Εφαρμογή αριθμομηχανής με βάση χειρονομίες που αποθηκεύει αποτελέσματα [Paid]

Οι προγραμματιστές iOS αναπτύσσουν εφαρμογές για αναπαραγωγή μουσικής, αποθήκευση και συγχρονισμό φωτογραφιών, επεξεργασία φωτογραφιών, λήψη φωτογραφιών, παιχνίδια και πολλά άλλα. Πολύ λίγοι προγραμματιστές θα δημιουργήσουν εφαρμογές που είναι εναλλακτικές για εφαρμογές μετοχών όπως οι Σημειώσεις, η Αριθμομηχανή ή οι Υπενθυμίσεις. Είναι λογικό γιατί οι εφαρμογές κάνουν τη δουλειά και πραγματικά, τι άλλο μένει να προσθέσω; Γνωρίστε τον Kalky. είναι μια εφαρμογή iOS αξίας 0,99 $ και απαιτεί iOS 7.1.1 (ή νεότερη έκδοση) που σας λέει ακριβώς πώς η εφαρμογή αριθμομηχανής μπορεί να είναι πολύ καλύτερη. Βασίζεται σε χειρονομίες και αποθηκεύει πολλαπλά αποτελέσματα. Οι χειρονομίες επιτρέπουν στο χρήστη να διαγράψει όλους τους υπολογισμούς, να αποθηκεύσει έναν υπολογισμό, να χρησιμοποιήσει το αποτέλεσμα από έναν υπολογισμό στον επόμενο και να διαγράψει τον προηγούμενο αριθμό που εισήγαγε.

  Τρόπος κοινής χρήσης και διαχείρισης αρχείων Microsoft Teams σε ένα κανάλι

Η διεπαφή δεν χρειάζεται εξηγήσεις. τα αριθμητικά πλήκτρα καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης με τα πλήκτρα λειτουργιών στη σειρά στην κορυφή. Προχωρήστε και υπολογίστε τον λογαριασμό σας στο Διαδίκτυο ή οτιδήποτε άλλο.

Η μόνη εκμάθηση που χρειάζεται να κάνετε είναι οι χειρονομίες και να θυμάστε τι κάνει ο καθένας. Αφού κάνετε έναν υπολογισμό, σύρετε προς τα κάτω για να διαγράψετε τα πάντα. Σύρετε προς τα αριστερά για να διαγράψετε έναν αριθμό ή λειτουργία. Δεν υπάρχει πλήκτρο ‘backspace’ και η λειτουργία βασίζεται σε χειρονομίες. Η χειρονομία διαγραφής δεν θα διαγράψει ούτε ένα ψηφίο, αλλά διαγράφει έναν ολόκληρο αριθμό. Για παράδειγμα, εάν έχετε πληκτρολογήσει 1000 στην εφαρμογή και σύρετε το δάχτυλό σας προς τα αριστερά, ολόκληρος ο αριθμός θα αφαιρεθεί και όχι απλώς ένα μηδέν.

  Πώς να αποθηκεύσετε έναν ιστότοπο ως PDF σε iPhone και iPad

Αφού κάνετε έναν υπολογισμό, σύρετε προς τα επάνω και το αποτέλεσμα θα προστεθεί αυτόματα στην περιοχή υπολογισμού. Είναι χρήσιμο εάν το προηγούμενο αποτέλεσμά σας ήταν πολύ μεγάλο και δεν θέλετε να το πληκτρολογήσετε ξανά. Εάν κάνετε σάρωση προς τα δεξιά, το αποτέλεσμα αποθηκεύεται αυτόματα. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των αποτελεσμάτων που μπορείτε να αποθηκεύσετε, αν και μπορούν να ανακληθούν μόνο με την αντίστροφη σειρά από τον τρόπο που αποθηκεύτηκαν, δηλαδή το τελευταίο αποτέλεσμα υπολογισμού ανακαλείται πρώτο. Πατήστε ένα αποθηκευμένο αποτέλεσμα και προστίθεται αυτόματα στην περιοχή υπολογισμού.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις, η εφαρμογή θα πρέπει να επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν μόνο ένα μόνο ψηφίο αντί να διαγράφουν ολόκληρο τον αριθμό που έχουν εισαχθεί. Αυτό είναι ίσως το μόνο μειονέκτημα. Δεδομένου ότι η εφαρμογή κοστίζει 0,99 $, οι χρήστες μπορεί να αναμένουν ότι θα υποστηρίζει προηγμένους επιστημονικούς υπολογισμούς, όπως υποστηρίζουν οι προεπιλεγμένες εφαρμογές αριθμομηχανής. Οπτικά, η εφαρμογή είναι καθαρή και τα κουμπιά είναι μεγάλα και εύχρηστα, αν και η περιοχή υπολογισμού δεν είναι τόσο εύκολη στην ανάγνωση όσο θα έπρεπε. Οι αριθμοί θα μπορούσαν να κάνουν με το να είναι πιο τολμηρό και πιθανώς ένα πιο ζωντανό χρώμα που είναι πιο εύκολο σε ηλικιωμένα ή αδύναμα μάτια.

  Πώς να κάνετε αναβάθμιση στο Ubuntu 21.10

Εγκαταστήστε το Kalky από το App Store