Πώς να διώξετε κάποιον από το Netflix

Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να μοιράζονται τον λογαριασμό τους στο Netflix με άλλους χρήστες. Ωστόσο, αν ανησυχείτε ότι κάποιος άλλος έχει αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Netflix με κακό τρόπο ή εάν απλώς ενοχλείτε με τους ανθρώπους που τυλίγονται στο Netflix σας και δεν σας αφήνουν να παρακολουθήσετε τίποτα στην υπηρεσία ροής, θα πρέπει να σκεφτείτε να τον διώξετε από το Netflix σας. λογαριασμός. Εξάλλου, είναι απογοητευτικό όταν επιστρέφετε στο σπίτι για να παρακολουθήσετε μια από τις καλύτερες νέες τηλεοπτικές εκπομπές στο Netflix και λαμβάνετε ένα σφάλμα που σας λέει ότι πάρα πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας. Λοιπόν, ορίστε πώς να διώξετε κάποιον από το Netflix γρήγορα και εύκολα.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον από τον λογαριασμό σας στο Netflix (2022)

Μπορεί να θέλετε να διώξετε άτομα από τον λογαριασμό σας στο Netflix για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, συνδεθήκατε προσωρινά μέσω της τηλεόρασης του φίλου σας και τώρα απολαμβάνει το χρόνο του με τον λογαριασμό σας. Ή, ενδέχεται να υπάρχει κάποια κακόβουλη δραστηριότητα κατά την οποία ο λογαριασμός σας στο Netflix έχει παραβιαστεί. Έχω καλύψει τον τρόπο αναγνώρισης και αφαίρεσης μιας συσκευής από τον λογαριασμό σας στο Netflix σε αυτόν τον οδηγό.

Λάβετε υπόψη ότι το Netflix συνιστά τη χρήση λογαριασμού σε ένα μόνο σπίτι. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το Netflix από πολλές τοποθεσίες, μπορεί να επισημάνει τον λογαριασμό σας ως ύποπτο και να τον βάλει σε αναμονή. Μοιράστηκα ορισμένα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λάβετε υπόψη για να προστατέψετε τον λογαριασμό σας στο Netflix και να αποφύγετε τον κόπο να τον χάσετε εάν τον χρησιμοποιούν πολλά άτομα.

  Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Instagram

Πώς να βρείτε συνδεδεμένες συσκευές στο Netflix

Πρώτον, είναι καλύτερα να γνωρίζετε τυχόν ύποπτες συσκευές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας στο Netflix. Ας υποθέσουμε ότι σας αρέσει να παρακολουθείτε το Netflix στην εκπληκτική 4K UHD Smart TV σας. Τώρα, αν δείτε ένα φορητό υπολογιστή Windows με ροή περιεχομένου από τον λογαριασμό σας, αλλά δεν έχετε συνδεθεί ποτέ από συσκευή Windows, αυτό είναι ύποπτο.

Η πρόσφατη δραστηριότητα ροής συσκευής στο Netflix μας δείχνει ποιες συσκευές χρησιμοποίησαν τον λογαριασμό πρόσφατα. Εμφανίζει επίσης τη διεύθυνση IP για κάθε συσκευή, τοποθεσία και τον τελευταίο χρόνο ροής. Μπορείτε να διαβάσετε το όνομα της συσκευής για να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση εάν θέλετε να αφαιρέσετε τη συσκευή από τον λογαριασμό σας ή όχι. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές στον λογαριασμό σας στο Netflix.

  • Συνδεθείτε στο Netflix από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία και μεταβείτε στις ρυθμίσεις “Λογαριασμός” από το αναπτυσσόμενο μενού.

  • Εδώ, κάντε κλικ στην «Πρόσφατη δραστηριότητα ροής συσκευής» στην ενότητα Ρυθμίσεις.

  • Η επόμενη σελίδα θα σας δείξει μια λίστα με όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό σας στο Netflix, καθώς και τις τρεις τελευταίες φορές που κάποιος χρησιμοποίησε μια συγκεκριμένη συσκευή για ροή από μια συγκεκριμένη διεύθυνση IP. Θα δείτε επίσης την τοποθεσία από την οποία η συσκευή έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Εάν βρείτε οτιδήποτε ύποπτο, όπως άγνωστες συσκευές ή διευθύνσεις IP, είναι προτιμότερο να αποκλείσετε αυτήν τη συσκευή.

Καταργήστε όλες τις συσκευές για να απομακρύνετε κάποιον από το Netflix

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας από το μενού επιλογών στο Netflix. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή να απομακρυνθεί μια μεμονωμένη συσκευή. Επομένως, πρέπει να αποσυνδεθείτε από όλες τις συσκευές ταυτόχρονα από τη σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού. Αυτή η ρύθμιση αποσυνδέεται και καταργεί κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Netflix και όλοι θα πρέπει να συνδεθούν ξανά. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό.

  • Συνδεθείτε στο Netflix χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στη συνέχεια, μεταβείτε στις ρυθμίσεις “Λογαριασμός” τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.
  Πώς να κάνετε κράτηση για ένα Uber στους Χάρτες Google

  • Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή «Έξοδος από όλες τις συσκευές» που είναι διαθέσιμη στην ενότητα Ρυθμίσεις.

  • Επιβεβαιώστε την επιλογή σας στην επόμενη σελίδα κάνοντας κλικ στο μπλε κουμπί «Έξοδος».

Και λίγο πολύ αυτό είναι. Το Netflix θα αποσυνδέει πλέον τον λογαριασμό σας από κάθε συσκευή, συμπεριλαμβανομένης αυτής που χρησιμοποιείτε για αυτήν τη διαδικασία. Το επόμενο βήμα θα ήταν να συνδεθείτε ξανά και να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης το συντομότερο δυνατό, κάτι που μας οδηγεί στην επόμενη ενότητα.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης στο Netflix

Η αλλαγή κωδικών πρόσβασης είναι απαραίτητη εάν άλλα άτομα κάνουν κατάχρηση του λογαριασμού σας στο Netflix. Μερικές φορές, οι άνθρωποι αποθηκεύουν κωδικούς πρόσβασης στις συσκευές τους για γρήγορη πρόσβαση, επομένως η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης θα τους περιορίσει από τη σύνδεσή τους ξανά. Αφού αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να επιλέξετε με ποιον θα τον μοιραστείτε και να διαχειριστείτε τον αριθμό των συσκευών που επιτρέπετε να συνδεθούν στο λογαριασμός. Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Netflix.

  • Συνδεθείτε στο Netflix χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων “Λογαριασμός” τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο του προφίλ.

  • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης” που είναι διαθέσιμη στην ενότητα “Μέλη και χρέωση”.

  • Στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε τον τρέχοντα και τον νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στην Αποθήκευση.

Θυμηθείτε να επιλέξετε το πλαίσιο λέγοντας, “Απαιτείται από όλες τις συσκευές να συνδεθούν ξανά με τον νέο κωδικό πρόσβασης”, για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι νέες συσκευές πρέπει να εισαγάγουν τα νέα διαπιστευτήρια για τον λογαριασμό σας στο Netflix.

Εάν ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί και κάποιος άλλος έχει αλλάξει τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας δευτερεύουσες μεθόδους. Διαβάστε τον λεπτομερή οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αλλαγής των κωδικών πρόσβασης Netflix για να μάθετε περισσότερα.

Μέτρα ασφαλείας για να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό σας στο Netflix

Ίσως αναρωτιέστε γιατί κάποιος θα χακάρει έναν λογαριασμό Netflix. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το κάνετε αυτό, αλλά ένα δευτερεύον κίνητρο είναι να αποκτήσετε αναγνωριστικά email και κωδικούς πρόσβασης. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνήθως τον ίδιο κωδικό πρόσβασης για πολλούς ιστότοπους και εφαρμογές, καθώς είναι πιο εύκολο να τον θυμούνται. Επομένως, εάν ένας χάκερ αποκτήσει πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Netflix, μπορεί επίσης να διεισδύσει στους άλλους διαδικτυακούς λογαριασμούς σας.

  Τρόπος δημιουργίας σημειώσεων συνάντησης του Microsoft Teams

Συνιστώ να χρησιμοποιήσετε έναν μοναδικό κωδικό πρόσβασης για το Netflix, το οποίο είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς. Ακόμα κι αν μοιράζεστε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης, οι άλλοι λογαριασμοί σας θα πρέπει να είναι ασφαλείς. Επιπλέον, εάν δυσκολεύεστε να θυμηθείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας, χρησιμοποιήστε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Θα αποθηκεύσει όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σας με ασφάλεια και θα προτείνει ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και για εσάς.

Τέλος, εάν ο λογαριασμός σας στο Netflix έχει παραβιαστεί και δεν μπορείτε να τον ανακτήσετε, ακυρώστε τη συνδρομή σας στο Netflix για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις. Μπορείτε να διακόψετε τις πληρωμές από την εταιρεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, εάν δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στον λογαριασμό σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχει το Netflix έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων;

Όχι, το Netflix δεν διαθέτει έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων κατά τη σύνταξη αυτού του άρθρου.

Σας ειδοποιεί το Netflix για ύποπτες συνδέσεις;

Ναι, εάν το Netflix εντοπίσει νέα σύνδεση από τον λογαριασμό σας, στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης στην κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Εάν θεωρείτε ότι η σύνδεση είναι ύποπτη, αλλάξτε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix.

Μπορώ να αφαιρέσω μία μόνο συσκευή από το Netflix;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε ούτε μία συσκευή από το Netflix. Εάν θέλετε να διώξετε άτομα, πρέπει να αφαιρέσετε όλους αμέσως από τον λογαριασμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας με περιορισμένα άτομα για να κρατήσετε υπό έλεγχο τις οθόνες ροής.

Αποσυνδέεται το Netflix όταν αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας;

Εάν επιλέξετε να επιλέξετε το πλαίσιο που λέει “Απαιτείται να συνδεθούν ξανά όλες οι συσκευές χρησιμοποιώντας νέο κωδικό πρόσβασης”, το Netflix θα αποσυνδέσει τον λογαριασμό σας από κάθε συσκευή. Ωστόσο, δεν θα σας αποσυνδεθεί από την τρέχουσα συσκευή σας.

Κλείστε τους ανθρώπους που κατακλύζουν τον λογαριασμό σας στο Netflix εύκολα

Έτσι, βασικά, μπορείτε να διώξετε εύκολα κάποιον από τον λογαριασμό σας στο Netflix. Σε περίπτωση που κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το προφίλ σας για να μεταδώσει ροή και να ανακατέψει τις προτάσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε να διαγράψετε επίσης το ιστορικό Netflix και να διορθώσετε τη προτεινόμενη ροή σας. Επιπλέον, εάν αισθάνεστε υπερβολικά μικροί απέναντι στον ανεπιθύμητο streamer, μπορείτε να διαγράψετε το προφίλ του και από τον λογαριασμό σας στο Netflix. Ας ελπίσουμε ότι το Netflix θα φέρει κάποια μέρα μια δυνατότητα για να αποκλείσει μεμονωμένες συσκευές, αλλά μέχρι τότε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό και να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας Netflix χρησιμοποιείται μόνο για άτομα που θέλετε.