Πώς να συνδυάσετε έγγραφα του Word

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η πιο γρήγορη μέθοδος για το συνδυασμό εγγράφων του Word είναι η μη αυτόματη αντιγραφή και επικόλληση σε ένα. Αυτή δεν είναι η καλύτερη μέθοδος για τη συγχώνευση εγγράφων – μια πολύ πιο εύκολη μέθοδος είναι να εισαγάγετε τα έγγραφά σας ως αντικείμενα. Να πώς.

Θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό σε οποιαδήποτε σύγχρονη έκδοση του Microsoft Word, ακόμη και σε αυτές που περιλαμβάνονται στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Office. Αυτές οι οδηγίες θα πρέπει να λειτουργούν και για παλαιότερες εκδόσεις του Word.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε ένα νέο ή υπάρχον έγγραφο του Microsoft Word. Αυτό είναι το “κύριο” έγγραφο όπου θα συνδυάσετε όλα τα έγγραφα του Word σε ένα μόνο αρχείο.

  Εκκινήστε εφαρμογές και πραγματοποιήστε κλήσεις από το Κέντρο ειδοποιήσεων iPhone

Από τη γραμμή κορδέλας, κάντε κλικ στην καρτέλα “Εισαγωγή”.

Θα χρειαστεί να εντοπίσετε το κουμπί “Αντικείμενο” στην ενότητα “Κείμενο”. Το εικονίδιο μπορεί να είναι μεγάλο ή μικρό, ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης σας.

Πατήστε το βέλος που δείχνει προς τα κάτω δίπλα στο κουμπί “Αντικείμενο” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Κείμενο από αρχείο” στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται.

Στο πλαίσιο επιλογής “Εισαγωγή αρχείου”, εντοπίστε το πρώτο έγγραφο του Word που θέλετε να προσθέσετε στο ανοιχτό έγγραφό σας.

Επιλέξτε το αρχείο και μετά κάντε κλικ στο κουμπί «Εισαγωγή» για να το προσθέσετε στο έγγραφό σας.

  Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε ένα νέο Mac;

Τα περιεχόμενα του επιλεγμένου εγγράφου του Word θα συνδυαστούν με το ανοιχτό έγγραφό σας.

Εάν πρόκειται για νέο έγγραφο, τα περιεχόμενα θα εμφανιστούν από την αρχή. Εάν συγχωνεύετε αρχεία Word σε ένα υπάρχον έγγραφο, τα περιεχόμενα των εισαγόμενων αρχείων σας θα εμφανίζονται κάτω από οποιοδήποτε υπάρχον περιεχόμενο.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτή τη διαδικασία—μπορείτε να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να συνδυάσετε όσα έγγραφα Word θέλετε.

Ωστόσο, θα πρέπει να σκεφτείτε τη σειρά του τελικού σας εγγράφου προτού συγχωνεύσετε πολλά έγγραφα. Στο παρακάτω παράδειγμα, πολλά έγγραφα του Word έχουν ονομαστεί με τις καταλήξεις A, B και C για να διευκρινιστεί η σειρά εισαγωγής.

  Πώς να απενεργοποιήσετε γρήγορα τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις στο Apple Watch

Η συγχώνευση πολλών εγγράφων χρησιμοποιώντας την ίδια μορφή Word θα πρέπει να σημαίνει ότι η μορφοποίηση, οι εικόνες και το άλλο περιεχόμενό σας μεταφέρονται στο νέο έγγραφο, αλλά ελέγξτε ξανά ότι αυτό συμβαίνει όταν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχώνευσης.

Εάν μετακινείστε από ένα αρχείο DOC σε ένα αρχείο DOCX, ενδέχεται να χάσετε τη μορφοποίηση ή άλλο περιεχόμενο, ανάλογα με το πόσο πρόσφατα έγινε επεξεργασία του αρχείου σε μια σύγχρονη έκδοση του Word.