Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αυτοκόλλητα WhatsApp σε Android και iPhone

Βασικά Takeaways

  • Χρησιμοποιήστε εφαρμογές δημιουργίας αυτοκόλλητων σε Android και iOS για να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα WhatsApp. Το Sticker Maker είναι μια δωρεάν εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών.
  • Στο iOS, μπορείτε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε αυτοκόλλητα χωρίς εφαρμογή τρίτου μέρους. Απλώς κόψτε το θέμα της εικόνας και σύρετέ το σε μια συνομιλία WhatsApp.
  • Οι περισσότερες εφαρμογές αυτοκόλλητων τρίτων σάς επιτρέπουν να μετατρέπετε βίντεο και GIF σε κινούμενα αυτοκόλλητα. Το Sticker.ly είναι μια δωρεάν εφαρμογή που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Τα αυτοκόλλητα WhatsApp ξεκλειδώνουν έναν εντελώς νέο τρόπο έκφρασης και αλληλεπίδρασης στην πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πρωτότυπα αυτοκόλλητα αντί για τα προεπιλεγμένα σύνολα; Δείτε πώς να φτιάξετε τα δικά σας αυτοκόλλητα WhatsApp στο smartphone σας…

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή Sticker Maker σε Android και iOS

Εκτός από τη λήψη αυτοκόλλητων απευθείας από το WhatsApp, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα WhatsApp χρησιμοποιώντας εφαρμογές δημιουργίας αυτοκόλλητων. Αυτές οι εφαρμογές τρίτων είναι διαθέσιμες τόσο στο Google Play Store όσο και στο Apple Store.

Υπάρχουν πολλές από αυτές τις εφαρμογές και οι περισσότερες χρησιμοποιούν ένα μοντέλο τιμολόγησης freemium. Εάν χρησιμοποιείτε Android, πιθανότατα θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε μία από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας αυτοκόλλητων για Android.

Γενικά, αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να επιλέξετε μια εικόνα από τη συλλογή σας, καθώς και να αλλάξετε το μέγεθος και να την επεξεργαστείτε για να αφαιρέσετε τυχόν ανεπιθύμητα στοιχεία. Αυτά τα πακέτα αυτοκόλλητων μπορούν στη συνέχεια να φορτωθούν στο WhatsApp και να προστεθούν στη συλλογή σας.

  Πώς να ρυθμίσετε την εικόνα προφίλ Whatsapp χωρίς περικοπή - 2023

Αυτοκόλλητο (το οποίο ονομάζεται Sticker Maker Studio στο iOS) είναι μια δωρεάν εφαρμογή δημιουργίας αυτοκόλλητων WhatsApp για πολλαπλές πλατφόρμες. Θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα την πρώτη σας συλλογή αυτοκόλλητων.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα WhatsApp με το Sticker Maker:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στην καρτέλα Τα αυτοκόλλητα μου. Στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργία νέου πακέτου αυτοκόλλητων.
  • Δώστε στο πακέτο σας ένα όνομα και συμπληρώστε το όνομά σας ως συγγραφέα.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε το δημιουργημένο πακέτο και να προσθέσετε αυτοκόλλητα σε αυτό.
  • Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από τα πλαίσια με αριθμό 1-30 για να προσθέσετε το πρώτο σας αυτοκόλλητο. Για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα από τις φωτογραφίες σας, επιλέξτε Άνοιγμα συλλογής και περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη σας για την εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
  • Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τα μέρη της εικόνας που θέλετε να κάνετε αυτοκόλλητο. Το Smart Select λειτουργεί καλά για τις περισσότερες εικόνες με διαφανές φόντο. Διαφορετικά, θα πρέπει να πάτε είτε με Επιλογή όλων είτε με τα πιο ακριβή εργαλεία επιλογής στα δεξιά.
  • Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και ένα χρωματιστό περίγραμμα πριν κάνετε κλικ στο Αποθήκευση αυτοκόλλητου.
  • Το αυτοκόλλητο θα προστεθεί στη συσκευασία. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 30 αυτοκόλλητα σε ένα πακέτο κάνοντας κλικ στα υπόλοιπα πλαίσια και ακολουθώντας την ίδια διαδικασία.
  • Όταν τελειώσετε, επιλέξτε Προσθήκη στο WhatsApp για να στείλετε το πακέτο στο WhatsApp. Στη δωρεάν έκδοση, θα εμφανιστεί μια διαφήμιση πριν μπορέσετε να προσθέσετε το πακέτο.
  • Κάνοντας κλικ σε ένα αυτοκόλλητο εμφανίζεται ένα μενού όπου μπορείτε να αλλάξετε τα emoji που ταιριάζουν με το αυτοκόλλητο. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα emojis για να αναζητήσετε τα αυτοκόλλητα σας στο WhatsApp.

      Δείτε πώς λειτουργούν τα στιγμιότυπα οθόνης στο Android

    Λήψη: Δημιουργία αυτοκόλλητων για Android | iOS (Δωρεάν, με διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

    Δημιουργήστε ένα αυτοκόλλητο WhatsApp επικολλώντας μια φωτογραφία στο iOS

    Αν και δεν υπάρχει εγγενής τρόπος δημιουργίας αυτοκόλλητων στο WhatsApp για Android, οι χρήστες iOS μπορούν να μετατρέψουν τις φωτογραφίες τους σε αυτοκόλλητα χωρίς να χρησιμοποιούν εφαρμογή τρίτου μέρους. Αυτή η δυνατότητα εισήχθη το 2023 και βασίζεται στην ικανότητα του λειτουργικού συστήματος να αφαιρεί το θέμα μιας φωτογραφίας από το φόντο της.

    Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε αυτοκόλλητα στο WhatsApp χρησιμοποιώντας φωτογραφίες στο iPhone σας:

  • Μεταβείτε στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να κάνετε αυτοκόλλητο WhatsApp.
  • Πατήστε παρατεταμένα για να αποκόψετε το θέμα της εικόνας από το φόντο.
  • Στη συνέχεια, σύρετε και αποθέστε αυτό το θέμα σε οποιαδήποτε συνομιλία WhatsApp. Ένα μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα ή να προσθέσετε ένα περίγραμμα.
  • Θα λάβετε μια προτροπή για να επιβεβαιώσετε και να στείλετε το αυτοκόλλητό σας. Κάντε κλικ στο Αποστολή.
  • Αυτό το αυτοκόλλητο θα πρέπει να εμφανίζεται στη συλλογή σας μετά την αποστολή του.
  • Αν και αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες με iOS 16 και νεότερες εκδόσεις, λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από τη χρήση μιας εφαρμογής τρίτου κατασκευαστή. Το ενσωματωμένο αυτοκόλλητο του WhatsApp Web σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα.

    Πώς να δημιουργήσετε κινούμενα αυτοκόλλητα WhatsApp

    Οι περισσότερες εφαρμογές αυτοκόλλητων τρίτων σάς επιτρέπουν να μετατρέπετε τα βίντεο και τα αρχεία GIF σας σε κινούμενα αυτοκόλλητα. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα μόνο σε χρήστες premium.

    Ωστόσο, Αυτοκόλλητο.lyμια άλλη εφαρμογή δημιουργίας αυτοκόλλητων πολλαπλών πλατφορμών, σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα κινούμενα αυτοκόλλητά σας δωρεάν.

      Το Bright Weather είναι άλλη μια υπέροχη εφαρμογή και γραφικό στοιχείο καιρού για Android

    Για να δημιουργήσετε κινούμενα αυτοκόλλητα για το WhatsApp, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό είτε με το προφίλ σας στο Google είτε στο Facebook. Η διαδικασία είναι γρήγορη και (δυστυχώς) υποχρεωτική, καθώς δεν μπορείτε να φτιάξετε αυτοκόλλητα WhatsApp χωρίς λογαριασμό.
  • Επιλέξτε Έναρξη και δώστε στην εφαρμογή «πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα πολυμέσα σας». Εάν έχετε ανοίξει την εφαρμογή στο παρελθόν, κάντε κλικ στο εικονίδιο συν.
  • Επιλέξτε Κινούμενα από τη λίστα με τις επιλογές που εμφανίζονται και θα ανοίξει τη συλλογή βίντεο. Επιλέξτε ένα βίντεο από τη βιβλιοθήκη σας ή επιλέξτε ένα GIF (κάντε κλικ στο GIF δίπλα στη Βιβλιοθήκη στο κάτω μέρος).
  • Αφού περικόψετε το βίντεο στο επιθυμητό μήκος, κάντε κλικ στο Τέλος. Στην επόμενη ενότητα, μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, emoji, κείμενο ή άλλο φόντο στο κινούμενο αυτοκόλλητο σας.
  • Κάντε κλικ στην Αποθήκευση και επιλέξτε Νέο πακέτο.
  • Δώστε ένα όνομα στο νέο σας πακέτο και επιλέξτε Δημιουργία. Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε το πακέτο αυτοκόλλητων σας ιδιωτικό πατώντας την εναλλαγή δίπλα στο Ιδιωτικό πακέτο. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να μπορέσετε να συνεχίσετε.
  • Μετά την αποθήκευση, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο WhatsApp για να το προσθέσετε στη συλλογή σας (αφού δείτε τη συνηθισμένη διαφήμιση).
  • Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερα κινούμενα αυτοκόλλητα στο πακέτο σας αφού τα προσθέσετε στη συλλογή σας WhatsApp.

    Λήψη: Sticker.ly για Android | iOS (Δωρεάν, με διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

    Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα. Μπορούν να δώσουν ζωή στις συνομιλίες και τις αλληλεπιδράσεις σας στο WhatsApp και είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και να στείλετε. Λοιπόν, τι περιμένεις? Προχωρήστε και μετατρέψτε τα αγαπημένα σας μιμίδια και εικόνες σε αυτοκόλλητα και μοιραστείτε τα με τους φίλους σας.