Πώς να ρυθμίσετε την εικόνα προφίλ Whatsapp χωρίς περικοπή – 2023

Στη σημερινή ημερομηνία, το Whatsapp δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης από το Facebook. Είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Για όλα αυτά, χρειάζεστε μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα προφίλ whatsapp, να αλλάξουμε την κατάσταση και να αλλάξουμε τις επιλογές απορρήτου στο whatsapp. Έτσι, επιτρέπει μεγάλη εξατομίκευση. Οι χρήστες μπορούν να αποκρύψουν ή να εμφανίσουν την εικόνα προφίλ και την κατάστασή τους στο whatsapp από άλλους χρήστες.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή που σας επιτρέπει να κρύβεστε από άλλους χρήστες είτε έχετε διαβάσει τα μηνύματά τους είτε όχι. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό απορρήτου. Η ρύθμιση της εικόνας προφίλ του whatsapp είναι μια απλή εργασία.

Και πολλοί χρήστες εκεί έξω το αλλάζουν πολλές φορές την ημέρα. Οι χρήστες χρησιμοποιούν φωτογραφίες προφίλ whatsapp για να δείξουν τα συναισθήματά τους ή να πουν ένα μήνυμα. Υπάρχει όμως ένας περιορισμός στο whatsapp. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν μόνο μια τετράγωνη εικόνα προφίλ.

  15 Καλύτερη αυτόματη απάντηση για WhatsApp

Μερικές φορές γίνεται πολύ εκνευριστικό καθώς ο χρήστης πρέπει να περικόψει το τμήμα της εικόνας που θέλει να ορίσει ως εικόνα προφίλ whatsapp χωρίς περικοπή. Λοιπόν, μην ανησυχείτε παιδιά, υπάρχει λύση σε αυτό. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την εικόνα ως έχει και δεν χρειάζεται να την περικόψετε.

Πώς να ρυθμίσετε την εικόνα προφίλ Whatsapp χωρίς περικοπή.

Παρακάτω δίνονται οι καλύτερες και πιο εύκολες μέθοδοι για να ορίσετε φωτογραφίες προφίλ WhatsApp σε οποιαδήποτε αναλογία διαστάσεων εκτός από 1:1. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να ορίσετε μια πλήρη εικόνα ως εικόνα προφίλ χωρίς να χρειάζεται να περικόψετε τίποτα.

  Το κλείδωμα συνομιλίας εμποδίζει την πρόσβαση στο Facebook, το Messenger και το Whatsapp [Android]

Μέθοδος 1:- Χρησιμοποιήστε το SquareDroid για να ορίσετε εικόνα προφίλ Whatsapp χωρίς περικοπή.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ορίσετε τη φωτογραφία του προφίλ σας στο whatsapp χωρίς περικοπή.

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, οι χρήστες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή SquareDroid κάνοντας κλικ στο Κουμπί λήψης.

Βήμα 2. Ανοίξτε την εφαρμογή μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Βήμα 3. Τώρα στην οθόνη που ανοίγει, πρέπει να πατήσετε Επιλογή φωτογραφίας.

Βήμα 4. Επιλέξτε μια εικόνα που θέλετε να ορίσετε μια εικόνα προφίλ στο whatsapp.

Βήμα 5. Τώρα αποθηκεύστε τη φωτογραφία και ορίστε την ως φωτογραφία προφίλ Whatsapp επιλέγοντάς την από τη συλλογή, όπως κάνετε συνήθως.

Τώρα μπορείτε να ορίσετε αυτήν τη φωτογραφία ως τη φωτογραφία του προφίλ σας στο WhatsApp χωρίς να χρειάζεται να την περικόψετε.

Πρέπει να διαβάσετε: – Κόλπα και αμυχές Whatsapp

Μέθοδος 2:- Χρησιμοποιήστε Χωρίς περικοπή για να ορίσετε την εικόνα προφίλ Whatsapp χωρίς περικοπή.

Ακολουθήστε τα βήματα που γράφτηκαν παρακάτω για να χρησιμοποιήσετε το No Crop για να ορίσετε τη φωτογραφία προφίλ σας στο Whatsapp χωρίς περικοπή.

  Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο WhatsApp

Βήμα 1. Πρώτα απ ‘όλα, ο χρήστης πρέπει να πραγματοποιήσει λήψη του No Crop κάνοντας κλικ στο κουμπί λήψης παρακάτω—βήμα 2. Ανοίξτε την εφαρμογή μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Βήμα 3. Τώρα επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να ορίσετε ως φωτογραφία προφίλ στο whatsapp.

Βήμα 4. Προσαρμόστε τη διαφάνεια του φόντου, το επίπεδο θολότητας και τη θέση.

Βήμα 5. Πατήστε “Αποθήκευση” και ορίστε την εικόνα ως εικόνα προφίλ στο WhatsApp.

Εκτός από αυτήν τη λειτουργικότητα, αυτή η εφαρμογή έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά, όπως emojis, αυτοκόλλητα, φίλτρα κ.λπ. Μπορεί επίσης να κάνει βασική επεξεργασία, όπως αντίθεση φωτεινότητας κ.λπ. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε μια εικόνα προφίλ whatsapp χωρίς να χρειάζεται να κόψτε το.

Αυτό είναι από εμάς στο Πώς να ρυθμίσετε την εικόνα προφίλ Whatsapp χωρίς περικοπή. Εάν έχετε άλλες μεθόδους ή ερωτήσεις σχετικά με αυτό το θέμα, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.