Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας καθημερινά αποκόμματα ειδήσεων του Προφήτη [iOS]

Η Daily Prophet είναι η κορυφαία εφημερίδα στον κόσμο των μάγων του Χάρι Πότερ. Ενώ η εφημερίδα είναι προκατειλημμένη και οι πληροφορίες της συχνά επηρεάζονται και υπαγορεύονται από το Υπουργείο Μαγείας, εξακολουθεί να έχει μια αρκετά μεγάλη βάση αναγνωστών. Όλα αυτά, οι κινούμενες εικόνες φαίνονται σίγουρα καλές. Εάν είστε λάτρης του Χάρι Πότερ, τότε πιθανότατα σας αρέσουν οι κινούμενες εικόνες που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο. Το Potterize είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που σας επιτρέπει να δημιουργείτε στυλιζαρισμένες εικόνες που μοιάζουν σαν να έχουν κοπεί από ένα τεύχος του Daily Prophet. Μπορείτε να εισάγετε τον δικό σας τίτλο και να εγγράψετε ένα βίντεο τριών δευτερολέπτων μέσα από την εφαρμογή για να λειτουργήσει ως κινούμενη εικόνα, π.χ. GIF για muggles.

  Πώς να αποκρύψετε τις αγορές στο iOS και να τις αποκρύψετε

Εγκαταστήστε το Potterize και επιτρέψτε στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στην κάμερά σας. Πατήστε εκεί που λέει «Πατήστε για να ξεκινήσει η εγγραφή…» και η εφαρμογή θα ξεκινήσει την εγγραφή από την πίσω κάμερα. Έχετε την επιλογή να κάνετε εγγραφή από την μπροστινή κάμερα, αν θέλετε, αλλά η διάρκεια του κλιπ είναι σταθερή στα τρία δευτερόλεπτα, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

Μόλις ηχογραφήσετε το κλιπ, θα αναπαραχθεί σε βρόχο. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που τραβήξατε, απλώς πατήστε μέσα στο σύμβολο κράτησης θέσης εικόνας για να εγγράψετε ένα νέο κλιπ.

Προσθέστε μια επικεφαλίδα της επιλογής σας. Δυστυχώς, ο χώρος για τις επικεφαλίδες είναι πολύ περιορισμένος και όσο μεγαλύτερο είναι το κείμενο, τόσο μικραίνει η γραμματοσειρά.

  Συνεχίστε με τον Microsoft Edge για iOS και Android

Πατήστε «Προεπισκόπηση» στο κάτω μέρος της οθόνης για να δείτε πώς φαίνεται. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, πατήστε το κουμπί «Potterize» για να εμφανιστούν οι επιλογές αποθήκευσης και κοινής χρήσης.

Η εικόνα αποθηκεύεται ως GIF και μπορεί να κοινοποιηθεί από την εφαρμογή στο Twitter και το Facebook. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι καλύτερο να κάνετε tweet ή να δημοσιεύσετε την εικόνα με μη αυτόματο τρόπο, επειδή η εφαρμογή απλώς μοιράζεται έναν σύνδεσμο cloud του Amazon.

Για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ, αυτός είναι ένας πολύ προσεγμένος τρόπος να ανακοινώσετε σχεδόν οτιδήποτε. μια νέα δουλειά, αρραβώνας, ένα πάρτι γενεθλίων, ανοίγετε το γράμμα σας από το Χόγκουαρτς κ.λπ. Αυτή είναι η πρώτη έκδοση της εφαρμογής, οπότε ελπίζουμε να μπορέσουμε τελικά να επεξεργαστούμε το κείμενο στα αριστερά της εικόνας και να δοθεί σύντομα στους χρήστες η επιλογή στο έργο τέχνης που εμφανίζεται μαζί του. Οι επικεφαλίδες θα μπορούσαν επίσης να δώσουν προσοχή, ίσως μια υποεπικεφαλίδα θα ήταν καλή ιδέα.

  Πώς να διαγράψετε δεδομένα συγκεκριμένων ιστότοπων από το Safari σε iOS

Εγκαταστήστε το Potterize από το App Store