Πώς να χρησιμοποιήσετε δύο φίλτρα Snapchat ταυτόχρονα

Το Snapchat έγινε γρήγορα μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ανταλλαγής φωτογραφιών σε Android και iOS. Δεν μπορείτε να μετακινηθείτε μετά βίας αυτές τις μέρες για εικόνες ανθρώπων που κάνουν εμετό ουράνια τόξα ή στολίζονται με χαρακτηριστικά αιλουροειδών ή σκύλων.

Υπάρχει τόσο πολλή διασκέδαση με την εφαρμογή που δημιουργήσαμε ακόμη και έναν οδηγό για τις 10 κορυφαίες συμβουλές και κόλπα Snapchat, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δημιουργίες τους.

Ένα κόλπο που ίσως θέλετε να μάθετε είναι πώς να χρησιμοποιείτε δύο φίλτρα Snapchat ταυτόχρονα. Είναι πολύ εύκολο να το τραβήξετε και σε αυτή τη λειτουργία σας δείχνουμε πώς.

  Πώς να κατεβάσετε το βίντεο του Snapchat:

Πώς να χρησιμοποιήσετε δύο φίλτρα Snapchat ταυτόχρονα: Ρύθμιση του πρώτου φίλτρου

Οι τακτικοί χρήστες του Snapchat θα γνωρίζουν ότι υπάρχουν μερικές επιλογές για φίλτρα που μπορούν να εφαρμοστούν σε εικόνες. Αυτά περιλαμβάνουν το χρώμα – με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα φίλτρα στο Instagram – το κείμενο, η τοποθεσία, η θερμοκρασία ή η ταχύτητα που ταξιδεύετε (ελπίζουμε όχι ενώ οδηγείτε με ένα smartphone στο χέρι).

Για να εφαρμόσετε ένα φίλτρο, θα πρέπει πρώτα να βρείτε μια κατάλληλα εμπνευσμένη εικόνα που θέλετε να καταγράψετε για τους επόμενους, ή τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα. Μόλις τραβήξετε την εικόνα σας, σύρετε το δάχτυλό σας από τη δεξιά πλευρά της οθόνης και θα δείτε πώς το φίλτρο προσαρμόζει την εμφάνιση της σκηνής. Συνεχίστε να σύρετε για να μετακινηθείτε στις διάφορες επιλογές μέχρι να βρείτε αυτή που σας αρέσει.

  Πώς να μάθετε αν κάποιος σας πρόσθεσε στο Snapchat

Πώς να χρησιμοποιήσετε δύο φίλτρα Snapchat ταυτόχρονα: Ρύθμιση του δεύτερου φίλτρου

Το επόμενο μέρος είναι απλό, αλλά θα δυσκολευτείτε να το ανακαλύψετε πραγματικά λόγω της απόκρυφης φύσης της διεπαφής του Snapchat. Σοβαρά, όταν συναντήσαμε τη δυνατότητα, περιμέναμε να εμφανιστεί ένα μήνυμα Ξεκλειδωμένου επιτεύγματος στο επάνω μέρος της οθόνης. Τέλος πάντων, πάει έτσι.

Κρατήστε το δάχτυλό σας ή τον αντίχειρά σας προς τα κάτω στην εικόνα, κατά προτίμηση στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης και, στη συνέχεια, ταυτόχρονα σύρετε προς τα μέσα από τα αριστερά με ένα άλλο εξάρτημα. Θα πρέπει τώρα να δείτε το δεύτερο φίλτρο να εμφανίζεται και μπορείτε να το περιηγηθείτε χρησιμοποιώντας την κανονική τεχνική ολίσθησης από τα αριστερά.

  Τι σημαίνουν τα φρούτα στο Snapchat;

Αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε δύο φίλτρα ταυτόχρονα σε οποιαδήποτε εικόνα ή βίντεο και να το στείλετε στους φίλους σας, οι οποίοι θα εκπλαγούν (προσωρινά) από το αξιοζήλευτο Snapchap Fu σας.