Το Bright Weather είναι άλλη μια υπέροχη εφαρμογή και γραφικό στοιχείο καιρού για Android

Χρειάζεστε ομπρέλα σήμερα; Λοιπόν, ο καιρός φαίνεται απλά καλός και ηλιόλουστος, αλλά και πάλι, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι το Google Play Store έχει έναν τόνο εφαρμογών καιρού. Κάποια δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην ακρίβεια, ενώ άλλα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την υπέροχη εμφάνιση. Αλλά αν χρειάζεστε μια εφαρμογή που είναι ταυτόχρονα όμορφη και γεμάτη δυνατότητες, τότε το νέο Bright Weather του LevelUp Studio μπορεί να σας κάνει να ερωτευτείτε τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό και το πλήρες σύνολο πληροφοριών που σας δίνει. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο στην επιχείρηση, αλλά κάνει όλα τα πράγματα που θα περιμένατε από μια εφαρμογή αυτού του είδους. όμορφα γραφικά στοιχεία αρχικής οθόνης, δυνατότητα κοινής χρήσης του καιρού, συναρπαστική διεπαφή χρήστη και οτιδήποτε άλλο.

Η εφαρμογή σας δίνει τον καιρό με τον πιο ολοκληρωμένο δυνατό τρόπο, καθώς παρέχει περισσότερες (ή σχεδόν ίσες) πληροφορίες από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή καιρού που έχω δοκιμάσει. Τα LevelUp Studios διαφημίζουν το Bright Weather καθώς «η όμορφη σχεδίαση συνδυάζει εκπληκτική φωτογραφία με μινιμαλιστικά γραφικά» και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Η εφαρμογή φαίνεται απλά εκπληκτική με τις θολές εικόνες φόντου της.

  Πώς να προσθέσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες έκτακτης ανάγκης από την οθόνη κλειδώματος στο Android 7.0

Η βασική διάταξη περιλαμβάνει ένδειξη θερμοκρασίας στην αρχική οθόνη, όπου μπορείτε να σύρετε προς τα αριστερά και προς τα δεξιά για να αποκαλύψετε περαιτέρω πληροφορίες, όπως πρόβλεψη για το παράθυρο των επόμενων έξι ημερών, χαμηλές και υψηλές ενδείξεις, δείκτη UV, τρέχουσα φάση σελήνης, αίσθηση, ταχύτητα ανέμου και σύντομα. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο ραντάρ που δείχνει την τοποθεσία σας στο χάρτη. Και ακριβώς όπως η πληθώρα άλλων εφαρμογών για τον καιρό, μπορείτε να προσθέσετε πολλές τοποθεσίες σε αυτήν και να τις διατηρήσετε ταυτόχρονα. Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης καλά τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη λειτουργία.

  Πώς να μετρήσετε οτιδήποτε με ένα χαρτί A4 και το τηλέφωνό σας Android

Από την τρέχουσα προβολή καιρού, μπορείτε να πατήσετε το μικρό κουμπί της κάμερας στο επάνω μέρος για να εισέλθετε στο πρόγραμμα εύρεσης προβολής κάμερας, το οποίο σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία ενσωματωμένη στις τρέχουσες καιρικές συνθήκες και να τη μοιραστείτε με άλλους, ας πούμε, σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook ή το Twitter. Το πρόγραμμα εύρεσης προβολής δεν διαθέτει πολλές επιλογές και το μόνο που θα βρείτε είναι ένα κουμπί κουμπώματος προς τα δεξιά.

Το Bright Weather σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να ορίσετε, αυτό που ονομάζει, Έξυπνες Ειδοποιήσεις. Αυτές είναι βασικά προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις για να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με τις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες που καθορίζετε, ας πούμε, όταν η ελάχιστη ή η μέγιστη θερμοκρασία φτάσει σε ένα συγκεκριμένο όριο στην καθορισμένη περιοχή κατά τη διάρκεια καθορισμένων ημερών. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε επίσης να εμφανίσετε την τρέχουσα θερμοκρασία στη γραμμή κατάστασης εάν χρειάζεστε.

  Το Numix είναι ένας υπολογιστής σχεδιασμού υλικού με προηγμένες λειτουργίες trig [Android]

Το Bright Weather δεν αφορά μόνο όμορφες εμφανίσεις στην κύρια εφαρμογή, καθώς το ίδιο μπορείτε να αποκτήσετε με τα widgets στην αρχική σας οθόνη. Όταν τοποθετείτε ένα γραφικό στοιχείο, μπορείτε να καθορίσετε πληροφορίες τοποθεσίας, να αλλάξετε το ρολόι και να ενεργοποιήσετε ταπετσαρίες από το Bing.

Συνολικά μια καλή εφαρμογή για να δημιουργείτε προβλέψεις για πολλές τοποθεσίες, να λαμβάνετε πληροφορίες για τον καιρό από γραφικά στοιχεία και να υπερηφανεύεται για τη διεπαφή χρήστη για τα μάτια. Διαθέτει διαφημίσεις εντός εφαρμογής, αλλά υπάρχει η επιλογή να τις αφαιρέσετε μέσω πληρωμένης αναβάθμισης.

Εγκαταστήστε το Bright Weather από το Play Store