Πώς να συγχρονίσετε βήματα από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στο Pokèmon Go

Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα που είχε το Pokèmon Go όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το παιχνίδι ήταν ότι έπρεπε να το έχετε ανοιχτό όλη την ώρα για να παρακολουθείτε την απόσταση που είχατε περπατήσει. Αυτή ήταν μια τεράστια εξάντληση της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Οι χρήστες Android μπορούσαν να το αντιμετωπίσουν με συσκευές με root, αλλά η επιδιόρθωση δεν λειτουργούσε πάντα. Ωστόσο, αυτός ο περιορισμός έχει αφαιρεθεί. Η εφαρμογή όχι μόνο μπορεί να διαβάσει τον αριθμό των βημάτων που έχετε κάνει από τους διάφορους αισθητήρες της συσκευής σας, αλλά μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε βήματα από έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας στο Pokèmon Go.

Απαιτήσεις

Αυτό θα λειτουργήσει για κάθε ιχνηλάτη δραστηριότητας που?

  Πώς να εκκολάψετε ένα αυγό στο Pokèmon Go

Υποστηρίζει Apple Healthkit ή Google Fit
Μπορεί να συγχρονίσει δεδομένα βημάτων άμεσα ή έμμεσα στο τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής υγείας

Ένας ανιχνευτής δραστηριότητας πρέπει να πληροί όλες τις παραπάνω απαιτήσεις για να λειτουργήσει.

Συνδέστε την παρακολούθηση δραστηριότητας

Ορισμένα προγράμματα παρακολούθησης δραστηριότητας μπορούν να συγχρονίσουν δεδομένα βημάτων απευθείας στο Apple Health ή στο Google Fit. Άλλοι απαιτούν την εγκατάσταση της δικής τους αποκλειστικής εφαρμογής στο τηλέφωνό σας και πρέπει να συγχρονίσετε τα δεδομένα με την εφαρμογή. Στη συνέχεια, η εφαρμογή συνδέεται είτε στο Apple Health είτε στο Google Fit και προσθέτει τα δεδομένα των βημάτων.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί ιχνηλάτες δραστηριότητας εκεί έξω, δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης, ωστόσο, όλοι οι κατασκευαστές έχουν οδηγίες για τον συγχρονισμό των δεδομένων με το τηλέφωνό σας, είτε πρόκειται για τηλέφωνο iPhone είτε για τηλέφωνο Android, στον ιστότοπό τους . Η εφαρμογή του προγράμματος παρακολούθησης δραστηριότητας θα σας καθοδηγήσει επίσης στα βήματα σε ορισμένες περιπτώσεις.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Revive And Potion στο Pokèmon Go

Adventure Sync στο Pokèmon Go

Εάν έχετε συνδέσει το πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριότητας στο τηλέφωνό σας και στέλνοντας δεδομένα στην εφαρμογή υγείας του, πρέπει να ενεργοποιήσετε το Adventure Sync στο Pokèmon Go. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στην εφαρμογή να συνδέεται με την εφαρμογή υγείας στοκ στο τηλέφωνό σας και να διαβάζει δεδομένα βημάτων από αυτήν.

Ανοίξτε το Pokèmon Go και πατήστε το Pokèball στο κάτω μέρος της οθόνης. Στην επόμενη οθόνη που ανοίγει, πατήστε Ρυθμίσεις. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην οθόνη Ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε το Adventure Sync. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εκχωρήσετε στο Pokèmon Go άδεια ανάγνωσης δεδομένων από την εφαρμογή υγείας μετοχών. Μόλις γίνει αυτό, το παιχνίδι θα μπορεί να ετοιμάσει τα βήματα που συγχρονίζονται από το πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριότητας με την εφαρμογή υγείας στοκ, καθώς και τα βήματα που καταγράφονται από τους αισθητήρες του τηλεφώνου σας και να προσθέσει την απόσταση που διανύσατε ανάλογα.

  Πώς να προσθέσετε φίλους στο "Pokémon Sword and Shield"

Αν θέλετε να μάθετε τι καλό είναι αυτό αφού δεν σας αφήνει να πιάσετε κανένα νέο Pokèmon, η απάντηση είναι: αυγά. Μπορείτε να εκκολάψετε αυγά με την εφαρμογή κλειστή και μόνο το τηλέφωνο ή το πρόγραμμα παρακολούθησης δραστηριότητας να μετράει τα βήματά σας.