Τα Εισερχόμενα του Gmail δεν οργανώνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σας υπενθυμίζουν να τα απαντήσετε

Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ακούσει για το Inbox, τη νέα εφαρμογή email του Gmail για iOS και Android. Ίσως αναρωτιέστε γιατί το Gmail αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για τις δύο αυτές πλατφόρμες, ενώ έχει ήδη μια πολύ καλή εφαρμογή email και για τις δύο πλατφόρμες που κυκλοφορεί ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Έριξα μια ματιά στη νέα εφαρμογή και επίσης στην ανάγκη να υπάρχει, η οποία διαπίστωσα ότι είναι γνήσια. Το Inbox υποστηρίζει πολλούς λογαριασμούς και είναι χτισμένο σε Material Design που λειτουργεί πολύ όμορφα στο iOS. Μια παρανόηση που μάλλον θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε σχετικά με το Inbox είναι ότι δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα-πελάτης email, είναι επίσης μια εφαρμογή υπενθύμισης. Η δυνατότητα υπενθύμισης είναι στην πραγματικότητα μια πολύ καλή λειτουργία στην οποία θα αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, η πρόσβαση στην εφαρμογή εξακολουθεί να είναι μόνο πρόσκληση.

Θυμάστε τις καρτέλες εισερχομένων που παρουσίασαν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πριν από λίγο καιρό; Η εφαρμογή Gmail τα αντιμετωπίζει σαν κατηγορίες και κρατά αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μακριά από τα κύρια εισερχόμενά σας. Το Inbox έχει διαφορετική προσέγγιση. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ταξινομούνται σε αυτές τις κατηγορίες εμφανίζονται στην κύρια οθόνη. Δεν αναμιγνύονται με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “Κύρια” εισερχόμενα. Η διεπαφή φαίνεται ελάχιστα σφιχτή σε ένα τηλέφωνο, αλλά η διεπαφή ιστού είναι πολύ ωραία.

  Πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε όλες τις προτάσεις συντομεύσεων Siri

Το συρτάρι πλοήγησης έχει μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες επιλογές και θα δείτε εδώ τι θα κάνει το Inbox να ξεχωρίζει από το Gmail. Οι καρτέλες Αναβολή και Τέλος δεν προορίζονται για εργασίες ή συνηθισμένες υπενθυμίσεις που μπορείτε να προσθέσετε (αν και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε έτσι αν θέλετε). Το Inbox σάς επιτρέπει να αναβάλλετε και να ορίζετε υπενθυμίσεις για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή δεν είναι μια εξωγήινη ή νέα ιδέα. Εξετάσαμε μια επέκταση του Chrome Sortd που έκανε κάτι σαν αυτό, πιστεύαμε ότι το Gmail έχει προχωρήσει περισσότερο με τις επιλογές υπενθύμισής του.

Πατήστε το αιωρούμενο κουμπί συν και θα δείτε κουμπιά για τις τρεις επαφές που αποστέλλονται πιο συχνά μέσω email, ένα κουμπί υπενθύμισης, ένα κουμπί πρόσκλησης και ένα κουμπί σύνταξης. Πατήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει και θα παρατηρήσετε νέα κουμπιά στο επάνω μέρος που δεν βλέπετε στην εφαρμογή Gmail. Είναι για το καρφίτσωμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την αναβολή του και για την επισήμανσή του ως “ολοκληρώθηκε”.

Ποιο είναι το νόημα του Inbox;

Το Inbox δεν είναι για να ελέγχετε τα email, είναι για να απαντάτε. Είναι για να θυμάστε να απαντάτε σε email, είναι για να στέλνετε γρήγορα email στα πιο σημαντικά άτομα στις επαφές σας. Θα ήταν για να αντιμετωπίζετε κάθε (σημαντικό) email ως εργασία. Πολλοί από εσάς μπορεί να πιστεύετε ότι το Inbox είναι για καλύτερη οργάνωση email, αλλά αν το χρησιμοποιείτε πραγματικά για λίγες μέρες, καταλαβαίνετε ότι δεν συνοδεύεται από ειδικές δυνατότητες διαχείρισης email. Δεν υπάρχει τίποτα φανταχτερό με τις ετικέτες που εμπλέκονται και ακόμη και οι κατηγορίες των εισερχομένων σας δεν είναι πλέον ξεχωριστές καρτέλες.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ HTTP και HTTPS;

Οι λειτουργίες υπενθύμισης και αναβολής είναι εκεί για να σας υπενθυμίσουν να απαντήσετε σε ένα email. Αντιμετωπίζει ένα πολύ έγκυρο πρόβλημα. είστε έξω και λαμβάνετε ένα σημαντικό email στο οποίο δεν μπορείτε να απαντήσετε μέχρι να βρεθείτε στο γραφείο σας. Επιστρέφετε στο γραφείο ή στο σπίτι και το έχετε ξεχάσει μέχρι να είναι αργά (ή να είστε στο κρεβάτι). Μπορεί να έχετε λάβει το εν λόγω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης ή πριν να έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για να το απαντήσετε. Οι δυνατότητες αναβολής της απάντησης σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι πολλές και έχουμε εξετάσει πολλές εφαρμογές, επεκτάσεις και υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν για να σας βοηθήσουν με αυτά τα αναβαλλόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Inbox είναι η άποψη της Google για αυτό και πρέπει να πω ότι είναι αρκετά καλό.

Είναι για Όλους;

Η σύντομη απάντηση εδώ είναι. ‘Οχι’. Δεν υπονοώ ότι είναι εντάξει για μερικούς ανθρώπους να ξεχάσουν να απαντήσουν σε ένα email, και όχι εντάξει για άλλους. Το να ξεχάσετε να απαντήσετε σε ένα email ή να ξεχάσετε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συμβαίνει όταν τα εισερχόμενά σας είναι γεμάτα στο χείλος, πνίγονται και έχετε επίσης δυσκοιλιότητα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απευθύνεται σε άτομα που λαμβάνουν πολλά σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άτομα στην υποστήριξη πελατών, άτομα που είναι υπεύθυνα για εργασίες με εισιτήρια, άτομα που παρασύρονται σε τόσες πολλές κατευθύνσεις όλη την ημέρα που χρειάζονται βοήθεια για να παρακολουθήσουν τα email τους.

  Πώς να εισαγάγετε σημειώσεις από το Evernote στην εφαρμογή Notes στο macOS

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το Inbox θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για κάποιον στην επαγγελματική του ζωή, όπου λαμβάνει σχεδόν πενήντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα, αλλά η εφαρμογή θα μπορούσε να είναι εντελώς άχρηστη για αυτόν στην προσωπική του ζωή, επειδή απλώς δεν λαμβάνει τόσα σημαντικά μηνύματα στα προσωπικά του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. Αυτή είναι καθαρά μια εφαρμογή που βασίζεται στις ανάγκες και εκτός και αν είστε επιρρεπείς στο να ξεχάσετε να λάβετε ξανά ένα email, δεν θα πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας να χρησιμοποιήσετε ή να προσαρμοστείτε σε αυτήν την εφαρμογή. Η εφαρμογή Gmail είναι μια χαρά.

Εγκαταστήστε το Inbox από το App Store

Εγκαταστήστε το Inbox από το Google Play Store