Πώς να χρησιμοποιήσετε το Memoji κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime σε iPhone και iPad

Οι χαρακτήρες Memoji είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε τις βαρετές κλήσεις FaceTime. Αντικαταστήστε το πρόσωπό σας με μια ζωντανή κεφαλή ομιλίας Memoji για περισσότερη διασκέδαση! Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Memoji κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime στο iPhone και το iPad σας.

Αφού ρυθμίσετε τον χαρακτήρα Memoji από την εφαρμογή Messages, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε απευθείας στο FaceTime.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση FaceTime απευθείας από την εφαρμογή FaceTime, την εφαρμογή Τηλέφωνο ή την εφαρμογή Επαφές. Η πιο γρήγορη μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Τηλέφωνο.

  Πώς να οργανώσετε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας του Mac σας

Εδώ, μεταβείτε στην καρτέλα “Επαφές” και, στη συνέχεια, πατήστε τη γραμμή “Αναζήτηση”. Αναζητήστε την επαφή που θέλετε στο FaceTime και επιλέξτε το όνομά της για να ανοίξετε τη σελίδα επαφής.

Τώρα, πατήστε το κουμπί “Βίντεο” από την ενότητα “FaceTime” για να ξεκινήσετε μια βιντεοκλήση. Η δυνατότητα “Memoji” λειτουργεί επίσης με ομαδικές κλήσεις FaceTime.

Μόλις ξεκινήσει η βιντεοκλήση, πατήστε το κουμπί “Εφέ” από την κάτω γραμμή εργαλείων.

Εδώ, επιλέξτε το εικονίδιο “Memoji”.

Τώρα μπορείτε να κάνετε κύλιση και να επιλέξετε έναν χαρακτήρα Memoji ή Animoji. Πατήστε σε έναν χαρακτήρα Memoji για να μεταβείτε σε αυτόν.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση σε ένα iPhone

Τώρα θα δείτε τον χαρακτήρα Memoji να επικαλύπτεται στο πρόσωπό σας.

Καθώς αλλάζετε τις εκφράσεις σας και κινείτε το κεφάλι σας, το ίδιο θα αλλάξει και ο χαρακτήρας Memoji στο πρόσωπό σας. Το άλλο μέρος θα ακούσει τη φωνή σας, αλλά ο χαρακτήρας σας Memoji θα είναι αυτός που θα μιλήσει.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο και να προσθέσετε αυτοκόλλητα Memoji πάνω από τον χαρακτήρα σας Memoji. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε ξανά το κουμπί “Εφέ” και επιλέξτε την επιλογή “Αυτοκόλλητα Memoji”.

Από εδώ, επιλέξτε ένα αυτοκόλλητο Memoji.

Τώρα θα δείτε τα αυτοκόλλητα γύρω από τον χαρακτήρα σας Memoji. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα αυτοκόλλητα εδώ αν θέλετε.

  Πώς να συγχρονίσετε βήματα από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στο Pokèmon Go

Μόλις τελειώσετε με τον χαρακτήρα Memoji και θέλετε να τον αφαιρέσετε, απλώς πατήστε το κουμπί «Εφέ».

Για να τερματίσετε την κλήση FaceTime, πατήστε το κουμπί «Τερματισμός» στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

Νέος στο iPhone; Αφιερώστε λίγο χρόνο στην προσαρμογή της αρχικής οθόνης του iPhone σας με widget και προσαρμοσμένα εικονίδια!