Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό VK

Το VKontakte είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων της Ρωσίας. Είναι σαν τη ρωσική έκδοση του Facebook. Ωστόσο, είναι πιθανό μόνο ένας μικρός αριθμός ατόμων που κατοικούν εκτός Ρωσίας να γνωρίζουν το VK και να το έχουν χρησιμοποιήσει. Μπορεί να έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό από περιέργεια ή για να επικοινωνήσετε με Ρώσους φίλους. Ωστόσο, οι Ρώσοι φίλοι σας μπορεί να έχουν εγγραφεί στο Facebook, καθιστώντας το VKontakte απαρχαιωμένο. Εάν είστε ένας από αυτούς που έχουν καταχωρίσει έναν λογαριασμό μόνο για να ανακαλύψουν αργότερα ότι δεν συμβαίνει αυτό, είναι καλύτερο να τον αφαιρέσετε. έχουμε την πλάτη σου. Θα σας δείξουμε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Vkontakte (VK) σε αυτό το άρθρο.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό VK

Ας ξεκινήσουμε με την αρχειοθέτηση των δεδομένων στον λογαριασμό σας VKontakte. Το VKontakte θα σας στείλει με email ένα αρχείο με όλες τις πληροφορίες σας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να περιμένετε να λάβετε όλα όσα έχετε συλλέξει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο VKontakte. Επειδή η εταιρεία απαγορεύει τη λήψη μουσικής και ταινιών, το αρχείο θα είναι άχρηστο από αυτή την άποψη. Για την εξαγωγή αρχείων πολυμέσων από το VK, υπάρχει μια πληθώρα προγραμμάτων και προσθηκών διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι δεν είναι όλα εξουσιοδοτημένα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι αναξιόπιστα ή ακόμη και κακόβουλα. Ως αποτέλεσμα, δεν συνιστούμε τη χρήση τους. Μπορείτε ακόμα να διατηρήσετε πολλές σημαντικές πληροφορίες:

  • Συνομιλίες μεταξύ ατόμων: Όλες οι συνομιλίες σας με άτομα και κοινότητες, ακόμη και αυτές που αφαιρέσατε πρόσφατα, θα σας αποσταλούν μέσω email (όχι νωρίτερα από έξι μήνες πριν από τη δημιουργία του αρχείου).

  • Οι αναρτήσεις σας: Πιο συγκεκριμένα, το κείμενο των αναρτήσεών σας, το οποίο περιλαμβάνει συνδέσμους προς φωτογραφίες, βίντεο και τις ίδιες τις αναρτήσεις, καθώς και μια υπενθύμιση ότι περιλάμβαναν ήχο (αν ήταν). Με άλλα λόγια, όταν αφαιρείτε το προφίλ σας, τα αρχεία πολυμέσων στις αναρτήσεις σας διαγράφονται, αλλά εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα άλλων ατόμων που δημοσιεύσατε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο αρχείο.

  • Οι εικόνες σας. Θα λάβετε μια σελίδα HTML που περιέχει όλα τα άλμπουμ σας, τις αποθηκευμένες φωτογραφίες και τις φωτογραφίες στις οποίες έχετε επισημανθεί. Είναι αλήθεια ότι οι φωτογραφίες δημοσιεύονται από τους διακομιστές VKontakte σε αυτόν τον ιστότοπο και μπορούν να προβληθούν μόνο όταν βρίσκονται σε αυτούς τους διακομιστές. Θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας για τουλάχιστον άλλες 210 ημέρες μετά τη διαγραφή του, δίνοντάς σας άφθονο χρόνο για να τα ανακτήσετε. Μπορούν να διαγραφούν μετά από αυτό, γι’ αυτό συνιστούμε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας μιμίδια ένα-ένα.

  • Λίστες φίλων, καθώς και άτομα και κοινότητες που σας ενδιαφέρουν. Θα μπορείτε να δείτε τις δημοσιεύσεις τους ακόμα κι αν διαγράψετε τον λογαριασμό σας, εάν τέτοια προφίλ δεν περιορίζονται σε μη εγγεγραμμένα άτομα.

  • Πληροφορίες για το προφίλ σας: Δημιουργείται μια σελίδα HTML με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, τη φωτογραφία χρήστη, τη λίστα με τα χόμπι, τις αγαπημένες σας προτάσεις και άλλες πληροφορίες που έχετε μοιραστεί για τον εαυτό σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημιουργία του αρχείου μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες, επομένως δεν υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσετε γρήγορη λήψη και διαγραφή. Όταν η διοίκηση του VKontakte σάς δώσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο προς το αντίγραφο ασφαλείας, αποθηκεύστε το αμέσως. το αρχείο θα είναι προσβάσιμο μόνο για μία εβδομάδα για λήψη. Παρακάτω είναι οι μέθοδοι διαγραφής λογαριασμού VK σε διάφορες πλατφόρμες.

Σημείωση: Μετά από 210 ημέρες, ο λογαριασμός σας VK θα καταστραφεί οριστικά εάν τον καταργήσετε.

Μέθοδος 1: Μέσω της επίσημης τοποθεσίας

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη δουλειά τώρα που έχετε εξοικονομήσει ό,τι μπορείτε. Είναι απλό να φύγετε από το VKontakte. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Vkontakte (VK) στα Windows.

1. Μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο VKontakte και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, κάντε κλικ στο εικονίδιο φωτογραφίας χρήστη.

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κύλιση μέχρι κάτω και επιλέξτε την επιλογή Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας εδώ.

4. Επιλέξτε έναν λόγο και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή λογαριασμού.

Μέθοδος 2: Μέσω της εφαρμογής VK

Είναι πιθανό να μην έχετε πρόσβαση σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή και να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό VK. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στην εφαρμογή για κινητά VKontakte. Για να αποσυνδεθείτε από το κοινωνικό δίκτυο σε ένα smartphone, πρέπει πρώτα να κάνετε check in χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης. Ακολουθούν τα βήματα για τη διαγραφή του VKontakte στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή VK και πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ.

2. Επιλέξτε την επιλογή Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο προφίλ σας.

4. Εδώ, πατήστε στην επιλογή Ασφάλεια και σύνδεση.

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού αναγνωριστικού VK.

6. Τέλος, πατήστε το κουμπί Διαγραφή λογαριασμού.

Πώς να διαγράψετε μια σελίδα στην οποία δεν έχετε πρόσβαση

Τώρα που ξέρετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό VK και μπορείτε να δείτε, η διαγραφή ενός προφίλ VKontakte δεν είναι δύσκολη. Αλλά η διαγραφή μιας σελίδας στην οποία δεν έχετε πρόσβαση μπορεί να είναι δύσκολη. Δείτε πώς μπορείτε να προσπαθήσετε να διαγράψετε μια σελίδα στην οποία δεν έχετε πρόσβαση. Αρχικά, ας προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε την πρόσβαση:

1. Μεταβείτε στη σελίδα Είσοδος λογαριασμού VK.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο Continue.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης.

4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθείτε.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα σημεία που δίνονται εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση.

  • Εάν δεν θυμάστε λεπτομέρειες ή δεν μπορείτε να βρείτε το συσχετισμένο τηλέφωνό σας, χρησιμοποιήστε τη φόρμα ανάκτησης για να καθορίσετε το σύνδεσμο προς τη σχετική σελίδα.
  • Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου και να επικυρώσετε την ταυτότητά σας από το κοινωνικό δίκτυο.
  • Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να θυμάστε είτε τον αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για να συνδέσετε τη σελίδα ή έναν από τους προηγούμενους κωδικούς πρόσβασης ή καλύτερα και τους δύο. Εάν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα, θα σας ζητηθεί να τραβήξετε μια φωτογραφία σας στο φόντο της εφαρμογής και να την υποβάλετε.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω άλλου λογαριασμού ως τελευταία επιλογή.

Εάν έχετε παρακάνει τα άβαταρ των anime και τα φτιαγμένα ονόματα, είναι απίθανο να λάβετε βοήθεια. Ωστόσο, εάν το προφίλ που θέλετε να διαγράψετε περιλαμβάνει το πραγματικό σας όνομα και τη φωτογραφία, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1. Συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό, κάντε κλικ στο σύμβολο avatar στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Βοήθεια από το αναπτυσσόμενο μενού.

3. Αναπτύξτε την απάντηση στην ερώτηση Πώς μπορώ να αποκλείσω έναν λογαριασμό στον οποίο δεν έχω πρόσβαση; στη λίστα Συχνών Ερωτήσεων που προκύπτει.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Αποκλεισμός παλιού λογαριασμού από κάτω.

5. Θα σας ζητηθεί να περιγράψετε το πρόβλημα, να παράσχετε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο και να επισυνάψετε δύο φωτογραφίες: μια από εσάς στο φόντο του αιτήματος αποκλεισμού και μια άλλη από εσάς στο φόντο του αιτήματος αποκλεισμού.

6. Συμπληρώστε τα κενά, ανεβάστε τα απαιτούμενα αρχεία και υποβάλετε το αίτημα.

7. Περιμένετε απάντηση από το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες τους.

Τι συμβαίνει εάν ο λογαριασμός σας VK διαγραφεί;

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της VK, όλα τα δεδομένα σας δεν θα διαγραφούν για τουλάχιστον έξι μήνες μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας. Τα σχόλια και τα like σας δεν θα διαγραφούν. Στις λίστες φίλων και μελών της κοινότητας, το όνομά σας θα εξακολουθεί να εμφανίζεται.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Θα αποκατασταθεί ο διαγραμμένος λογαριασμός μου VK;

Απάντηση: Μέσα σε 7 μήνες, θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας (210 ημέρες). Οι πληροφορίες της σελίδας σας και το περιεχόμενο θα είναι ξανά διαθέσιμα. Ο λογαριασμός σας θα τερματιστεί πλήρως μετά από 7 μήνες.

Ε2. Τι πρέπει να κάνω εάν ο λογαριασμός μου έχει τεθεί σε αναστολή;

Απάντηση: Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να ανακαλύψετε τον λόγο της απαγόρευσής σας και το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις διαδικασίες για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στη σελίδα σας. Για να αποφύγετε την εκ νέου απαγόρευση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες ασφαλείας.

***

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες και ότι μπορέσατε να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό VKontakte VK. Ενημερώστε μας ποια τεχνική ήταν η πιο ωφέλιμη για εσάς. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια.

  Πώς να ακολουθήσετε μια επαφή Skype