Πώς να ταξινομήσετε τις απαντήσεις στο Quora με ψήφους


Το Quora είναι ένα πολύ καλό μέρος για να λαμβάνετε συμβουλές για σχεδόν οτιδήποτε. Είναι σαν ένα λογικό Reddit όπου οι συζητήσεις δεν καταλήγουν σε λογοπαίγνια και δεν μπορείς να είσαι σκιώδης αποκλεισμός. Υπάρχουν αρκετοί ειδικοί σε θέματα που συμβάλλουν στις συζητήσεις και προσφέρουν τις γνώσεις τους. Οι απαντήσεις ταξινομούνται με βάση έναν αλγόριθμο που μπορεί να μην ταιριάζει σε όλους. Το Quora Upvotes είναι ένα πρόσθετο Firefox και επέκταση Chrome που σας επιτρέπει να ταξινομείτε τις απαντήσεις στο Quora κατά ψήφους.

  Πώς να σταματήσετε το Strava από το να δημοσιοποιεί τη διεύθυνση του σπιτιού σας

Εγκαταστήστε το Quora Upvotes και επισκεφτείτε το Quora. Επισκεφτείτε μια ερώτηση και κάντε κύλιση προς τα κάτω, όπου μπορείτε να δείτε πόσα σχόλια και θετικές ψήφους έχει η ερώτηση. Κάντε κλικ στο κουμπί περισσότερα και θα εμφανιστεί μια νέα επιλογή «Ταξινόμηση κατά ψήφους» στο μενού. Κάντε κλικ σε αυτό και οι απαντήσεις θα ταξινομηθούν.

Η Quora, σε ένα σημείο στο παρελθόν, συνήθιζε να ταξινομεί όλες τις απαντήσεις με βάση τον αριθμό των ψήφων που είχε. Το εγκατέλειψαν υπέρ ενός νέου αλγορίθμου που δίνει καλύτερες, πιο λεπτομερείς προτιμήσεις απαντήσεων.

Μπορεί να φαίνεται ότι μια απάντηση με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων θα είναι καλύτερη από όλες τις άλλες, αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Μια καλή απάντηση, που δημοσιεύτηκε αργότερα, όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι γύρω για να την ψηφίσουν, είναι πιθανό να χαθεί. Ομοίως, μόνο και μόνο επειδή μια ερώτηση έχει πολλές θετικές ψήφους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι μια καλή απάντηση. Το Reddit είναι μια απόδειξη όπου οι κακές απαντήσεις είναι μερικές φορές οι πιο θετικές.

  Τι σημαίνει «IDK» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι το σύστημα ψηφοφορίας είναι άχρηστο. Οι καλές απαντήσεις συγκεντρώνουν περισσότερες ψήφους και θα πρέπει πάντα να υπάρχει τρόπος να βρείτε ποιες απαντήσεις είχαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτές που ο αλγόριθμος έκρινε ότι είναι οι καλύτερες απαντήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο για να ταξινομήσετε τις απαντήσεις στο Quora κατά ψήφους. Το θέμα είναι; έχετε μια επιλογή στο θέμα με εγκατεστημένο το πρόσθετο/επέκταση.

Εγκαταστήστε το Quora Upvotes για Firefox

Εγκαταστήστε το Quora Upvotes από το Chrome Web Store

  Ποιος μπορεί να δει τις διαδρομές και τις βόλτες μου στο Strava;