Πώς να φτιάξετε το γράφημα Viral Spotify Pie για να δείτε τα κορυφαία είδη μουσικής, τους καλλιτέχνες σας

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε το Spotify Wrapped, τη λειτουργία αναθεώρησης του τέλους έτους της εταιρείας που αναδεικνύει τα κορυφαία τραγούδια, καλλιτέχνες και είδη που ακούσατε τον περασμένο χρόνο. Ενώ απέχουμε ακόμη μήνες από το Spotify Wrapped 2022, μια νέα τάση έχει γίνει viral στα social media και βλέπει τους χρήστες να μοιράζονται ένα γράφημα πίτας με τα κορυφαία είδη και τους καλλιτέχνες του Spotify. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το γράφημα πίτας Spotify και να δείτε τα κορυφαία είδη μουσικής και τους καλλιτέχνες σας.

Ελέγξτε το διάγραμμα Pie του Spotify (2022)

1. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Spotify Pie στο Github εδώ και κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Σύνδεση στο Spotify» για να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Spotify.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό VK

2. Όταν εμφανιστεί η οθόνη σύνδεσης, εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο Spotify και κάντε κλικ στο κουμπί «Σύνδεση» για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

3. Όταν λάβετε το μήνυμα αίτησης άδειας, κάντε κλικ στο κουμπί «Συμφωνώ» για να συνεχίσετε. Αυτό απαιτείται για την πρόσβαση της υπηρεσίας στη δραστηριότητα ακρόασης Spotify. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα συνδεδεμένων εφαρμογών του Spotify για να ανακαλέσετε αυτήν την άδεια αργότερα.

4. Το Spotify Pie θα δημιουργήσει τώρα ένα γράφημα πίτας που θα περιλαμβάνει τα κορυφαία είδη μουσικής μαζί με τους κορυφαίους καλλιτέχνες σε αυτά τα είδη. Η κύλιση προς τα κάτω στον ιστότοπο αποκαλύπτει μια λίστα με τους κορυφαίους καλλιτέχνες σας σε διάφορα είδη. Μπορείτε να δείτε το διάγραμμα πίτας μου εδώ:

  Πώς να παρακολουθήσετε το Disney+ από απόσταση με φίλους χρησιμοποιώντας το GroupWatch

Δοκίμασα το Spotify Pie στον λογαριασμό μου και μου άρεσε η αναπαράσταση πίτας των αγαπημένων μου ειδών. Ωστόσο, νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο αν ο ιστότοπος είχε έναν εγγενή τρόπο κοινής χρήσης των γραφημάτων. Προς το παρόν, θα πρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης για να μοιραστείτε τα στατιστικά σας. Πέρα από αυτή τη μικρή ταλαιπωρία, το Spotify Pie είναι ένα βολικό εργαλείο για να βρείτε και να μοιραστείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και είδη με φίλους.

Δείτε τα στατιστικά σας στο Spotify σε ένα γράφημα πίτας

Λοιπόν, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δείτε και να μοιραστείτε το γράφημα πίτας Spotify. Αν και αυτός είναι ένας υπέροχος τρόπος για να οπτικοποιήσετε τη δραστηριότητα ακρόασης σας στο Spotify, δεν είναι η μόνη διέξοδος. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δείτε τη λίστα μας που περιγράφει λεπτομερώς οκτώ τρόπους για να ελέγξετε τα στατιστικά του Spotify. Και για περισσότερες τέτοιες συμβουλές, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στις καλύτερες συμβουλές και κόλπα του Spotify.

  Πώς να διώξετε κάποιον από το Netflix