Πώς να δείτε ράμματα στο TikTok

Εάν είστε χρήστης του TikTok και χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή για να παρακολουθείτε διασκεδαστικά βίντεο ή να τα δημιουργείτε, πρέπει να γνωρίζετε τη δυνατότητα ντουέτου και βελονιάς στο TikTok. Με την ενσωματωμένη λειτουργία βελονιάς συνεργασίας, οι χρήστες στο Tiktok μπορούν να συνδυάζουν βίντεο. Συνδυάζετε ή συνδυάζετε τα αναρτημένα βίντεο ενός χρήστη με το δικό σας περιεχόμενο για να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο βίντεο TikTok. Οι βελονιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα ως βίντεο αντίδρασης στο οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα θέμα ή να συνεχίσετε μια συνομιλία σε ένα άλλο βίντεο που έχετε δει. Είστε δημιουργός του TikTok και αναρωτιέστε πώς να δείτε ράμματα στο TikTok; Ή πώς μπορείτε να βρείτε ράμματα για ένα συγκεκριμένο TikTok; Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα επιλύσει όλες τις απορίες σας, όπως ποια είναι η διαφορά μεταξύ βελονιάς και ντουέτου στο TikTok και πώς να έχετε περισσότερες προβολές στα βίντεό σας στο TikTok.

Πώς να δείτε ράμματα στο TikTok

Θα μάθετε πώς να βλέπετε βελονιές στο TikTok περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι σημαίνει Stitch στο TikTok;

Το Stitch on TikTok είναι ένα ενσωματωμένο εργαλείο που σας επιτρέπει να συνεργάζεστε το βίντεό σας με υπάρχοντα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κλιπ που έχετε κόψει από το βίντεο TikTok άλλου ατόμου ως το δικό σας άνοιγμα, συρράπτοντάς το μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Stitch. Οι βελονιές μπορούν να είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για να αφηγηθείς μια ιστορία και να δώσεις το τέλος σε μια ιστορία ή απλά να δείξεις το ταλέντο σου στη δημιουργική επεξεργασία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Stitch και Duet στο TikTok;

Το Tiktok έχει δύο ενσωματωμένες λειτουργίες που ονομάζονται Stitch και Duet που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε προ-ανεβασμένα βίντεο TikTok άλλων χρηστών για να δημιουργήσετε την δική σας έκδοση. Τόσο το Stitch όσο και το Duet είναι παρόμοια χαρακτηριστικά με ορισμένες διαφορές.

  • Η λειτουργία Stitches σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε πολλαπλά βίντεο με το βίντεό σας για να αναδημιουργήσετε ένα βίντεο TikTok, ενώ τα Duets σάς επιτρέπουν να εγγράψετε ένα βίντεο δίπλα-δίπλα με ένα προ-ανεβασμένο βίντεο TikTok που δημιουργήθηκε από άλλο χρήστη στο TikTok.
  • Τα ντουέτα είναι εξαιρετικά για απαντήσεις στη στιγμή και ομαδική εργασία. Ταυτόχρονα, τα Stitches μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα ως βίντεο αντίδρασης στο οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα θέμα ή να συνεχίσετε μια συνομιλία σε ένα άλλο βίντεο που έχετε δει.
  Πώς να αλλάξετε την ηλικία σας στο TikTok

Μπορείτε να ράψετε με ένα προεγγεγραμμένο βίντεο;

Όχι. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της συρραφής, δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα προεγγεγραμμένο βίντεο από το ρολό της κάμερας. Πρέπει να εγγράψετε ένα βίντεο για να συρράψετε με ένα μεταφορτωμένο βίντεο στο TikTok.

Γιατί μπορείτε να συρράψετε μόνο 5 δευτερόλεπτα στο TikTok;

Το TikTok σάς επιτρέπει να κάνετε συρραφή μόνο για 5 δευτερόλεπτα, επειδή το TikTok θέλει να διατηρήσει το βίντεο που αναδημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Stitch να είναι σύντομο.

Μπορείτε να δείτε ράμματα στο TikTok;

Ναι, μπορείτε να δείτε ράμματα στο Tiktok. Για να δείτε μοντέρνες βελονιές στο TikTok, πρέπει να αναζητήσετε βελονιές και να πατήσετε την επιλογή #stiches για να δείτε όλες τις βελονιές που δημιουργήθηκαν από χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Πώς να δείτε ράμματα στο TikTok;

Ένα από τα πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Tiktok είναι τα Stitches, τα οποία σας επιτρέπουν συνδυάστε πολλά βίντεο TikTok με τα δικά σας για να δημιουργήσετε ένα νέο βίντεο TikTok. Για βίντεο αντιδράσεων, στα οποία σχολιάζετε ένα άλλο βίντεο που έχετε δει, η λειτουργία βελονιών λειτουργεί καλά. Ακολουθεί ένας απλός οδηγός για το πώς να δείτε τα ράμματα στο Tiktok σε μερικά εύκολα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στην καρτέλα Discover από την κάτω γραμμή.

3. Τώρα, στην καρτέλα Hashtags, πληκτρολογήστε και αναζητήστε τον όρο stitches από τη γραμμή αναζήτησης και πατήστε στο πρώτο αποτέλεσμα, όπως φαίνεται παρακάτω.

4. Πατήστε σε οποιοδήποτε βίντεο βελονιάς θέλετε να παρακολουθήσετε.

Πού μπορείτε να βρείτε ράμματα για ένα συγκεκριμένο TikTok;

Για να βρείτε ράμματα για ένα συγκεκριμένο TikTok, πρέπει να αναζητήσετε [email protected] ακολουθούμενο από το όνομα χρήστη του δημιουργού του οποίου το TikTok ψάχνετε ([email protected]). Έτσι, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε ράμματα για ένα συγκεκριμένο βίντεο ή δημιουργό του Tiktok.

Πώς χτυπάτε μια βελονιά στο TikTok;

Με τη λειτουργία Stitch στο TikTok, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν βίντεο σε αυτήν την πλατφόρμα. Συναρμολογείτε τα δημοσιευμένα βίντεο με το δικό σας για να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο βίντεο TikTok. Είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για να αφηγηθείς μια ιστορία και να δώσεις σε μια ιστορία το δικό σου τέλος ή απλά να δείξεις το ταλέντο σου στη δημιουργική επεξεργασία. Αφού μάθετε πώς να βλέπετε βελονιές στο TikTok, εδώ είναι ένας απλός οδηγός για το πώς μπορείτε να κάνετε μια βελονιά στο TikTok.

  Πώς να εντοπίσετε το TikTok View Bot

Σημείωση: Να θυμάστε ότι το Stitch ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε όλα τα βίντεο. Εάν δεν βλέπετε την επιλογή Stitch, ο δημιουργός αυτού του βίντεο TikTok μπορεί να έχει απενεργοποιήσει το Stitch για το συγκεκριμένο βίντεο.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή TikTok στο τηλέφωνό σας.

2. Τώρα, μεταβείτε στο επιθυμητό βίντεο TikTok με το οποίο θέλετε να κάνετε ένα ντουέτο.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημόσιο λογαριασμό και ο χρήστης με τον οποίο θέλετε να κάνετε ντουέτο τον έχει ενεργοποιήσει.

3. Πατήστε στο εικονίδιο Κοινή χρήση.

4. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Stitch.

5. Περικόψτε την ενότητα του επιλεγμένου βίντεο από τη γραμμή χρόνου και πατήστε Επόμενο.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο του τμήματος βίντεο.

6. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο εγγραφής για να εγγράψετε το βίντεό σας και πατήστε το εικονίδιο επιλογής μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή.

7. Εάν θέλετε, επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε συνδυάσει από την οθόνη επεξεργασίας με τις διαθέσιμες επιλογές Επεξεργασίας.

8. Στη συνέχεια, πατήστε Επόμενο.

9. Προχωρήστε στην προσθήκη κατάλληλης λεζάντας στο βίντεο και προσαρμόστε άλλες επιλογές ρυθμίσεων.

10. Επιτέλους, πατήστε Δημοσίευση ή Πρόχειρα.

Πώς αποκτάτε περισσότερες προβολές στα βίντεό σας στο TikTok;

Έχετε ανεβάσει συχνά βίντεο στο TikTok αλλά τα βίντεό σας δεν έγιναν viral και δεν μπορείτε να λάβετε τεράστιο αριθμό προβολών; Μην ανησυχείς! Αφού μάθετε πώς να βλέπετε βελονιές στο TikTok, ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός για το πώς μπορείτε να επιτύχετε περισσότερες προβολές στα βίντεό σας στο Tiktok κάνοντας αυτές τις μικρές αλλαγές.

Επιλογή I: Συμπεριλάβετε Trending Hashtags

Τα hashtags βοηθούν τον πανίσχυρο αλγόριθμο TikTok να προσδιορίζει ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται να δει αυτό που δημοσιεύετε και τι δημοσιεύετε. Τα hashtags είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο στην εργαλειοθήκη του TikTok, επομένως θα πρέπει να τα χρησιμοποιείτε με σύνεση για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αναρωτιέστε από πού παίρνετε τα διάσημα Hashtags; Απλώς πατήστε στην καρτέλα Discover > Trends από το επάνω μέρος της σελίδας για να δείτε ποια hashtags είναι δημοφιλή αυτήν τη στιγμή. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα hashtags στα βίντεό σας στο TikTok για να έχετε περισσότερες προβολές.

  Πού βρίσκετε το βιογραφικό στο TikTok;

Επιλογή II: Ανεβάστε μικρότερα βίντεο TikTok

Σε αυτόν τον σύγχρονο κόσμο, όλοι βιάζονται και θέλουν να δουν περισσότερο περιεχόμενο στον περιορισμένο χρόνο τους. Επομένως, είναι καλή ιδέα να περιορίσετε το περιεχόμενό σας στο ελάχιστο, παρόλο που τα βίντεο TikTok μπορεί να διαρκούν έως και 10 λεπτά. Επειδή όταν ανεβάζετε μικρότερα βίντεο, οι θεατές είναι πιο πιθανό να παραμείνουν μέχρι το τέλος ή ακόμα και να τα παρακολουθήσουν ξανά, με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερες προβολές. Η ιδανική διάρκεια των βίντεο Tikztok θα πρέπει να είναι από 10 δευτερόλεπτα έως 1 λεπτό το μέγιστο.

Επιλογή III: Χρησιμοποιήστε Apt και Trending Sound Effects

Θα πρέπει να ακολουθείτε τις τάσεις απλώς όχι προσθέτοντας hashtags, αλλά θα πρέπει επίσης να δημιουργείτε βίντεο για μοντέρνα ηχητικά εφέ στο TikTok. Οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς, γι’ αυτό παρακολουθήστε τα πιο πρόσφατα μοντέρνα ηχητικά εφέ και χρησιμοποιήστε τα με τα βίντεό σας στο TikTok για να επεκτείνετε την εμβέλεια του περιεχομένου σας.

Επιλογή IV: Δημιουργήστε ντουέτο με διάσημους δημιουργούς του TikTok

Ένα ντουέτο στο TikTok είναι ένα βίντεο χωρισμένης οθόνης που δημιουργείτε με ένα ήδη δημοσιευμένο βίντεο TikTok. Με τα Duets, μπορείτε να συνεργαστείτε με το βίντεο ενός άλλου χρήστη για να τραγουδήσετε, να παίξετε μια ανόητη συζήτηση ή να εκφράσετε τη γνώμη σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσελκύσετε προβολές από αυτόν τον δημιουργό στα βίντεό σας στο TikTok. Έτσι, για να έχετε περισσότερες προβολές, το ντουέτο με βίντεο διάσημων δημιουργών του Tiktok είναι ένα κρίσιμο βήμα.

Ας ελπίσουμε ότι, ακολουθώντας αυτά τα βήματα και κάνοντας μικρές αλλαγές στα βίντεό σας στο TikTok, μπορείτε να έχετε περισσότερες προβολές στα βίντεο TikTok.

Πώς καταλαβαίνετε αν κάποιος σας έκανε ντουέτο στο TikTok;

Έχετε ανεβάσει πρόσφατα ένα βίντεο στο TikTok που προκαλεί άλλους χρήστες ή απλά θέλετε να μάθετε πώς ανταποκρίνονται οι άλλοι στο βίντεο που ανεβάσατε στο Tiktok; Στη συνέχεια, μια μέθοδος είναι να ελέγξετε κάθε ντουέτο που έχουν δημιουργήσει άλλοι χρήστες χρησιμοποιώντας το βίντεό σας. Προκειμένου να αυξήσετε τους ακόλουθούς σας στο TikTok και να γίνουν viral, είναι σημαντικό να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο ντουέτο που έκαναν άλλοι χρήστες του TikTok στο βίντεό σας. Ακολουθεί ένας απλός οδηγός για το πώς μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος σας έκανε Duet στο Tiktok με μερικά εύκολα βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok.

2. Πατήστε στην καρτέλα Discover.

3. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε [email protected] το όνομα χρήστη σας. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, θα δείτε ντουέτα του βίντεό σας που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς μπορείτε να δείτε τα ράμματα στο TikTok με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.