Πώς να παρακολουθήσετε το Disney+ από απόσταση με φίλους χρησιμοποιώντας το GroupWatch

Η παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών με τους φίλους και την οικογένειά σας είναι υπέροχη, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να το κάνετε όταν δεν είστε μαζί. Το Disney+ έχει μια δυνατότητα που ονομάζεται «GroupWatch» που διευκολύνει την παρακολούθηση των αγαπημένων σας τίτλων της Disney μαζί, αλλά από απόσταση.

GroupWatch είναι παρόμοιο με αυτό της AmazonΠαρακολουθήστε το Party” χαρακτηριστικό. Μπορείτε να προσκαλέσετε οποιονδήποτε έχει συνδρομή Disney+ (έως και επτά άτομα συνολικά) να παρακολουθήσει μαζί σας μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή σε πραγματικό χρόνο. Όταν κάποιος διακόπτει το βίντεο, τίθεται σε παύση για όλους. Η ροή παραμένει συγχρονισμένη για ολόκληρη την ομάδα.

  Πώς να μετρήσετε την απόσταση με την εφαρμογή Google Maps

Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί iPhone, iPad, Android, Roku, Chromecast και οποιοδήποτε άλλο μέρος μπορείτε να παρακολουθήσετε το Disney+. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε και να παρακολουθήσετε κάτι μαζί χωρίς να είστε πραγματικά μαζί.

Αρχικά, ανοίξτε το Disney+ στη συσκευή σας και βρείτε κάτι να παρακολουθήσετε. Στην οθόνη τίτλου, επιλέξτε το εικονίδιο GroupWatch.

Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε άτομα στην ομάδα σας. Επιλέξτε το εικονίδιο “+” δίπλα στη φωτογραφία του προφίλ σας.

Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αντιγράψετε έναν σύνδεσμο για να τον στείλετε στους φίλους και την οικογένειά σας. Εάν βρίσκεστε σε μια συσκευή με ενσωματωμένο μενού κοινής χρήσης, όπως μια συσκευή iPhone ή Android, θα μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση του συνδέσμου απευθείας σε μια άλλη εφαρμογή.

  Πώς να αναγνωρίσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα Touch ID

Καθώς οι χρήστες ανοίγουν τον σύνδεσμο και συμμετέχουν στη ροή, θα δείτε το avatar τους να εμφανίζεται. Επιλέξτε «Έναρξη ροής» για να ξεκινήσετε την ταινία ή την τηλεοπτική εκπομπή.

Μόλις ξεκινήσει η ροή, ο καθένας μπορεί να την ελέγξει. Αυτό περιλαμβάνει αναπαραγωγή/παύση, γρήγορη προώθηση, επαναφορά και αναζήτηση. Οι αλλαγές εμφανίζονται στην οθόνη.

Το άλλο μέρος του GroupWatch είναι το Reactions. Αυτά είναι emoji για διαφορετικές αντιδράσεις που θα εμφανιστούν στην οθόνη ενώ παρακολουθείτε. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνείτε τα συναισθήματά σας με την ομάδα χωρίς να αποσπάτε πολύ την προσοχή.

Στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού, είναι τόσο απλό όσο το να τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο emoji και να κάνετε κλικ σε μια Αντίδραση. Σε κινητές συσκευές, το Reactions μπορεί να αφαιρεθεί από τη δεξιά πλευρά της οθόνης.

  Πώς να στείλετε και να δείτε συνδέσμους στο Snapchat

Όταν χρησιμοποιείτε το GroupWatch στην τηλεόρασή σας, είτε με μετάδοση, χρησιμοποιώντας αποκωδικοποιητή ή έξυπνη τηλεόραση, η κινητή συσκευή σας γίνεται “τηλεχειριστήριο” για τις αντιδράσεις.

Αυτό είναι λίγο πολύ. Εάν θέλετε πραγματικά να συνομιλήσετε με την ομάδα σας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή εφαρμογή ή να της στείλετε μήνυμα.