορώ να βρω το τραγούδι μου με τα περισσότερα ακούσματα στο Spotify;

Για να ξαναδείτε τα τραγούδια σας με τις περισσότερες ακρόαση το 2022, μπορείτε να μεταβείτε στο Search -> 2022 Wrapped ->Τα κορυφαία τραγούδια σας 2022 για να ακούσετε τα κομμάτια που παίχτηκαν πιο συχνά φέτος.

Το Spotify Wrapped 2022 δεν εμφανίζεται για μένα. Γιατί;

Μπορεί να υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους το Spotify Wrapped 2022 δεν εμφανίζεται για εσάς. Πρώτον, δεν ακούσατε αρκετή μουσική ώστε το Spotify να συγκεντρώσει τα δεδομένα σας και να παρουσιάσει το βίντεο Wrapped. Δεύτερον, η λειτουργία Spotify Wrapped 2022 κυκλοφορεί παγκοσμίως και θα φτάσει σε εσάς σε λίγες μέρες.

Μπορείτε να δείτε το προηγούμενο Spotify Wrapped;

Αν και δεν μπορείτε να αναπαράγετε το καρουσέλ που μοιάζει με ιστορία στο Spotify Wrapped από τα περασμένα χρόνια, μπορείτε να ακούσετε τις λίστες αναπαραγωγής των 100 κορυφαίων τραγουδιών σας για τα προηγούμενα χρόνια ανά πάσα στιγμή.

Δείτε το Spotify Wrapped 2022

Λοιπόν, ναι, έτσι μπορείτε να δείτε το Spotify Wrapped 2022 συλλογή σας στο iPhone και το τηλέφωνό σας Android. Ο γίγαντας της ροής ολοκλήρωσε για άλλη μια φορά την εκτέλεση, αλλά θα θέλαμε να δούμε το ανακεφαλαιωτικό βίντεο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές/εφαρμογές ιστού. Μπορείτε να ακούσετε μόνο τα 100 κορυφαία τραγούδια σας για τη λίστα αναπαραγωγής του 2022 στην εφαρμογή για υπολογιστές. Ωστόσο, είναι φοβερό να βλέπεις μια ανακεφαλαίωση του τρόπου με τον οποίο κάποιος καταναλώνει μουσική, σκοντάφτει πάνω σε νέους καλλιτέχνες και ερωτεύεται νέα κομμάτια κάθε χρόνο. Ποιο τραγούδι ακούσατε σε επανάληψη φέτος; Ήταν το Swim by Chase Atlantic για μένα. Μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια και καλλιτέχνες στα παρακάτω σχόλια.