Πώς να κατεβάσετε το βίντεο του Snapchat:

Το Snapchat είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο που λήγουν μετά από 10 δευτερόλεπτα το πολύ. Αν και είναι μια λειτουργία που αγαπούν πολλοί χρήστες, ορισμένοι χρήστες θα προτιμούσαν την επιλογή λήψης εισερχόμενων βίντεο αντί να τα παρακολουθήσουν μία φορά και να τα δουν να εξαφανίζονται στον ψηφιακό αιθέρα. Το Snapchat δεν υποστηρίζει επίσημα τη λειτουργικότητα και η λήψη στιγμιότυπου οθόνης ενός Snapchat θα ειδοποιεί τον αποστολέα, επομένως βρήκαμε έναν διαφορετικό τρόπο λήψης βίντεο Snapchat – και εδώ θα σας δείξουμε πώς. Διαβάστε στη συνέχεια: Πώς να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες του Snapchat

Πώς να κατεβάσετε το βίντεο Snapchat

1) Εγκαταστήστε λογισμικό εγγραφής οθόνης. Στη συσκευή σας Android, ανοίξτε το Google Play και εγκαταστήστε το AZ Screen Recorder – No Root. Όπως υποδηλώνει το όνομα, δεν χρειάζεται να παίζετε με τις ρυθμίσεις σας και δεν απαιτεί τηλέφωνο με ρίζες – θα πρέπει απλώς να λειτουργεί.

  Πώς να τροποποιήσετε το προτεινόμενο περιεχόμενο και τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat

2) Ανοίξτε το AZ Screen Recorder – Χωρίς Root. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη της εφαρμογής, απλώς ανοίξτε την. Θα πρέπει να εμφανίζεται μια γραμμή εργαλείων στην οθόνη που προσφέρει τέσσερις επιλογές – εγγραφή, ρυθμίσεις, συλλογή και έξοδος. Απλώς πατήστε το κουμπί εγγραφής (μεγάλο κυκλικό κόκκινο κουμπί) για να ξεκινήσει η εγγραφή.

3) Ανοίξτε το Snapchat. Τώρα η εφαρμογή καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην οθόνη, είναι ασφαλές να ανοίξετε το Snapchat και να παίξετε το βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να ακούγεται δυνατά ο ήχος του τηλεφώνου σας κατά τη διάρκεια αυτού του μέρους του σεμιναρίου, καθώς εάν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία, δεν θα εγγραφεί ήχος.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Snapchat

4) Ολοκληρώστε την εγγραφή. Μόλις προβληθεί το Snapchat, απλώς σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να αποκτήσετε πρόσβαση στη γραμμή ειδοποιήσεων. Θα πρέπει να δείτε μια ειδοποίηση που λέει “Στοιχεία ελέγχου εγγραφής”. Απλώς πατήστε αυτό και η εγγραφή σας θα πρέπει να τελειώσει. Θα πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση ότι το βίντεο είναι έτοιμο για προβολή και θα σας ζητηθεί να το ανοίξετε στην εφαρμογή AZ Screen Recorder – αλλά όχι.

5) Κατευθυνθείτε στη Γκαλερί. Το AZ Screen Recorder παρέχει ενσωματωμένα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπουν να περικόψετε το βίντεό σας, αν και σημειώνει ότι είναι μια λειτουργία “Pro” και απαιτεί πληρωμή πριν είναι προσβάσιμο. Αντίθετα, κατευθυνθείτε στην εφαρμογή Gallery και εντοπίστε την πρόσφατη εγγραφή της οθόνης σας. Μόλις εντοπιστεί, πατήστε τη γραμμή μενού (τρεις κουκκίδες) και επιλέξτε Επεξεργασία.

  Πώς να διαγράψετε αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Snapchat

6) Επεξεργασία και εξαγωγή. Περικόψτε το βίντεο ώστε να σας απομένει μόνο το βίντεο του Snapchat και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το βίντεο. Voila! Μπορεί να έχετε τον μετρητή Snapchat στην επάνω δεξιά γωνία, αλλά έχετε αποθηκεύσει το βίντεο του Snapchat για πάντα – και εν αγνοία των αποστολέων.