Υποβάθμιση από iOS 9.1 Beta σε επίσημη έκδοση iOS 9

Η Apple έκανε το iOS 9 (και στη συνέχεια το iOS 9.1) beta δημόσια για να το δοκιμάσει οποιοσδήποτε. Δεν περιοριζόσασταν πλέον στο να χρειάζεστε έναν λογαριασμό προγραμματιστή στην Apple για να δοκιμάσετε την επερχόμενη έκδοση iOS και πολλοί άνθρωποι έπρεπε να κάνουν προεπισκόπηση του λειτουργικού συστήματος εκ των προτέρων. Τούτου λεχθέντος, είναι ημέρα iOS και το iOS 9 έχει κυκλοφορήσει στο σταθερό κανάλι. Καθώς διαβάζετε αυτό, αμέτρητοι χρήστες κάνουν λήψη και αναβάθμιση σε αυτό (ενώ άλλοι θα περιμένουν μέχρι να βγει το jailbreak). Εάν χρησιμοποιήσατε το iOS 9 ή το iOS 9.1 beta για μια περιστροφή, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη σταθερή και τελική έκδοση του iOS 9 στη συσκευή σας. Εδώ είναι η περιγραφή.

  Διορθώστε τη λίστα εφαρμογών που δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" στο iOS 10

Βήμα 1: Ανοίξτε το iTunes και βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η πιο πρόσφατη έκδοση. Ενώ είστε σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο φόρτισης δεν έχει καταστραφεί, καθώς προσπαθούμε να αποφύγουμε σφάλματα που προκαλούνται από ελαττωματικά καλώδια ή παλιό iTunes.

Βήμα 2: Στο iPhone σας, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> iCloud και απενεργοποιήστε την Εύρεση iPhone.

Βήμα 3. Ανοίξτε το iTunes στην επιφάνεια εργασίας σας και συνδέστε τη συσκευή σας.

Βήμα 4: Θέστε τη συσκευή σας σε λειτουργία επαναφοράς. Για να το κάνετε αυτό, κρατήστε πατημένο το κουμπί Power and Home μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple. Μόλις δείτε το λογότυπο, αφήστε το κουμπί λειτουργίας, αλλά συνεχίστε να πατάτε το κουμπί Αρχική σελίδα μέχρι να δείτε στην οθόνη τη γνωστή οθόνη σύνδεσης στο iTunes.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα οθόνης για να αντισταθμίσετε την αχρωματοψία στο iOS 10

Βήμα 5: Όταν το iTunes εντοπίσει το τηλέφωνο σε λειτουργία ανάκτησης, θα σας δώσει την επιλογή να επαναφέρετε το τηλέφωνο ή να το ενημερώσετε. Κάντε κλικ στο κουμπί «Ενημέρωση».

Βήμα 6: Αποδεχτείτε τους όρους χρήσης για το iOS 9

Βήμα 7: Ενώ περιμένετε να κατεβάσετε το iOS 9 μέσω iTunes, φτιάξτε μια πίτσα με λεπτή κρούστα. (Το τηλέφωνό σας μπορεί να βγει από τη λειτουργία ανάκτησης και, αν βγει, απλώς τοποθετήστε το ξανά σε λειτουργία ανάκτησης μόλις γίνει λήψη του iOS 9. Συνδέστε το στον υπολογιστή σας και ακολουθήστε τα βήματα 5 και μετά παραλείποντας το βήμα 7).

  Πώς να διαγράψετε δεδομένα συγκεκριμένων ιστότοπων από το Safari σε iOS

Βήμα 8: Μόλις γίνει λήψη του iOS 9, το iTunes θα ενημερώσει το τηλέφωνο και θα εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του λειτουργικού συστήματος

Βήμα 9: Το iPhone θα αναβαθμιστεί όπως κάνει συνήθως. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας ζητήσει να ξεκλειδώσετε τη συσκευή με το κείμενο του ρυθμιστικού να διαβάζει «Σύρετε για αναβάθμιση». Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται.