Πώς να αποθηκεύσετε ένα ζωντανό βίντεο Instagram

Τα ζωντανά βίντεο του Instagram έχουν πολύ περιορισμένη διάρκεια ζωής. Εάν προλάβετε ένα όταν είναι ζωντανό, μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Μόλις τελειώσει μια ζωντανή μετάδοση, δεν υπάρχει τρόπος να την δείτε. Για όποιον μεταδίδει ζωντανά από το Instagram, η εμπειρία είναι λίγο πολύ η ίδια. Μόλις τελειώσει η εκπομπή, δεν υπάρχει επιστροφή για να δούμε πώς ήταν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει για τους χρήστες που μεταδίδουν ζωντανά. Το Instagram έχει προσθέσει τη λειτουργία Αποθήκευση στα ζωντανά βίντεό του. Οι χρήστες μπορούν πλέον να αποθηκεύσουν ένα ζωντανό βίντεο Instagram μόλις τελειώσει. Να πώς.

Πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα ζωντανό βίντεο Instagram.

Το πρώτο βήμα για να αποθηκεύσετε ένα ζωντανό βίντεο στο Instagram είναι να μεταβείτε ζωντανά. Σύρετε προς τα δεξιά στην αρχική σας ροή για να μεταβείτε στην οθόνη ιστοριών. Σύρετε προς τα δεξιά στην οθόνη της κάμερας για να μεταβείτε στη λειτουργία ζωντανής μετάδοσης και πατήστε το κουμπί εγγραφής.

  Πώς να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Προχωρήστε και μεταδώστε όσο θέλετε. Οι ακόλουθοί σας θα συμμετάσχουν και θα παρακολουθήσουν την εκπομπή. Μπορείτε να σχολιάσετε κατά τη διάρκεια της εκπομπής και οι ακόλουθοί σας μπορούν επίσης να προσθέσουν σχόλια. Τίποτα που κάνετε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης δεν θα επηρεάσει το τελικό βίντεο που αποθηκεύετε.

Όταν τερματίζετε μια εκπομπή, το Instagram σάς λέει πόσα άτομα την είδαν. Στην ίδια οθόνη, θα σας δώσει την επιλογή να αποθηκεύσετε το βίντεο. Πατήστε το κουμπί Αποθήκευση επάνω δεξιά.

Το Instagram θα αποθηκεύσει τη ζωντανή μετάδοση στο τηλέφωνό σας. Θα περιλαμβάνει μόνο ό,τι μεταδίδετε μέσω της κάμερας. Το βίντεο δεν θα εμφανίζει σχόλια που κάνατε ή που άφησαν οι ακόλουθοί σας κατά τη διάρκεια της μετάδοσης.

  Πώς βρίσκετε τη διεύθυνση URL του Instagram σας;

Το βίντεο που λαμβάνετε στο τέλος μοιάζει σαν να έχει εγγραφεί μέσω οποιασδήποτε συνηθισμένης εφαρμογής κάμερας. Δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι το βίντεο μεταδόθηκε ζωντανά ή όχι, ή ότι το καταγράψατε στο Instagram.

Η επιλογή αποθήκευσης εμφανίζεται μόνο για τις δικές σας ζωντανές μεταδόσεις. Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε τη ζωντανή μετάδοση κάποιου eles μετά τη λήξη της.

Το Instagram καταγράφει τη ροή ενώ είναι ζωντανή. Όταν τελειώσει η μετάδοση, έχετε μια εφάπαξ επιλογή για να την αποθηκεύσετε. Σε εκείνο το σημείο, το Instagram αποθηκεύει ολόκληρο το βίντεο στην κρυφή μνήμη του. Αυτός είναι ο λόγος που το βίντεο αποθηκεύεται τόσο γρήγορα. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που δεν υπάρχει επιλογή να επιστρέψετε και να αποθηκεύσετε μια παλιά εκπομπή.

  Δείτε τις ροές σας Instagram, Facebook και Twitter σε ένα μέρος

Αν θέλετε, μπορείτε να ανεβάσετε το αποθηκευμένο βίντεο στον λογαριασμό σας στο Instagram. Η νέα δυνατότητα αποθήκευσης είναι εξαιρετική αν θέλετε να μοιραστείτε μια ζωντανή ροή με τους ακόλουθους που δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν ζωντανά. Μπορείτε επίσης να το ανεβάσετε σε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Twitter. Το βίντεο αποθηκεύεται σε μορφή MP4, η οποία είναι μια κοινή μορφή που υποστηρίζουν οι περισσότερες εφαρμογές.

Η δυνατότητα έχει κυκλοφορήσει σε όλους τους χρήστες του Instagram.