Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google και τους Χάρτες της Apple εν κινήσει χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο

Τα προγράμματα δεδομένων μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβά και οι πάροχοι συχνά εμποδίζουν τη χρήση υπηρεσιών μηνυμάτων και κλήσεων μέσω αυτών. Γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας στη μαμά του FaceTime και αντ’ αυτού θα πρέπει να πληρώσετε στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας διαφορετική χρέωση κλήσεων. Το πρόγραμμα δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο, να κάνετε tweet, να δημοσιεύσετε στο Facebook ή να βρείτε ένα μέρος σε έναν χάρτη. Εάν χρησιμοποιείτε ένα μικρό πρόγραμμα δεδομένων και προσπαθείτε να διατηρήσετε το εύρος ζώνης, η εφαρμογή χαρτών είναι ένα μέρος που μπορείτε να μειώσετε. Εάν χρησιμοποιείτε είτε τους Χάρτες Google είτε τους Χάρτες της Apple, ακολουθεί ένα μικρό κόλπο για να το χρησιμοποιήσετε εκτός σύνδεσης.

  Τα Εισερχόμενα του Gmail δεν οργανώνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σας υπενθυμίζουν να τα απαντήσετε

Θα πρέπει να αναφέρουμε εδώ ότι αυτή η συμβουλή λειτουργεί μόνο για έναν προκαθορισμένο προορισμό, δηλαδή ξέρετε πού πηγαίνετε πριν φύγετε από το σπίτι/γραφείο και αποσυνδεθείτε από ένα δίκτυο WiFi.

Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google διαθέτουν μια λειτουργία εκτός σύνδεσης που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μια περιοχή ενός χάρτη εκτός σύνδεσης. Καλύπτει μια αρκετά μεγάλη περιοχή και μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση στο επίπεδο του δρόμου, αν θέλετε. Για να προσθέσετε μια περιοχή εκτός σύνδεσης, ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google, πατήστε το εικονίδιο χάμπουργκερ επάνω αριστερά και επιλέξτε «Περιοχές εκτός σύνδεσης». Πατήστε το κουμπί συν και επιλέξτε την περιοχή που θέλετε να κατεβάσετε. Εάν έχετε επιλέξει μια περιοχή που είναι πολύ μεγάλη για λήψη εκτός σύνδεσης, οι Χάρτες Google θα σας προειδοποιήσουν και θα σας ζητήσουν να κάνετε μεγέθυνση. Δώστε ένα όνομα στον χάρτη και κάντε λήψη του. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό όταν βρίσκεστε εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα δεδομένων σας.

  Τι είναι το "Jiggle Mode" στο iPhone και σε άλλες συσκευές Apple;

Χάρτες της Apple

Οι Χάρτες της Apple δεν διαθέτουν κανενός είδους λειτουργία εκτός σύνδεσης, αλλά αν της πείτε πού θέλετε να πάτε, η εφαρμογή θα διατηρήσει τις πληροφορίες διαδρομής, τον χάρτη και όλα, όταν την ανοίξετε στη συνέχεια. Αυτό συνοδεύεται από μια προειδοποίηση ότι οι Χάρτες της Apple πρέπει να μπορούν να βρουν μια διαδρομή για το πού θέλετε να πάτε. Είναι πολύ λιγότερο ευέλικτο από τους Χάρτες Google.

Ανοίξτε τους Χάρτες της Apple, επιλέξτε πού θέλετε να πάτε και από πού θα φύγετε. Οι Χάρτες της Apple θα σας δείξουν τις διάφορες διαθέσιμες διαδρομές. Επιλέξτε ένα και βεβαιωθείτε ότι φορτώνει πλήρως. Τώρα μπορείτε να βγείτε από την εφαρμογή, να απενεργοποιήσετε το WiFi σας και να είστε στο δρόμο σας.

  Πώς να επιλέξετε μόνο ορατά κελιά στο Excel

Θα το αναφέρουμε για άλλη μια φορά. αυτό λειτουργεί μόνο για ένα προγραμματισμένο ταξίδι. Φανταστείτε ότι οι άνθρωποι στο The Hills έχουν μάτια. Δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτό το hack αφού χαθούν.