Πώς να συνδεθείτε σε πολλούς λογαριασμούς του Outlook

Το άλμα μπρος-πίσω μεταξύ πολλών χώρων εργασίας μπορεί να είναι κουραστικό και να επηρεάσει την εστίασή σας. Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να αποτρέψετε τους πονοκεφάλους, μπορείτε να επωφεληθείτε από την επιλογή του Outlook να έχετε πολλούς λογαριασμούς σε ένα μέρος.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να συνδέεστε σε πολλούς λογαριασμούς Outlook, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει τι πρέπει να κάνετε για να χρησιμοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς του Outlook ταυτόχρονα.

Συνδεθείτε σε πολλούς λογαριασμούς Outlook

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το Outlook είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι το Outlook μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αθροιστής email. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς του Outlook ταυτόχρονα. Δεδομένου ότι η ρύθμιση των πάντων απαιτεί από εσάς να εκτελέσετε διάφορες ενέργειες, χωρίσαμε τη διαδικασία σε διάφορα στάδια.

Ορίστε μια προεπιλεγμένη διεύθυνση email

Πριν προσθέσετε επιπλέον λογαριασμούς στο Outlook, πρέπει να έχετε τον προεπιλεγμένο λογαριασμό. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να ορίσετε μια προεπιλεγμένη διεύθυνση email στο Outlook:

  • Ανοιξε Αποψη. Συνδεθείτε στο email σας εάν χρειάζεται.
  • Μεταβείτε στο παράθυρο του κύριου μενού και μεταβείτε στο “Αρχείο”.
  • Επιλέξτε “Ρυθμίσεις λογαριασμού”.
  • Ένα άλλο παράθυρο θα εμφανιστεί στην οθόνη. Βεβαιωθείτε ότι η καρτέλα “Email” είναι ενεργοποιημένη.
  • Το Outlook θα επιλέξει τώρα αυτόματα τον πρώτο λογαριασμό ως προεπιλεγμένο. Εάν θέλετε να το αλλάξετε, πατήστε «Ορισμός ως προεπιλογή» δίπλα στον επιθυμητό λογαριασμό.
  •   Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας συγχρονισμό αρχείων Cloud με το Nextcloud

    Προσθήκη λογαριασμού

    Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε έναν λογαριασμό στο Outlook:

  • Ανοίξτε το Outlook και μεταβείτε στο “Αρχείο”.
  • Επιλέξτε «Προσθήκη λογαριασμού» και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email που θέλετε να προσθέσετε.
  • Πατήστε «Σύνδεση».
  • Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού. Εισαγάγετε ξανά για επιβεβαίωση μόλις σας ζητηθεί.
  • Επιλέξτε «Επόμενο». Το Outlook θα στείλει τώρα ένα δοκιμαστικό email για την επαλήθευση του λογαριασμού σας.
  • Μετά την επαλήθευση του λογαριασμού, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου “Επιτυχία”. Πατήστε «Τέλος».
  • Το νέο γραμματοκιβώτιο θα εμφανιστεί στο αριστερό μενού. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερους λογαριασμούς, επαναλάβετε αυτά τα βήματα. Λάβετε υπόψη ότι το Outlook σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε έως και 20 email σε έναν λογαριασμό.

    Εναλλαγή μεταξύ προφίλ του Outlook

    Εκτός από τη δυνατότητα προβολής όλων των εισερχομένων σας από έναν λογαριασμό, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών προφίλ του Outlook. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να το κάνετε:

  • Ανοίξτε το Outlook και πατήστε “Αρχείο”.
  • Πατήστε «Ρυθμίσεις λογαριασμού».
  • Επιλέξτε «Αλλαγή προφίλ».
  • Κάντε ξανά κλικ στο Outlook και επιλέξτε το προφίλ που θέλετε από την αναπτυσσόμενη λίστα.
  • Προώθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

    Το Outlook σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε πού θέλετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η επιλογή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους έχουν πολλούς λογαριασμούς email και μπορεί να τους βοηθήσει να παραμείνουν οργανωμένοι. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την προώθηση μόνο στην εφαρμογή Web του Outlook.

      Πώς να προσθέσετε χρήστες σε πίνακες Jira

    Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Web του Outlook και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι για πρόσβαση στις ρυθμίσεις.
  • Επιλέξτε «Προβολή όλων των ρυθμίσεων του Outlook».
  • Μεταβείτε στο “Mail” και πατήστε “Προώθηση”.
  • Επιλέξτε «Ενεργοποίηση προώθησης».
  • Εισαγάγετε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να προωθήσετε τα email.
  • Πατήστε «Αποθήκευση».
  • Φάκελοι του Outlook

    Η διαχείριση πολλών λογαριασμών μπορεί να είναι πολύ ακατάστατη εάν δεν είστε καλά οργανωμένοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή προώθησης. Ευτυχώς, το Outlook προσφέρει μια επιλογή που καθιστά εύκολη την οργάνωση των email, ακόμη και με πολλούς λογαριασμούς: την προσθήκη φακέλων. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτούς τους φακέλους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να κάνετε τον λογαριασμό σας πολύ πιο εύκολη στην πλοήγηση.

    Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να δημιουργήσετε έναν φάκελο είναι να κάνετε δεξί κλικ στην επιθυμητή διεύθυνση email και να πατήσετε «Νέος φάκελος».

    Πρόσβαση σε πολλούς λογαριασμούς Outlook σε κινητά τηλέφωνα

    Εάν βρίσκεστε συχνά εν κινήσει, πρέπει να έχετε πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς σας στο Outlook από το τηλέφωνό σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Outlook, διαθέσιμη και για τα δύο Android και iPhone. Αν και η εφαρμογή προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες, έχει ορισμένους περιορισμούς σε σύγκριση με την έκδοση υπολογιστή. Δηλαδή, δεν μπορείτε να μετονομάσετε φακέλους ή να προβάλετε τους αγαπημένους σας. Δεν μπορείτε επίσης να αναφέρετε ανεπιθύμητα email χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας.

    Ωστόσο, η εφαρμογή σάς δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης και διαχείρισης όλων των λογαριασμών Outlook και χρήσης της βασικής λειτουργίας.

    Συχνές ερωτήσεις

    Πώς να στείλετε email από διαφορετικούς λογαριασμούς;

    Ακόμη και οι βασικές λειτουργίες όπως η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να φαίνονται προκλητικές όταν έχετε συνδεδεμένους πολλούς λογαριασμούς Outlook. Ωστόσο, το Outlook το έχει κάνει πολύ εύκολο. Δείτε πώς μπορείτε να επιλέξετε τον λογαριασμό από τον οποίο θέλετε να στείλετε ένα email:

      Πώς να τραβήξετε και να σχολιάσετε στιγμιότυπα οθόνης στο iPad χρησιμοποιώντας το Apple Pencil

    1. Μεταβείτε στο Outlook και συνδεθείτε εάν σας ζητηθεί.

    2. Πατήστε «Νέο email».

    3. Θα δείτε την επιλογή “Από”. Από προεπιλογή, το Outlook συμπληρώνει αυτό το πεδίο με τον λογαριασμό στον οποίο βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Εάν θέλετε να το αλλάξετε, απλώς πατήστε το βέλος δίπλα στο “From” και επιλέξτε τη διεύθυνση email που θέλετε.

    Μπορώ να προσθέσω έναν λογαριασμό Gmail στο Outlook;

    Ναί! Το Outlook μπορεί να χειριστεί πολλούς λογαριασμούς από πολλούς παρόχους, συμπεριλαμβανομένων των Google, Yahoo κ.λπ.

    Πώς να αφαιρέσετε έναν λογαριασμό από το Outlook

    Εάν θέλετε να καταργήσετε έναν από τους λογαριασμούς του Outlook, πρέπει να κάνετε τα εξής:

    1. Ανοίξτε το Outlook.

    2. Βρείτε τον λογαριασμό που θέλετε να καταργήσετε στο αριστερό μενού και κάντε δεξί κλικ πάνω του.

    3. Πατήστε «Κατάργηση».

    4. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας ρωτά εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να καταργήσετε τον λογαριασμό. Επιλέξτε «Ναι».

    Η κατάργηση του λογαριασμού από το Outlook δεν θα επηρεάσει τον πραγματικό λογαριασμό email με κανέναν τρόπο. Απλώς δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του Outlook.

    Κάντε εύκολη τη διαχείριση πολλών λογαριασμών email

    Η ταχυδακτυλουργία πολλών λογαριασμών email μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη, ειδικά αν βιάζεστε συχνά. Πολλά ανοιχτά προγράμματα περιήγησης και καρτέλες μπορούν να επηρεάσουν την εστίαση και την απόδοσή σας. Με το Outlook, μπορείτε να διατηρήσετε όλους τους λογαριασμούς σας σε ένα μέρος και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς με λίγα μόνο κλικ.

    Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να εξηγεί πώς να συνδέεστε σε πολλούς λογαριασμούς του Outlook ταυτόχρονα και να οργανώνετε τον χώρο εργασίας σας με ευκολία.

    Ποιον πάροχο email χρησιμοποιείτε και γιατί; Γνωρίζατε ότι το Outlook μπορεί να χειριστεί λογαριασμούς email από άλλους παρόχους email; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.