Πώς να ταξινομήσετε τη ροή σας στο Facebook με βάση τα πιο πρόσφατα

Κάθε φορά που το Facebook ενημερώνει τη διεπαφή του, οι γνωστές λειτουργίες μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν. Αν και η δυνατότητα ταξινόμησης της ροής σας στο Facebook με βάση την πιο πρόσφατη εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη, έχει μετακινηθεί σε μια ελαφρώς διαφορετική τοποθεσία.

Ταξινόμηση τροφοδοσίας κατά τις πιο πρόσφατες στο νέο σχέδιο του Facebook

Εάν δεν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη νέα διεπαφή του Facebook Desktop, οι περισσότεροι θα πρέπει να έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν και να αλλάξουν αυτήν τη στιγμή. Αυτή η νέα σχεδίαση πιθανότατα θα αντικαταστήσει την τρέχουσα διεπαφή του Facebook στο μέλλον. Ωστόσο, προς το παρόν, οι περισσότεροι λογαριασμοί μπορούν να αλλάζουν εμπρός και πίσω μεταξύ των δύο διεπαφών ανά πάσα στιγμή.

  Χρησιμοποιήστε ένα Bot Facebook Messenger για να ορίσετε υπενθυμίσεις

Για να ταξινομήσετε τη ροή σας στο Facebook με βάση την πιο πρόσφατη, ξεκινήστε μεταβαίνοντας στο ιστοσελίδα του Facebook σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Αφού ενεργοποιήσετε τη νέα διεπαφή του Facebook, κάντε κλικ στο «Δείτε περισσότερα» στην αριστερή πλαϊνή γραμμή. Σε αυτήν την πλαϊνή γραμμή, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πρόσθετου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένου του νέου Facebook Gaming υπηρεσία ροής.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω σε αυτήν τη διευρυμένη λίστα για να βρείτε το κουμπί “Πιο πρόσφατο”. Κάντε κλικ σε αυτό και το Facebook θα ανανεώσει τη σελίδα.

  Προγραμματίστε αναρτήσεις στο Facebook και στο Twitter και ρυθμίστε τις να αναδημοσιεύονται [Web]

Όλες οι αναρτήσεις της ροής σας στο κέντρο της κύριας σελίδας σας θα ταξινομηθούν πλέον κατά ημερομηνία, με τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις στην κορυφή. Αυτό δεν θα είναι μια μόνιμη αλλαγή, δυστυχώς, καθώς το κοινωνικό δίκτυο θα επανέρχεται περιστασιακά σε μια αλγοριθμική προβολή. Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες κάθε φορά που θέλετε να ταξινομήσετε το Facebook σας με αυτόν τον τρόπο.

Ταξινόμηση τροφοδοσίας κατά τις πιο πρόσφατες στο παλιό σχέδιο του Facebook

Εάν χρησιμοποιείτε την παλαιότερη διεπαφή του Facebook, μπορείτε ακόμα να ταξινομήσετε τη ροή σας στο Facebook με βάση την πιο πρόσφατη. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες κουκκίδες δίπλα στην “Ροή ειδήσεων” στην αριστερή πλαϊνή γραμμή και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή “Πιο πρόσφατες”.

  Πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στο Facebook Messenger με φίλους

Όπως και με τη νέα σχεδίαση, θα πρέπει να ενεργοποιείτε αυτήν τη ρύθμιση κάθε φορά που κλείνετε ή ανανεώνετε τη ροή σας.

Δεδομένου ότι ολόκληρη αυτή η διεπαφή είναι ολοκαίνουργια για εκατομμύρια χρήστες του Facebook, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο μέλλον καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται σχόλια. Το εάν αυτό έχει αντίκτυπο ή αλλάζει τον τρόπο ταξινόμησης του Facebook Feed μένει να φανεί.