Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Picture-in-Picture στο TikTok

Η λειτουργία εικόνας σε εικόνα στο TikTok σάς επιτρέπει να κάνετε πολλές εργασίες ενώ παρακολουθείτε τα βίντεο του TikTok. Τι ακριβώς κάνει όμως αυτή η λειτουργία;

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στο τι είναι η λειτουργία εικόνας σε εικόνα του TikTok και πώς να την ενεργοποιήσετε.

Τι είναι η λειτουργία Picture-in-Picture στο TikTok;

Η λειτουργία εικόνας σε εικόνα είναι μια δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο από μια εφαρμογή σε ένα μικρό αιωρούμενο παράθυρο ενώ εκτελούν άλλες εργασίες στη συσκευή τους.

Στο πλαίσιο του TikTok, όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία εικόνας σε εικόνα, μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανές ροές ή βίντεο στη σελίδα For You ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές. Η εφαρμογή θα πραγματοποιήσει αυτόματα κύλιση στη σελίδα σας για εσάς χωρίς χέρια σε ένα μικρό παράθυρο στη γωνία της οθόνης σας.

  Πώς να δείτε ράμματα στο TikTok

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές ή σε όλες τις περιοχές λόγω παραγόντων όπως η συμβατότητα της συσκευής και η περιφερειακή διαθεσιμότητα.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Picture-in-Picture στην εφαρμογή TikTok

Όταν αποχωρήσετε από την εφαρμογή, οι ζωντανές ροές στο TikTok θα συνεχίσουν αυτόματα να παίζουν σε λειτουργία εικόνας σε εικόνα. Ωστόσο, για τα βίντεο στη σελίδα σας για εσάς, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα με μη αυτόματο τρόπο. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Μεταβείτε στη σελίδα σας για εσάς στην εφαρμογή TikTok.
  • Πατήστε παρατεταμένα σε οποιοδήποτε βίντεο.
  • Κάντε κύλιση στις γρήγορες ενέργειες στην επάνω σειρά και επιλέξτε Picture-in-Picture.
  •   Πώς να παίξετε αντίστροφα στο TikTok

    Τώρα, όταν αποχωρείτε από την εφαρμογή TikTok, μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε βίντεο ενώ εκτελείτε άλλες εργασίες στο τηλέφωνό σας.

    Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο της λειτουργίας εικόνα σε εικόνα, ενδέχεται να μην χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής TikTok. Δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας από το κατάστημα εφαρμογών σας και ενεργοποιήστε ξανά τη λειτουργία.

    Μπορείτε να επεκτείνετε και να ελαχιστοποιήσετε το mini-player τσιμπώντας και σύροντας το παράθυρο picture-in-picture. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε το παράθυρο σε οποιαδήποτε γωνία της οθόνης σας που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε βίντεο στην εφαρμογή TikTok, πατήστε το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία του mini-player.

      Πώς να θολώσετε το φόντο σας για βίντεο TikTok

    Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Picture-in-Picture στον ιστότοπο του TikTok

    Το TikTok σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία εικόνας σε εικόνα κατά την περιήγηση στην πλατφόρμα μέσω του ιστότοπού της. Τώρα μπορείτε να κάνετε πολλαπλές εργασίες περιηγώντας σε άλλους ιστότοπους ενώ παρακολουθείτε βίντεο στο TikTok.

    Η ενεργοποίηση της λειτουργίας εικόνας σε εικόνα στον ιστότοπο είναι αρκετά απλή. Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπο του TikTok και πλοηγηθείτε στη σελίδα σας για εσάς, κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε βίντεο και επιλέξτε Picture-in-picture.

    Αυτή η λειτουργία είναι ένας από τους εύχρηστους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία προβολής σας στο TikTok.

    Διασκεδάστε ενώ είστε παραγωγικοί

    Η λειτουργία εικόνας σε εικόνα του TikTok προσφέρει στους χρήστες έναν βολικό τρόπο να εξισορροπούν την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία απρόσκοπτα. Τώρα μπορείτε να κάνετε περισσότερα, ενώ εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας βίντεο σύντομης μορφής στη ροή σας.