Λάβετε ειδοποιήσεις για επερχόμενες συναυλίες και βρείτε φεστιβάλ στην περιοχή σας

Αν αγαπάτε τα μουσικά φεστιβάλ ή τις συναυλίες, ίσως αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο να τα βρείτε ή να μάθετε για επερχόμενες εκδηλώσεις. Ίσως αντί να ψάξετε για ένα επερχόμενο φεστιβάλ ή συναυλία, θα ήταν ωραίο να σας έβρισκαν. Το Concert With Me είναι μια πολύ έξυπνη εφαρμογή web που βρίσκει συναυλίες και συναυλίες στην περιοχή σας. Μπορείτε να εισάγετε τις μουσικές σας προτιμήσεις από το Facebook ή το Deezer. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισάγετε τα ονόματα των αγαπημένων σας καλλιτεχνών και να λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω email όταν βρίσκονται σε περιοδεία. Είναι επίσης ένα καλό εργαλείο, με πολλές επιλογές προσαρμογής, για την εύρεση μιας μουσικής εκδήλωσης που μπορείτε να απολαύσετε.

  Πώς να εγκαταστήσετε τα εργαλεία ασφάλειας δικτύου και διείσδυσης στο Ubuntu

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook ή στο Deezer για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Αντ’ αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος. για αναζήτηση συμβάντων. Η σύνδεση του λογαριασμού σας στο Facebook επιτρέπει στην εφαρμογή να φορτώσει εκ των προτέρων τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, αλλά η τοποθεσία που χρησιμοποιείται δεν λαμβάνεται από το προφίλ σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από τα υπογραμμισμένα πεδία για να τα επεξεργαστείτε όταν αναζητάτε ένα συμβάν (δείτε στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω).

Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία, είτε θέλετε να είναι η τρέχουσα είτε αυτή που θα επισκεφτείτε, τον καλλιτέχνη που προτιμάτε και τις ημερομηνίες που θέλετε να βρείτε μια εκδήλωση. Τα αποτελέσματα μπορούν να φιλτραριστούν για να εμφανίζονται μόνο συναυλίες, μόνο φεστιβάλ ή και τα δύο. Τα είδη που προτιμάτε είναι ήδη προεπιλεγμένα σε αυτό το μενού, όπως και οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες.

  Πώς να ανακαλύψετε νέα μουσική στο Spotify

Από τα αποτελέσματα αναζήτησης μπορείτε να παίξετε ένα τραγούδι του καλλιτέχνη, να αγοράσετε ένα εισιτήριο για την εκδήλωση (εάν είναι ακόμα διαθέσιμο) ή να δημοσιεύσετε στο Facebook που παρευρίσκεστε. Η σελίδα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει επίσης έναν χάρτη, ώστε να μπορείτε να βρείτε τον χώρο εύκολα.

Η σύνδεση του λογαριασμού σας στο Facebook σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ένας από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες βρίσκεται σε περιοδεία. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να συνδέσετε άλλες υπηρεσίες μουσικής όπως το Spotify, το Twitter, το Last.fm κ.λπ. και να εισαγάγετε τις μουσικές σας προτιμήσεις. Για να επεξεργαστείτε μια προτίμηση μουσικής, μεταβείτε στην καρτέλα ειδοποιήσεις και κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις στο επάνω μέρος. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μια προτίμηση για κάθε λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχετε συνδέσει. Και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε επίσης να δείτε εάν οι φίλοι σας παρακολουθούν κάποια συναυλία ή σκοπεύουν να παρακολουθήσουν μια μαζί.

  Ποια πρωτόκολλα ασφαλείας χρησιμοποιεί ένας δρομολογητής WiFi

Επισκεφθείτε το Concert With Me