Πώς να θολώσετε το φόντο σας για βίντεο TikTok

Δεν είναι πλέον τόσο εύκολο να ξεχωρίσεις στο TikTok. Υπάρχουν πάντα νέες συναρπαστικές προκλήσεις που πρέπει να συμβαδίσετε σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ενδιαφέροντα εφέ και φίλτρα, μπορείτε να κάνετε τα βίντεό σας πιο δημιουργικά και να αποκτήσετε περισσότερους ακόλουθους.

Εάν έχετε δημιουργήσει ένα κατακόρυφο βίντεο, αλλά δεν θέλετε να το περικόψετε ώστε να ταιριάζει σε οριζόντιες οθόνες, θα χρειαστείτε ένα μαγικό ραβδί για να επεξεργαστείτε το βίντεό σας. Ή εσύ; Έχουμε μια λύση – διαβάστε αυτό το άρθρο για να ανακαλύψετε τι είναι!

Θάμπωμα του φόντου στο TikTok

Αν και το TikTok προσφέρει πολλά αστεία εφέ και φίλτρα για εφαρμογή στα βίντεό σας, δεν υπάρχει κανένα που να θολώνει το φόντο. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να το κάνετε και στη συνέχεια να ανεβάσετε το βίντεο στον λογαριασμό σας.

Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να θολώσετε το φόντο των βίντεό σας. Φροντίσαμε να είναι όλα δωρεάν, εύχρηστα και να προσφέρουν κάποιες άλλες δροσερές δυνατότητες. Οι τρεις κορυφαίες εφαρμογές μας είναι οι KineMaster, InShot και VideoShow.

1. KineMaster

Το KineMaster είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για συσκευές Android, iPhone και iPad. Διαθέτει μια απλή διεπαφή και μια δέσμη επιλογών που κάνουν τα βίντεό σας να φαίνονται επαγγελματικά μετά από μερικά αγγίγματα. Υπάρχει μια έκδοση premium, αλλά για το θάμπωμα του φόντου, η δωρεάν έκδοση θα λειτουργήσει μια χαρά.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος είδε το προφίλ σας στο TikTok και να το ελέγξετε

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το KineMaster, δείτε πώς μπορείτε να βρείτε την επιλογή θολώματος:

  • Προσθέστε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Από το μενού κύκλου στα δεξιά, επιλέξτε Επίπεδο.
  • Επιλέξτε Εφέ.
  • Τώρα πατήστε στα Βασικά εφέ και επιλέξτε Gaussian Blur.
  • Θα δείτε ένα τετράγωνο στο βίντεο που μπορείτε να μετακινήσετε ή να αλλάξετε το μέγεθος ανάλογα με το τμήμα του πλάνα που θέλετε να θολώσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Μωσαϊκό για διαφορετικό είδος θολού φόντου.
  • 2. InShot

    Με το InShot, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων χρηστών. Έρχεται με μια απλή διεπαφή και χρήσιμες λειτουργίες που θα σας μετατρέψουν σε επαγγελματία σε λίγες ώρες.

    Για να θολώσετε το βίντεό σας στο InShot, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • Εκκινήστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε Βίντεο στην ενότητα Δημιουργία νέου στην αρχική σελίδα.
  • Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε.
  • Θα δείτε αμέσως ένα θολό φόντο κατά την εισαγωγή του βίντεο. Σύρετε μέσα από το μενού παρακάτω για να βρείτε το κουμπί Φόντο. Πατήστε το.
  • Επιλέξτε το επίπεδο θολότητας, ένα χρώμα ή μια φωτογραφία που θέλετε να δείτε στο παρασκήνιο.
  • Πατήστε το σημάδι επιλογής για να εφαρμόσετε το φίλτρο φόντου.
  •   Πώς να αλλάξετε την ηλικία σας στο TikTok

    3. Video Show

    Αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας είναι αρκετά δημοφιλής στο Google Play και είναι επίσης διαθέσιμη για συσκευές iOS. Έχει καλή βαθμολογία, οπότε είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσετε μαγικά με αυτό. Μεταξύ άλλων φανταστικών επιλογών, όπως η εναλλαγή βίντεο, τα αυτοκόλλητα, τα εφέ, η μουσική και πολλά άλλα, η θόλωση βίντεο είναι επίσης απλή. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Αφού εκκινήσετε την εφαρμογή, πατήστε το τετράγωνο με το σύμβολο συν στη μέση της οθόνης.
  • Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  • Πατήστε Επόμενο στο κάτω μέρος.
  • Από το παρακάτω μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε στο Φόντο και επιλέξτε Θάμπωμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μαύρο, λευκό ή έγχρωμο φόντο για το βίντεό σας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές μορφές για το βίντεό σας και να το κάνετε κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές κοινωνικών μέσων αν πατήσετε στην καρτέλα Αναλογία διαστάσεων. Ίσως χρειαστεί να πατήσετε εδώ για να είναι ορατό το θολό φόντο, ανάλογα με το βίντεο που έχετε επιλέξει.
  • Άλλα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε

    Ακολουθούν άλλες δύο προτάσεις εάν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από τη λίστα των τριών κορυφαίων.

    Θάμπωμα βίντεο

    Το Blur Video είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα ανάμεσα σε πολλές χρήσιμες επιλογές για τη δημιουργία δημιουργικών βίντεο. Επιπλέον, υποστηρίζει πολλές μορφές και είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    Υπάρχουν πολλές επιλογές θολώματος στο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Blur. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FreeStyle Blur για τα βίντεό σας στο TikTok. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε την περιοχή στην οποία θέλετε να εστιάσετε, ενώ το υπόλοιπο βίντεο θα είναι θολό. Και αν πρόκειται να τα μοιραστείτε και στο Instagram, χρησιμοποιήστε την επιλογή Insta No Crop. Αν θέλετε να κάνετε τα βίντεό σας διασκεδαστικά, υπάρχει η επιλογή Fun Blur για να δοκιμάσετε – προσθέστε περισσότερα εφέ, θόλωση στην κίνηση κ.λπ.

      Πώς να επεξεργαστείτε τον ήχο για ένα βίντεο TikTok

    Τετράγωνο βίντεο

    Είτε κάνετε γυρίσματα για το TikTok είτε για άλλη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, είναι πάντα βολικό να έχετε μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο κατάλληλα για οποιοδήποτε δίκτυο. Το Square Video Editor είναι μια τέτοια εφαρμογή – όχι μόνο μπορείτε να περικόψετε το βίντεό σας και να προσθέσετε ένα θολό φόντο, αλλά μπορείτε επίσης να κινηματογραφήσετε με αυτόν τον τρόπο.

    Το τετράγωνο βίντεο σάς δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διαφορετικά εφέ σε πραγματικό χρόνο, κάτι που είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε βίντεο, να προσθέσετε μουσική και πολλά άλλα. Όσο για το θάμπωμα, έχετε δύο επιλογές με το Square video. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ορίσετε ένα έγχρωμο φόντο ή να το θολώσετε – επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

    Θολό φόντο για καθαρά βίντεο

    Οι εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο σάς επιτρέπουν να προετοιμάζετε τα βίντεό σας για οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο. Τα περισσότερα από αυτά είναι εύχρηστα και διαθέτουν μια πληθώρα άλλων διασκεδαστικών λειτουργιών που θα κάνουν τα βίντεό σας να λάμπουν. Δοκιμάστε τα KineMaster, InShot ή VideoShow και πείτε μας πώς λειτουργούσαν αυτές οι εφαρμογές για εσάς.

    Διασκεδάσατε περισσότερο με τις εφαρμογές Square Video ή Blur Video; Έχετε άλλες προτάσεις; Μοιραστείτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.