Πώς να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες απαντήσεις στο Gmail

Τα smartphone έχουν ένα προσεγμένο μικρό χαρακτηριστικό που ονομάζεται αντικατάσταση κειμένου. Εάν συχνά πληκτρολογείτε λάθος μια λέξη ή χρησιμοποιείτε μια άτυπη σύντομη εκδοχή της, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικαταστάσεις κειμένου για να την αντικαταστήσετε αυτόματα με την πραγματική λέξη. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογείτε συνήθως “gng” στη θέση του “going”, η αντικατάσταση κειμένου θα αντικαταστήσει τη συντομευμένη εκδοχή της λέξης με την πραγματική. Είναι επίσης υπέροχο να χρησιμοποιείται ως πρότυπο. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε “omw” και να το αντικαταστήσετε με “Στο δρόμο μου”. Είναι τρία πατήματα για να πληκτρολογήσετε ένα γρήγορο μήνυμα. Εάν διαμορφώσετε την αντικατάσταση κειμένου σε ένα τηλέφωνο, θα λειτουργήσει σχεδόν με όλες τις εφαρμογές. Το Gmail έχει εισαγάγει μια παρόμοια αλλά πιο έξυπνη λειτουργία που ονομάζεται έξυπνες απαντήσεις. Οι έξυπνες απαντήσεις στο Gmail είναι απαντήσεις που μπορείτε να πατήσετε για να εισαγάγετε ως απάντηση σε ένα μήνυμα.

  Πώς να προσθέσετε πολλούς υπότιτλους σε Snaps στο Snapchat

Οι Έξυπνες απαντήσεις στο Gmail δεν εμφανίζονται για όλα τα μηνύματα. Ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι οι έξυπνες απαντήσεις στο Gmail θα εμφανίζονται μόνο εάν χρησιμοποιείτε το Inbox. Ούτε αυτό ισχύει. Λειτουργούν και στις εφαρμογές Gmail και Inbox.

Έξυπνες απαντήσεις στο Gmail

Οι έξυπνες απαντήσεις εμφανίζονται στις εφαρμογές Gmail και Inbox για smartphone. Είναι «έξυπνοι» επειδή κοιτάζουν το ίδιο το μήνυμα και τροποποιούν τις απαντήσεις που σας προσφέρει. Εάν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν έχει θέμα και σώμα, μόνο ένα συνημμένο ή δύο, δεν θα δείτε έξυπνες απαντήσεις.

Εάν, ωστόσο, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε έχει θέμα ή/και κείμενο στο σώμα, τόσο οι εφαρμογές Gmail όσο και τα Εισερχόμενα θα σας εμφανίζουν γρήγορες απαντήσεις. Ανοίξτε ένα email και μετακινηθείτε στο κάτω μέρος.

  Εφαρμογή αριθμομηχανής με βάση χειρονομίες που αποθηκεύει αποτελέσματα [Paid]

Τα email που είναι απλώς ένα συνημμένο ή τα email στα οποία έχετε ήδη απαντήσει δεν θα έχουν έξυπνες απαντήσεις στο κάτω μέρος του μηνύματος. Εάν λάβετε ένα νέο μήνυμα στο ίδιο νήμα, θα δείτε έξυπνες απαντήσεις για αυτό.

Οι Γρήγορες Απαντήσεις μαθαίνουν

Μερικές φορές θα λάβετε ένα email με σωστό θέμα, σώμα και συνημμένο. ακόμα δεν θα δείτε τις έξυπνες επιλογές απάντησης. Αυτό συμβαίνει επειδή οι έξυπνες απαντήσεις είναι μια δυνατότητα που εξακολουθεί να μαθαίνεται. Οι προτάσεις του βασίζονται στο σώμα του email. Εάν δεν υπάρχει κύριο μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το μήνυμα δεν είναι τέτοιο για το οποίο η δυνατότητα μπορεί να δημιουργήσει μια απάντηση, τότε απλά δεν θα δείτε τις απαντήσεις.

  Πώς να διορθώσετε το Slow Touch ID στο iPhone σας

Καθώς χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα όλο και περισσότερο, θα μάθει να δημιουργεί καλύτερες απαντήσεις. Η λειτουργία δεν μπορεί να σας δώσει λεπτομερείς απαντήσεις. Υποτίθεται ότι συντομεύει την όλη διαδικασία αποστολής ενός μηνύματος «Ευχαριστώ» ή «Καλώς ήρθατε».