Πώς να προσθέσετε πολλούς υπότιτλους σε Snaps στο Snapchat

Το Snapchat έχει μια δημοφιλή και μοναδική μορφή εικόνας. Έχει αντιγραφεί από το Instagram, αλλά εξακολουθεί να είναι εμπορικό σήμα Snapchat. Το Snapchat αλλάζει τώρα τα πράγματα. μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλούς υπότιτλους σε στιγμιότυπα στην πιο πρόσφατη ενημέρωση. Υπάρχουν επίσης τα στυλ υπότιτλων που προστέθηκαν πρόσφατα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε και είναι διαθέσιμα για κάθε λεζάντα που προσθέτετε σε μια εικόνα.

Ενημερώστε το Snapchat στην πιο πρόσφατη έκδοση. Είναι διαθέσιμο παγκοσμίως για συσκευές iOS και Android.

Πολλαπλοί υπότιτλοι σε στιγμιότυπα

Ανοίξτε το Snapchat και τραβήξτε μια φωτογραφία όπως κάνετε συνήθως. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί T επάνω δεξιά για να εισαγάγετε μια λεζάντα.

  Πώς να αποθηκεύσετε αυτόματα τις ιστορίες Snapchat

Συνεχίστε και προσθέστε την πρώτη σας λεζάντα όπως κάνετε συνήθως. Επιλέξτε ένα στυλ εάν θέλετε και πατήστε Τέλος. Μόλις προσθέσετε την πρώτη λεζάντα, πατήστε ξανά το κουμπί T. Παλαιότερα αυτό άνοιγε τη λεζάντα για επεξεργασία, αλλά με τη νέα ενημέρωση, θα ανοίξει μια νέα λεζάντα για προσθήκη. Και πάλι, τα ίδια στοιχεία ελέγχου, χρώμα και στυλ, θα είναι διαθέσιμα.

Αυτό καθιστά λίγο δύσκολο να διαχειριστείτε πολλούς υπότιτλους. Μπορείτε να τα μετακινήσετε αρκετά εύκολα πατώντας, κρατώντας τα και σύροντάς τα. Για να επεξεργαστείτε μια λεζάντα, πρέπει να την πατήσετε δύο φορές. Πατώντας το εικονίδιο T μετά από αυτήν την ενημέρωση θα εισαχθεί μια νέα λεζάντα.

Μόλις ολοκληρώσετε την προσθήκη υπότιτλων, πατήστε το κουμπί αποστολής όπως κάνετε συνήθως για να προσθέσετε το στιγμιότυπο στην ιστορία σας ή να το στείλετε σε έναν από τους φίλους σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να καταγράψετε πολλαπλά Snaps στο Snapchat

Εάν το Snapchat δεν είχε πολλά στυλ υπότιτλων, αυτή η δυνατότητα θα ήταν κακή ιδέα. Μπορεί να είναι κακή ιδέα αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε. Το κλασικό στυλ λεζάντας ταίριαζε σε όλους τους τύπους εικόνων και δεν έπρεπε ποτέ να ανησυχείτε για το αν το κείμενο είναι ευανάγνωστο ή όχι. Τα στυλ που παρουσιάστηκαν πρόσφατα δεν διαβάζονται εύκολα σε όλους τους τύπους εικόνων και είναι πιθανό να δημιουργήσουν ακαταστασία.

Τούτου λεχθέντος, το να κάνετε τα νέα στυλ να λειτουργούν και να χρησιμοποιείτε πολλαπλούς λεζάντες σε ένα στιγμιότυπο είναι κάτι που θα πρέπει να καταλάβουν οι χρήστες του Snapchat. Το Snapchat δεν συνοδεύεται από οδηγίες και, παρά το γεγονός αυτό, οι χρήστες κάνουν λεζάντες, αυτοκόλλητα και σκετσάκια όλα λειτουργούν σε μία μόνο εικόνα.

  Πώς να διαγράψετε αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Snapchat

Προσθήκη GIF

Αυτή η νέα ενημέρωση φέρνει επίσης GIF από το Giphy, το οποίο έχει γίνει η υπηρεσία go-to για κάθε εφαρμογή που θέλει να προσθέσει υποστήριξη για GIF. Το Instagram πρόσθεσε πρόσφατα υποστήριξη για GIF και μέσω Giphy. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα GIF από το κουμπί Αυτοκόλλητα. Δεν χρειάζεστε την εφαρμογή Giphy εγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας για να λειτουργήσει. Ολόκληρη η βιβλιοθήκη GIF του Giphy είναι διαθέσιμη στο Snapchat.