Μετάφραση και αποστολή κειμένου από το εσωτερικό του πληκτρολογίου iOS


Το Διαδίκτυο και η υπερπλήρης αγορά των εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων έχουν λίγο-πολύ αφαιρέσει κάθε εμπόδιο στην επικοινωνία που μπορεί να υπήρχαν πριν από μερικές δεκαετίες. Το να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον σε όλο τον κόσμο είναι πιο εύκολο από το να παραδίδετε φαγητό στο σπίτι σας και ακόμη και η γλώσσα δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο. Πολλές υπηρεσίες σάς επιτρέπουν να μεταφράζετε κείμενο και να υποστηρίζετε μεγάλο αριθμό γλωσσών. Γνωρίστε το TransKey, μια δωρεάν εφαρμογή πληκτρολογίου iOS που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε και να μεταφράζετε κείμενο από το πληκτρολόγιο. Η εφαρμογή υποστηρίζει πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου του Klingon. Μπορείτε να γράψετε κάτι και να ζητήσετε από την εφαρμογή να το μεταφράσει για εσάς ή μπορείτε να αντιγράψετε κείμενο και να το επικολλήσετε στο πληκτρολόγιο της εφαρμογής για να δείτε τι σημαίνει.

  Ταξινόμηση προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων iOS σε ομάδες [Jailbreak]

Εγκαταστήστε το TransKey και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις>Γενικά>Πληκτρολόγιο για να το ενεργοποιήσετε. Το πληκτρολόγιο θα χρειαστεί πλήρη πρόσβαση για να μπορεί να μεταφράσει κείμενο. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και το πληκτρολόγιο προεπιλεγμένης γλώσσας και το TransKey όταν θέλετε να μεταφράσετε κείμενο.

Χρησιμοποιώντας το κανονικό πληκτρολόγιο, πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να μεταφράσετε και αντιγράψτε το στο πρόχειρο. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο πληκτρολόγιο TransKey και κάντε κλικ στο κουμπί Pasteboard για να το επικολλήσετε. Η εφαρμογή θα μεταφράσει το κείμενο και τα κουμπιά για αντιγραφή και εισαγωγή κειμένου θα αντικαταστήσει τα κουμπιά Pasteboard και Translate.

  Πώς να αποκτήσετε δυναμικό χρώμα φόντου όπως το iTunes στην εφαρμογή μουσικής iOS 7

Στη συνέχεια, μπορείτε να αντιγράψετε το κείμενο και να το επικολλήσετε σε κάποια άλλη εφαρμογή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Εισαγωγή για να το εισαγάγετε στη θέση του κειμένου που πληκτρολογήσατε στη μητρική σας γλώσσα.

Η εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τη γλώσσα εισαγωγής και να τη μεταφράσει στη γλώσσα της επιλογής σας. Μπορείτε να επιλέξετε σε ποια γλώσσα θα μεταφράσετε πατώντας την στο πληκτρολόγιο ή μεταβαίνοντας στην ίδια την εφαρμογή.

Σε μια προσωπική σημείωση, αυτή η εφαρμογή θα είναι πολύ χρήσιμη για όταν χρειάζεται να μιλήσω με τους συναδέλφους μου που μιλούν ισπανικά.

  Πώς να αφαιρέσετε ένα αυτοκόλλητο που μπλοκάρει ένα μήνυμα στο iOS

Εγκαταστήστε το TransKey από το App Store